|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 7:12 pm Předmět: |
|
|
tak az moc svalove hmoty by mi asi nevadilo ze  ...Sice do objemu trocha tuku patri ale proste uz je toho nejak moc,chlastam ten Muscle Juice a to ani ne to doporuceny davkovani 3x dene 3 odmerky to bych si za mesic ani nezavazal tkanicky  .Taky me napadlo rozmixovat ovesny vlocky na prasek a davat ho misto toho gaineru s vodou a proteinakem  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Crusher

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 2:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nanucek1
|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 9:06 pm Předmět: help |
|
|
Prosím Vás mam dotaz... koupil jsem si ACTIONS WHITE GAINER od aminostaru. Na obale je max. dení dávka 100g. Ok... ale pak je tma pět důvodů kdy brát... Chodím cvičit 3 týdně jedu oběh chci přibrat co nejvíc. Mám k tomu i CEE. Chci se zeptat jak a kdy brát sacharid... Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 9:19 pm Předmět: Re: help |
|
|
| nanucek1 napsal: | | Prosím Vás mam dotaz... koupil jsem si ACTIONS WHITE GAINER od aminostaru. Na obale je max. dení dávka 100g. Ok... ale pak je tma pět důvodů kdy brát... Chodím cvičit 3 týdně jedu oběh chci přibrat co nejvíc. Mám k tomu i CEE. Chci se zeptat jak a kdy brát sacharid... Díky | po treningu to je jasny a pak je taky vhodnej mezi snidani a obedem, jinak kdykoliv mezi jidli ho tam muzes prat
|
|
| nahoru |
|
 |
nanucek1
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 11:02 pm Předmět: |
|
|
ja jsem napsal mezi snidani a obedem ne u snidane.Gainer nepotrebujes defakto vubec pokud pro tebe neni problem jist tech 6/7 jidel dene, akorad teda po treningu tam to ma svoje uplatneni.Je kravina ho pit k jidlu, dycky mezi jidli...Davkovani je individualni , nende universalne napsat tolik a tolik .Ja si davam 7 odmerek muscle juicu dene a vaha roste fakt raketove nahoru,nekdo si da dene 10 odmerek a nepohne se ani o kilo ...
|
|
| nahoru |
|
 |
nanucek1
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 7:40 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | ja jsem napsal mezi snidani a obedem ne u snidane.Gainer nepotrebujes defakto vubec pokud pro tebe neni problem jist tech 6/7 jidel dene, akorad teda po treningu tam to ma svoje uplatneni.Je kravina ho pit k jidlu, dycky mezi jidli...Davkovani je individualni , nende universalne napsat tolik a tolik .Ja si davam 7 odmerek muscle juicu dene a vaha roste fakt raketove nahoru,nekdo si da dene 10 odmerek a nepohne se ani o kilo ... | Tak díky moc... no právě že to je problém...při studiu je težký najít si čas najíst se....pořádně...dík nějak to udělam...
|
|
| nahoru |
|
 |
nanucek1
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 10:09 pm Předmět: Zrada |
|
|
Bavil jsme se s majitelkou fitka, a velkou fanynkou fitness... A říkala že sacharid před tréninkem a ne po tréninku...A jeden behem dne třeba po obedě tak se chci zeptat jakej na to máte názor vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Crusher napsal: | | Sacharidacek napsal: | nekde jsem videl gainer s pomalejma sachrama , ze tam byly ovesny vlocky , nejaky obiloviny atd...Nevite o necem takovem?Nemuzu jest kazdy 3 hodiny , takze davam mezi jidlama normalni gainer , ale po nem pribiram az moc |
Asi myslíš tu sračku od AONE Co do kvality použitých surovin asi gut, ale chuťově tragédie. Je to jak krupicová kaše bez chuti a po první dávce to letělo do koše, ani se mi to nechtělo nijak dochucovat. |
to iste som mal s proteinom od AONE Gainer alebo protein sa da spravit velmi chutny,ale toto je vysloveny grc |
taaak to musim suhlasit gainer a protak od znacky AONE fuuuha dal mi zabrat aby som sa nepovracal je to sila prasok nejde velmi vymiesat a ked ho clovek necha trocha postat tak sa ti spravi gula prasku a to bolo na tom to najotrasnejsi e
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 7:13 am Předmět: Re: Zrada |
|
|
| nanucek1 napsal: | | Bavil jsme se s majitelkou fitka, a velkou fanynkou fitness... A říkala že sacharid před tréninkem a ne po tréninku...A jeden behem dne třeba po obedě tak se chci zeptat jakej na to máte názor vy? |
Ak ma licenciu,nech ju rychlo vrati (a pre istotu aj obciansky preukaz) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
nanucek1
|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 2:12 pm Předmět: Re: Zrada |
|
|
| Petey napsal: | | nanucek1 napsal: | | Bavil jsme se s majitelkou fitka, a velkou fanynkou fitness... A říkala že sacharid před tréninkem a ne po tréninku...A jeden behem dne třeba po obedě tak se chci zeptat jakej na to máte názor vy? |
Ak ma licenciu,nech ju rychlo vrati (a pre istotu aj obciansky preukaz) | Mě to přišlo divný, když tady každej píše že po tréninku sacharid... Prsotě ho piju ráno místo snídaně nestiham do kšoly takhle etě abych snídal... A pak po tréninku a v netrénikovej den ho budu pít ráno a večer jako druhou večeři...
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: pá prosinec 12, 2008 9:25 am Předmět: . |
|
|
Musklutvit... Máte někdo zkušensot s Gainerem od tohoto výrobce..? _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
thaarm

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 2:11 pm Předmět: |
|
|
Obcas na nete narazim na doplnok s nazvom VITARGO (len cisty mam na mysli teraz lebo robia aj zmesi) - je to nejaky sacharid o ktorom sa tvrdi ze je lepsi , rychlejsi a bla bla ako glukoza a malta ....
pritom sa podla informacii nejedna o jednoduchy sacharid, ale o komplexny - tak v tom mam trochu zmatok....
na forach som o tom dokopy nic nenasiel - tak keby sa dakto vedel k tomu vyjadrit tak budem rad...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2008 4:41 pm Předmět: |
|
|
| thaarm napsal: | Obcas na nete narazim na doplnok s nazvom VITARGO (len cisty mam na mysli teraz lebo robia aj zmesi) - je to nejaky sacharid o ktorom sa tvrdi ze je lepsi , rychlejsi a bla bla ako glukoza a malta ....
pritom sa podla informacii nejedna o jednoduchy sacharid, ale o komplexny - tak v tom mam trochu zmatok....
na forach som o tom dokopy nic nenasiel - tak keby sa dakto vedel k tomu vyjadrit tak budem rad... |
Viem, že vitargo používa/l Markus Ruhl, takže na naberanie to bude snáď dobré Zdá sa mi, že to je rýchly cukor, ale tým si nie som istý.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|