|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
PavolSTA
|
Zaslal: po leden 12, 2009 9:53 pm Předmět: |
|
|
Hoj. kupil so Vitargo- zmes sacharidov, malty a kretinu... ti co s tym mate skusenosti ako s te to davkovali? len pred treningom alebo aj po a ako v netreningovy den?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út leden 13, 2009 10:14 am Předmět: |
|
|
Vitargo je aj nacka.Sponzorovala napr Markuse Ruhla , ale maj prehnany ceny...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út leden 13, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
jo vitargo je svedska firma tusim, ktera nechala svuj produkt pojmenovat po nazvu firmy
|
|
| nahoru |
|
 |
grna
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
PavolSTA
|
Zaslal: ne leden 25, 2009 12:30 am Předmět: |
|
|
musim pochvalit gainer od aminostar, chutovo vynikajuci (jahoda), ale co je najlepsie tak ta rozpustnost, ziadne hrudky ato som to len zalial vodou a trosku premiesal :D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 24, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
obsahuji rohliky sacharidy stejne jako chleba? nebo jsou to prazde slozky jak jsem kdsei cetl? neco to prece obsahovat musi
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út únor 24, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
[quote="70mMyW!53"]obsahuji rohliky sacharidy stejne jako chleba? nebo jsou to prazde slozky jak jsem kdsei cetl? neco to prece obsahovat musi[/quote
Ne obsahujou olovo  co takhle si něco přečíst co? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 24, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út únor 24, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
| PavolSTA napsal: | | Hoj. kupil so Vitargo- zmes sacharidov, malty a kretinu... ti co s tym mate skusenosti ako s te to davkovali? len pred treningom alebo aj po a ako v netreningovy den? |
ze kdyby jsis koupil obycejnej Maltodextrin,tak je to to same a jeste usetris nehorazny prachy
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út únor 24, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | PavolSTA napsal: | | Hoj. kupil so Vitargo- zmes sacharidov, malty a kretinu... ti co s tym mate skusenosti ako s te to davkovali? len pred treningom alebo aj po a ako v netreningovy den? |
ze kdyby jsis koupil obycejnej Maltodextrin,tak je to to same a jeste usetris nehorazny prachy |
to samy ybch rekl, ze to neni, ja jsem mel cisty Vitargo jednou a fakt se vstreba mnohem rychleji nez treba Glukopur, kdyz jsem pri treninku upijel rozmichanej glukopur, nekdy se mi udelal soufl od zaludku, z Vitargem se mi to nestalo nikdy, ale je to drahy _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út únor 24, 2009 8:19 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | PavolSTA napsal: | | Hoj. kupil so Vitargo- zmes sacharidov, malty a kretinu... ti co s tym mate skusenosti ako s te to davkovali? len pred treningom alebo aj po a ako v netreningovy den? |
ze kdyby jsis koupil obycejnej Maltodextrin,tak je to to same a jeste usetris nehorazny prachy |
to samy ybch rekl, ze to neni, ja jsem mel cisty Vitargo jednou a fakt se vstreba mnohem rychleji nez treba Glukopur, kdyz jsem pri treninku upijel rozmichanej glukopur, nekdy se mi udelal soufl od zaludku, z Vitargem se mi to nestalo nikdy, ale je to drahy |
maltodextrin....cena za 1 kg kolem 90 kc
Vitargo...............cena za 1 kg.........560 kc
rozdil v cene znacny,v uzitne hodnote minimalni
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út únor 24, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
to vis Vitargo je sacharid pro slechtu _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|