|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarack
|
Zaslal: út leden 06, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
Moc se mií dneska do fitka nechce, musim šéfovat práci a navíc už sem vykouřil tak půl kráby _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: st leden 07, 2009 10:26 am Předmět: |
|
|
Práci mam, horší to je se mnou.. Po včerejšku už asi docela chápu, že cesta do fitnessu přes hospodu nevede. Je mi neskutečně špatně a rád bych šel dnes cvičit, tak uvidim, jak to dopadne. Teď půjdu ještě asi spát _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st leden 07, 2009 10:27 am Předmět: |
|
|
Pivo dela hezka tela... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st leden 07, 2009 12:58 pm Předmět: |
|
|
Jo, výborný  .. Já po chlastu naštěstí netloustnu, ale nabíram vodu a hlavně je to asi pěkně nezdravý. No nic, až seženu metr, tak sem hodim ještě rozměry stehen. Někdo se tady smál těm mejm proporcím. Měl pravdu, protože vypadam rovně. O véčku nebo podobnejch věcech nemůže bejt ani řeč, ale na stranu druhou je mi to jedno, protože to dělam pro zábavu a kdo ví, třeba to přijde časem. Nohy mě jet nikdo nedonutí  . Vim, že to neni dobrý. Potřeboval bych zdravý kolena a pak by to šlo. doufam, že se dnes dostanu do toho fitnessu.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: st leden 07, 2009 1:23 pm Předmět: |
|
|
V ramci posilovani by si mel mozna zvazit nakou kuru protialkoholni _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st leden 07, 2009 1:44 pm Předmět: |
|
|
Jo, to bych měl...  Ne, teď vážně.. Jsem na tom asi dost závislej. Cigára mi ňák nevadí, ale chlast a hulení, s tim se blbě přestává. snad se mi to povede, při nejhorším alespoň omezit. Včera to byl dobrej restart  . S těma hodinama je to trefný, přijde mi, že tak vypadam taky  . Teď jsem se nažral a nechce se mi vůbec nic. Při pomyšlení na posilovnu se mi chce zvracet _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st leden 07, 2009 1:55 pm Předmět: |
|
|
Dneska nebudu dělat vůbec nic. nedá se svítit _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st leden 07, 2009 2:09 pm Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | | Dneska nebudu dělat vůbec nic. nedá se svítit |
Sa na to proste vyser _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá leden 09, 2009 9:51 am Předmět: |
|
|
Včera se mi zadařilo a po dlouhé době jsem byl na dvoufázovém tréningu. Začal jsem boxem, kde jsem byl zase sám a tak jsem se soustředil na stínovku a pytel. Pak v hospodě přišel kamarád a řikal, jestli nechci obhlídnout fitko, co si udělali ve sklepě. šel jsem tam a bylo to fajn, akorát tam nic neni. V tý posilovně jsem nejel moc metodicky.. Dal sem tak ňák celý tělo a šel jsem. Břicho jsem nedělal vůbec _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 12:04 pm Předmět: |
|
|
Dal jsem si snídani a teď se chystam do posilovny. Pojedu klasicky celý tělo. Doufam, že už je spravenej běhací pás, protože rotoped mě moc nebaví. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | | Dal jsem si snídani a teď se chystam do posilovny. Pojedu klasicky celý tělo. Doufam, že už je spravenej běhací pás, protože rotoped mě moc nebaví. |
Hlavne se cestou nestav na par kousku
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne leden 11, 2009 8:42 pm Předmět: |
|
|
Naštěstí se tak nestalo, zacvučil jsem si a teď jsem doma _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po leden 12, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
njn, žízeň mě přepadla _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po leden 12, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út leden 13, 2009 8:21 am Předmět: |
|
|
právě, že nenam.. Musim přestat a práce ještě taky pořád neni _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|