Rukavice - ANO/NE?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rukavice - ANO/NE?  Úvodní stránka -> Trénink -> Rukavice - ANO/NE?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
street

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2009 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coregonus napsal:
o 60 kg nikto nehovori...

A o jakejch váhách teda hovoříš?
F4jf1

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 5:32 pm    Předmět: Re: Rukavice - ANO/NE? Odpovědět s citátem

Synthetic napsal:
Zdravim, cvičim asi tak 2,5 roku a vlastně od začátku používám rukavice. Předminulej trenal sem jel poprví bez rukavic, protože ty moje se odebrali do věčnejch lovišť.
Myslel sem, že to bude klouzat, nebo že to bude bolet.. ale nic z toho se neděje. Takže vážně uvažuju že už nový rukavice kupovat nebudu a budu trénovat bez nich.
Jaké jsou Vaše zkušenosti? Používáte rukavice nebo ne? Proč?

(Kdyby už tady někde podobný téma bylo, tak mě klidně smažte. Ale nic takovýho jsem nenašel.)

Tak podle me rukavice jsou treba jen na schyby,mrtvak a jine cvyky kdy se zatez musi pevne drzet v ruce nejvetsi radost ma pak clovek kdyz taha na mrtvak pres 100 kg to se pak kuze na rukou pekne nici :D .Ale napr k benchpressu bych rukavice nebral :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jacob s.

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že prostě jak to komu vyhovuje... Já osobně si mrtvý tah v rukavicích vůbec nedokážu představit a benč bez nich jsme nikdy nedělal...
tyboo

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

i já přidám svůj názor.. když sem začal cvičit tak sem rukavice taky nepoužíval. činky nevážily tolik a nebyly potřeba ale přeje jenom tak to šlo nahoru tak na místech kde se činky drží sou takové vroubky a je to celkem nepříjemné, tak sem začal používat molitanové čtverečky ale ty se taky časem zprotiví a pak přišly na řadu rukavice a ty mám dotěď. nikde nic netlačí protě paráda. jasně když je na mrtvole 200kilo ( jenom příklad) tak by to s nima asi klouzalo z rukou
pecina

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když sem začal cvičit tak sem cvičil v rukavicích, pak sem si je bral jenom když sem cvičil záda a ted už je nepoužívám vůbec. Párkrát sem v nich zkoušel zase cvičit, ale už sem si zvykl na přímej kontakt se železem . Takže holý ruky a magenzium vládnou (u mě)
pecina

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 6:04 pm    Předmět: Re: Rukavice - ANO/NE? Odpovědět s citátem

F4jf1 napsal:
Synthetic napsal:
Zdravim, cvičim asi tak 2,5 roku a vlastně od začátku používám rukavice. Předminulej trenal sem jel poprví bez rukavic, protože ty moje se odebrali do věčnejch lovišť.
Myslel sem, že to bude klouzat, nebo že to bude bolet.. ale nic z toho se neděje. Takže vážně uvažuju že už nový rukavice kupovat nebudu a budu trénovat bez nich.
Jaké jsou Vaše zkušenosti? Používáte rukavice nebo ne? Proč?

(Kdyby už tady někde podobný téma bylo, tak mě klidně smažte. Ale nic takovýho jsem nenašel.)

Tak podle me rukavice jsou treba jen na schyby,mrtvak a jine cvyky kdy se zatez musi pevne drzet v ruce nejvetsi radost ma pak clovek kdyz taha na mrtvak pres 100 kg to se pak kuze na rukou pekne nici :D .Ale napr k benchpressu bych rukavice nebral :)
Neničí!Člověk si zvykne, max po prvním treninku sou trochu puchýře ale pak už je to v poho. Rukavice sou pro šampóny
street

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
na místech kde se činky drží sou takové vroubky a je to celkem nepříjemné, tak sem začal používat molitanové čtverečky

sorry ale to sem musel qutnout
DrLift

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 10:07 pm    Předmět: Re: Rukavice - ANO/NE? Odpovědět s citátem

F4jf1 napsal:

Dost silne pochybuju o tom, ze dostava kuze na rukach nejak mimoradne zabrat pri mrtvole s vahama kolem 100kg....

Rukavice nejsou potreba absolutne na zadny cvik....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pecina napsal:
Když sem začal cvičit tak sem cvičil v rukavicích, pak sem si je bral jenom když sem cvičil záda a ted už je nepoužívám vůbec. Párkrát sem v nich zkoušel zase cvičit, ale už sem si zvykl na přímej kontakt se železem . Takže holý ruky a magenzium vládnou (u mě)

Vidis v tom magneziu nejaky lepsi vlastnosti?
Jednou jsem to zkusil, a krome toho ze jsem si pripadal jak dvojnabonej mistr galaxie pred pokusem o mrtvej tah s milionem kilo jsem nic necitil. Mozna ze pro nejakyho liftera kterej taha fakt stovky kilo to vyznam ma, ale me to prislo ze daleko vic zalezi proste na sile uchopu nez na tom jestli mam na rukou tri kila magnezia.
Jen se ptam, nehadam se :-)

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
CIZO

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:

Jednou jsem to zkusil, a krome toho ze jsem si pripadal jak dvojnabonej mistr galaxie pred pokusem o mrtvej tah s milionem kilo jsem nic necitil. Mozna ze pro nejakyho liftera kterej taha fakt stovky kilo to vyznam ma, ale me to prislo ze daleko vic zalezi proste na sile uchopu nez na tom jestli mam na rukou tri kila magnezia.

presne v tom to je, ono uchop muze byt silny ale jakmile jde vaha nahoru tak zpoceny ruce opravdu dokazou krasne zmarit jakykoliv pokus o uspesne udrzeni cinky...

doporucju na posileni uchopu cvicit tahy bezpalcove nadhmatem a az kdyz uz to nepujde tak dat normalni nebo stridavy uchop... docela to funguje, momentalne dam pres 150 jednou rukou :)

Derek Poundstone
Coregonus

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO, tah jednou rukou zaradujes nejak casto, alebo si raz za cas testnes silu uchopu??Nebojis sa ze si dodrbes chrbat pri tahani jednou rukou? Len sa pytam, zaujima ma to.
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
TheLeague napsal:

presne v tom to je, ono uchop muze byt silny ale jakmile jde vaha nahoru tak zpoceny ruce opravdu dokazou krasne zmarit jakykoliv pokus o uspesne udrzeni cinky...

doporucju na posileni uchopu cvicit tahy bezpalcove nadhmatem a az kdyz uz to nepujde tak dat normalni nebo stridavy uchop... docela to funguje, momentalne dam pres 150 jednou rukou :)

Ja to stridam uz jen mezi nadhmat a podhmat. A je divny ze mam nadhmat silnejsi Jinak jsem pro zesileni uchopu jednu dobu delal ze jsem si nalozil hodne kilo na cinku, a pak to jen proste drzel v rukou dokud jsem mohl. Mel jsem to asi z nejakyho planu pro zesileni uchopu z Muscle und Fitnes

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
SethX

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague
U tebe to bude tim, že ses nedostal při té mrtvole zatim na takovou váhu u které tě omezuje síla úchopu, až se tam dostaneš tak poznáš jakej je magnezium dobrej pomocník
CIZO

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coregonus napsal:
CIZO, tah jednou rukou zaradujes nejak casto, alebo si raz za cas testnes silu uchopu??Nebojis sa ze si dodrbes chrbat pri tahani jednou rukou? Len sa pytam, zaujima ma to.

obcas otestuju jen tak... o zada se nebojim, neni to zas takova vaha i kdyz nerovnomerne rozlozena pokud ma clovek poradne zpevneny stred tela

Derek Poundstone
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SethX napsal:
TheLeague
U tebe to bude tim, že ses nedostal při té mrtvole zatim na takovou váhu u které tě omezuje síla úchopu, až se tam dostaneš tak poznáš jakej je magnezium dobrej pomocník

Kdyz jsem naposled cvicil mrtvolu tak jsem na posledni serii vybehl ven a zvedal cely fitko i se zakladama, obsluhou a sparingem
Sila uchopu me obcas uz omezovala, ale vzdycky jsem to svadel na silu uchopu spis nez na spoceny ruce :-) ale budu vam verit a az se dostanu s vahama na mrtvolu z kategorie"materska skolka" tak to taky zkusim.

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
Trhačky Power Straps | Power System
Kvalitní trhačky pro zvýšení síly Vašeho úchopu.
199 Kč
Rukavice Power Grip | Power System
Velmi kvalitní rukavice s omotávkou pro zpevnění zápěstí.
341 Kč
Rukavice No Compromise (bílo-černé) | Power System
Velmi kvalitní rukavice s omotávkou pro zpevnění zápěstí.
299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rukavice - ANO/NE? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: