BP
4x5 - 77,5kg
1x5 - 80kg
-dneska jsem zařadil BP hned na začátek tréninku a vyplatilo se...tolik síly sem při benchu fakt dlouho neměl. Na poslední sérii sem si ještě 2,5kg přidal (oprati plánu). Vše sem odjel sám, bez pomoci
Dřep
x70,x120
6x 150kg
5x150kg
4x170kg
4x180kg
5x200kg
EDIT: + 1x10-15 70kg - ryhclé výpony (na závěr dřepování) - na poslední sérii mám za sebou vždycky hecovací jištění ... svině
MT
5x5 - 120kg
doplňky
Bicpes - EZ ve stoje - 4x8 - 34?kg
Triceps - Franc. tlak - 3x8,1x7 - 34?kg
Břicho - 2x20 šikmý, 2xMAX lavice
čas: 75-80min
Naposledy upravil Plazer dne pá únor 06, 2009 2:00 pm, celkově upraveno 2 krát
jasně, sundat 200kg ze stojanu je určitě fuška, to věřim, ale zkoušels to dřepnout? To je teprv fuška!
My nejsme HATERS, jen se snažíme reálně odhadnout situaci...
Jak říká g_dgrim nikdy sem neřkl, že jeszdím hluboké dřepy ... Ale to máš asi tak, jako bys dělal celej život do BP a od mládí dělal milióny kliků a od 15ti zvedal váhy v posilce. A osotatním partiím bys nevědnoval takovou pozornost. Taky by tam byl markantní rozdíl. Já sem tady hodněkrát řekl, že sem vždycky jezdil posilku zaměřenou na nohy a vršek v podsatě jen doplňkově, aby se neřeklo. Až od 4.12.2008 sem začal pořádněně fullBody. Jako já neříkám, že v těch MT nejsou rezervy, ale taky když sem to nikdy necvičil,tak tam hned nedám 150kg na série... Myslím, že slov bylo dost. Donutili ste mě teda k tomu videu... KONEC DISKUZE
Jelikož v tuto chvíli nemůžu nikomu dokázat, že na nohy pracuju s takovýma váhama, tak aspoň ukázka z jídelníčku...
Hovězí steak naložený na pepři ( +olivový olej) + bylinkové máslo
Ještě odjíždím zase na Slovensko do haly na trénink.tak sem si udělal na cestu malou svačinku (+ 1/2 steaku)
Můj trenér pracuje už cca 10let s člověkem, který je učastník OH, několikanásobný mistr světa ve fourcorssu, a vůbec nejlepší bikrosař u nás (a TOP světová špička)...
To vravis o Michalovi Prokopovi? Celkom by ma zaujimalo ako on a podobna spicka napr. z DH trenuju.
Můj trenér pracuje už cca 10let s člověkem, který je učastník OH, několikanásobný mistr světa ve fourcorssu, a vůbec nejlepší bikrosař u nás (a TOP světová špička)...
To vravis o Michalovi Prokopovi? Celkom by ma zaujimalo ako on a podobna spicka napr. z DH trenuju.
To ti nepovím, ikdybych to věděl. Jediný, co ti řeknu, je že jede nohy obdobně jako já. Takže 3-4x týdně posilovna + trenažéry.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Half-squat
10x120kg
2x6 150kg
2x6 170kg
2x4 190kg
+legpress - 1x13 180kg (pomalu dolů a ryhclé výpony nahorů)
-na to že jsem měl včera trénink,tak dobrý
Shyby
7,6,5,5 x já
Přítahy vpředklonu
8,8,7,7 x 50kg
Veslování
10x50kg, 2x8 55kg, 2x8 60kg
Delty- Tlaky v sedě
2x10 20kg, 2x8 24kg
Zadní delty- v sedě
3x10 6kg
Předpažování
3x10
+břicho (mezi civkama)
čas:95min
[u]-zvažuji, že bych přerušil nebo ukončil log,protože ještě tak 3 týdny sem bude co psát,ale pak začnu další fázi tréninku a to už bude hodně nezajímavé [/u]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru