| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maria

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 8:25 pm Předmět: |
|
|
Wilko, kde v Prešove cvičíš? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
william888

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
williame888, ty jsi koukam dobrej kaskader... bench bezpalcove v rukavicich a u mrtvoly rukavice s trhackama a vynuceny opakovani
byt tebou tak si udelam hodne dobrou urazovou pojistku :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 9:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 10:05 pm Předmět: |
|
|
william888: Nechceš poslat video jak vypadá vynucený opakování na mrtvolu? A proč jí už necvičíš jestli se můžu zetat? _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 10:11 pm Předmět: |
|
|
| street napsal: | | william888: Nechceš poslat video jak vypadá vynucený opakování na mrtvolu? A proč jí už necvičíš jestli se můžu zetat? |
nic mi ten cvik nedal.. _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 10:14 pm Předmět: |
|
|
tak to si asi první....neber to osobně _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 10:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
HALI32

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
Já teda cvičím bez rukavic, ale mám hodně otlačené ruce a už o nich silně uvažuji. Při bicepsovém zdvihu s větší náloží mi to dost trhá moje poměrně slabé zápěstí. :) Takže po roce cvičení jsem se rozhodl pro rukavice ... které mi unožní trochu omotat, zpevnit... zápěstí
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
Zápěstí potřebuješ hlavně zpevnit a to základníma cvikama a ne omotávat! Musí Ti přirozeně zesílit jinak Tě to bude hrozně limitovat _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
Ad zápěstí: asi před 2 lety mě začalo občas bolet. Ne při cvičení, ale skoro pořád. Koupil jsem si rukavice s omotávkou na zápěstí. Bylo to ještě horší.
Přestal jsem používat jakékoli rukavice. Po čase to bolet předstalo a pokud to někdy zabolí, tak v den po benchpressu. Beru to jako příslušenství ke cvičení zdarma _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
mala som rukavice, viacero, všetky po čase neskutočne smrdeli  , teraz mi rukavice vadia, pri ťažších váhach a mojích kratších prstoch mi to oslabovalo stisk dlane
na bradlá dávam peny, aby sa mi to nekĺzalo, hlavne keď sa striedame a potíme na tom dvaja a na hrazdu dávam tenké trhačky, pri najvyššej váhe na mt tiež trhačky _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
cvicil som s rukavicami .. ale raz som ich dal dole a cvicim bez.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |