SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2008 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak az moc svalove hmoty by mi asi nevadilo ze ...Sice do objemu trocha tuku patri ale proste uz je toho nejak moc,chlastam ten Muscle Juice a to ani ne to doporuceny davkovani 3x dene 3 odmerky to bych si za mesic ani nezavazal tkanicky .Taky me napadlo rozmixovat ovesny vlocky na prasek a davat ho misto toho gaineru s vodou a proteinakem .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Crusher

PříspěvekZaslal: po prosinec 08, 2008 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
nekde jsem videl gainer s pomalejma sachrama , ze tam byly ovesny vlocky , nejaky obiloviny atd...Nevite o necem takovem?Nemuzu jest kazdy 3 hodiny , takze davam mezi jidlama normalni gainer , ale po nem pribiram az moc

Asi myslíš tu sračku od AONE Co do kvality použitých surovin asi gut, ale chuťově tragédie. Je to jak krupicová kaše bez chuti a po první dávce to letělo do koše, ani se mi to nechtělo nijak dochucovat.
Petey

PříspěvekZaslal: po prosinec 08, 2008 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crusher napsal:
Sacharidacek napsal:
nekde jsem videl gainer s pomalejma sachrama , ze tam byly ovesny vlocky , nejaky obiloviny atd...Nevite o necem takovem?Nemuzu jest kazdy 3 hodiny , takze davam mezi jidlama normalni gainer , ale po nem pribiram az moc

Asi myslíš tu sračku od AONE Co do kvality použitých surovin asi gut, ale chuťově tragédie. Je to jak krupicová kaše bez chuti a po první dávce to letělo do koše, ani se mi to nechtělo nijak dochucovat.

to iste som mal s proteinom od AONE Gainer alebo protein sa da spravit velmi chutny,ale toto je vysloveny grc
nanucek1

PříspěvekZaslal: út prosinec 09, 2008 9:06 pm    Předmět: help Odpovědět s citátem

Prosím Vás mam dotaz... koupil jsem si ACTIONS WHITE GAINER od aminostaru. Na obale je max. dení dávka 100g. Ok... ale pak je tma pět důvodů kdy brát... Chodím cvičit 3 týdně jedu oběh chci přibrat co nejvíc. Mám k tomu i CEE. Chci se zeptat jak a kdy brát sacharid... Díky
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út prosinec 09, 2008 9:19 pm    Předmět: Re: help Odpovědět s citátem

nanucek1 napsal:
Prosím Vás mam dotaz... koupil jsem si ACTIONS WHITE GAINER od aminostaru. Na obale je max. dení dávka 100g. Ok... ale pak je tma pět důvodů kdy brát... Chodím cvičit 3 týdně jedu oběh chci přibrat co nejvíc. Mám k tomu i CEE. Chci se zeptat jak a kdy brát sacharid... Díky
po treningu to je jasny a pak je taky vhodnej mezi snidani a obedem, jinak kdykoliv mezi jidli ho tam muzes prat
nanucek1

PříspěvekZaslal: út prosinec 09, 2008 9:49 pm    Předmět: Re: help Odpovědět s citátem

Jasný takže když dvakrát denně tak si ho dam u snídaně a pak po tréningu...No a v netríninkovej den?? Mam s tim první zkušenost...dřív jsme chodil jen tak abych byl vyrýsovanej ale ono to postupem času nestačí tak teď přibírám... napiš jak v tréninkovej a jak v netréninkovej den...jako pro debila
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út prosinec 09, 2008 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem napsal mezi snidani a obedem ne u snidane.Gainer nepotrebujes defakto vubec pokud pro tebe neni problem jist tech 6/7 jidel dene, akorad teda po treningu tam to ma svoje uplatneni.Je kravina ho pit k jidlu, dycky mezi jidli...Davkovani je individualni , nende universalne napsat tolik a tolik .Ja si davam 7 odmerek muscle juicu dene a vaha roste fakt raketove nahoru,nekdo si da dene 10 odmerek a nepohne se ani o kilo ...
nanucek1

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2008 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
ja jsem napsal mezi snidani a obedem ne u snidane.Gainer nepotrebujes defakto vubec pokud pro tebe neni problem jist tech 6/7 jidel dene, akorad teda po treningu tam to ma svoje uplatneni.Je kravina ho pit k jidlu, dycky mezi jidli...Davkovani je individualni , nende universalne napsat tolik a tolik .Ja si davam 7 odmerek muscle juicu dene a vaha roste fakt raketove nahoru,nekdo si da dene 10 odmerek a nepohne se ani o kilo ...
Tak díky moc... no právě že to je problém...při studiu je težký najít si čas najíst se....pořádně...dík nějak to udělam...
nanucek1

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2008 10:09 pm    Předmět: Zrada Odpovědět s citátem

Bavil jsme se s majitelkou fitka, a velkou fanynkou fitness... A říkala že sacharid před tréninkem a ne po tréninku...A jeden behem dne třeba po obedě tak se chci zeptat jakej na to máte názor vy?
william888

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2008 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Crusher napsal:
Sacharidacek napsal:

to iste som mal s proteinom od AONE Gainer alebo protein sa da spravit velmi chutny,ale toto je vysloveny grc

taaak to musim suhlasit gainer a protak od znacky AONE fuuuha dal mi zabrat aby som sa nepovracal je to sila prasok nejde velmi vymiesat a ked ho clovek necha trocha postat tak sa ti spravi gula prasku a to bolo na tom to najotrasnejsi e
Petey

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2008 7:13 am    Předmět: Re: Zrada Odpovědět s citátem

nanucek1 napsal:
Bavil jsme se s majitelkou fitka, a velkou fanynkou fitness... A říkala že sacharid před tréninkem a ne po tréninku...A jeden behem dne třeba po obedě tak se chci zeptat jakej na to máte názor vy?

Ak ma licenciu,nech ju rychlo vrati (a pre istotu aj obciansky preukaz)
nanucek1

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2008 2:12 pm    Předmět: Re: Zrada Odpovědět s citátem

Petey napsal:
nanucek1 napsal:

Ak ma licenciu,nech ju rychlo vrati (a pre istotu aj obciansky preukaz)
Mě to přišlo divný, když tady každej píše že po tréninku sacharid... Prsotě ho piju ráno místo snídaně nestiham do kšoly takhle etě abych snídal... A pak po tréninku a v netrénikovej den ho budu pít ráno a večer jako druhou večeři...
Č174

PříspěvekZaslal: pá prosinec 12, 2008 9:25 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Musklutvit... Máte někdo zkušensot s Gainerem od tohoto výrobce..?

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
thaarm

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obcas na nete narazim na doplnok s nazvom VITARGO (len cisty mam na mysli teraz lebo robia aj zmesi) - je to nejaky sacharid o ktorom sa tvrdi ze je lepsi , rychlejsi a bla bla ako glukoza a malta ....

pritom sa podla informacii nejedna o jednoduchy sacharid, ale o komplexny - tak v tom mam trochu zmatok....

na forach som o tom dokopy nic nenasiel - tak keby sa dakto vedel k tomu vyjadrit tak budem rad...
Tomi88

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2008 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

thaarm napsal:
Obcas na nete narazim na doplnok s nazvom VITARGO (len cisty mam na mysli teraz lebo robia aj zmesi) - je to nejaky sacharid o ktorom sa tvrdi ze je lepsi , rychlejsi a bla bla ako glukoza a malta ....

pritom sa podla informacii nejedna o jednoduchy sacharid, ale o komplexny - tak v tom mam trochu zmatok....

na forach som o tom dokopy nic nenasiel - tak keby sa dakto vedel k tomu vyjadrit tak budem rad...

Viem, že vitargo používa/l Markus Ruhl, takže na naberanie to bude snáď dobré Zdá sa mi, že to je rýchly cukor, ale tým si nie som istý.
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: