|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Atti

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 9:22 am Předmět: |
|
|
Jo,o tom fitku vím, ale nikdy jsem tam nebyl.Já chodim na nábřeží k Milanovi Bodlákovi.
Ty pajzly znam samozřejmě taky,ale už to moc nevymetam
Astru vyšvihly, z 5. cenový na prvotřídní bar, to se musí nechat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
Já už taky ne  tu Astru dali do cajku dobře. Já vim, začal jsem v Auře, když jsem dorazil domů do Plzně. Je to ale už dávno _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
Tak, komplet mam za sebou a potěšim i odpůrce alkoholu, protože až do příštího pátku nikam na 99.9% nepůjdu, jelikož se mi za týden vdává sestřička a to bude velký  . Za chvíli bych měl ještě vyrazit na box, ale nevím, jak to bude se spárem, takže to kdyžtak jenom tak ošudlam nebo se na to vyseru úplně a půjdu zítra na pravidelnej (jestli už to nepadlo).. Ta posilka byla na cajk.. Akorát Martina je opravdu hříšná a tak jsem strávil u baru více času, než obvykle. I tak sem to ale s pauzírováním nepřeháněl. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 9:47 pm Předmět: |
|
|
Dal jsem si takovou svižnější půlhodinku. Trošku jsem i kopal. teď sedim doma u počítače. Je to docela nezvyk v pátek večer nikam nevyrazit. Otevřel jsem si aspoň pivko, co jsem našel ve sklepě. Jmenuje se to Žejdlík a je to pěkná s....  . Pak dam eště kafe a jdu spát. Zejtra mě čeká posilka. Nic k tomu asi dávat nebudu. Maximálně tak ňákej večerní výklus _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so březen 07, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem to malinko ošudlal, ale byl jsem.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so březen 07, 2009 6:45 pm Předmět: |
|
|
Bud rad, ze muzes chodit, a nesudlej to porad _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 10:45 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zase o jeden tréning blíž Reevesovi  . Dnes jsem vyřadil kolo a strewtching na závěr, protože jsem spěchal. Na začátku jsem místo běhu jel 15 min kolo, protože už pár dnů chodim s kámošem a ten šel běhat. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne březen 08, 2009 10:51 pm Předmět: |
|
|
Jo, eště jídelníček
Něco po půlnoci: 2 volská oka, 3 chleby, mrkev, jablko, zelený čaj
Cca 9:00 Ovesný vločky máčený v mlíku, jabko, kafe
oběd cca 12:30 Pangas, bramborová kaše s pórkem, mandarinka
Svačina: zmrzlina, půl litru mlíka, 3 chleby s hermelínem a italským kořením
2piva
večeře: 2 vídeňský párky s hořticí a 3 chleby, černý čaj
neni to ideální s tou stravou, ale po týdnu skoro každodeního tréningu se cítím pořád lépe a lépe _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: po březen 09, 2009 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | | ...neni to ideální s tou stravou... |
Chlape ty mi dáváš, ty mi dáváš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po březen 09, 2009 10:31 pm Předmět: |
|
|
Svacinu zacinas zmrzlinou a koncis pivem  Klobouk dolu _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
starik
|
Zaslal: po březen 09, 2009 11:45 pm Předmět: |
|
|
Na tenhle log si vždycky najdu čas...
|
|
| nahoru |
|
 |
Menii
|
Zaslal: út březen 10, 2009 8:10 am Předmět: |
|
|
Co třeba tuňák místo těch párků :)) už to ti udělá velkou službu....aspoŇ to zkus a uvidíš jestli to překousneš....
párky mají asi 30% tuků na 100g...to je dost...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:13 am Předmět: |
|
|
Ahoj všem, tuňáka nebo sardinky (sice z konzervy, ale přece:-) si dávam docela často. Dneska zrovna asi jednu otevřu a dam si to s cibulkou a chlebem. To mi chutná nejvíc. včera jsem měl volno a dnes půjdu. Půjdu ale až odpoledne, protože Luďek, můj kamarád a sparring má ranní. Jestli to takhle půjde s intenzitou tréningu až do konce měsíce, tak bych mohl pomalinku polehounku začít dělit. abych se ale přiznal, tak mi vyhovuje celý tělo, protože se pak cítím velmi dobře. S tím jídlem vím.. Ale na stranu druhou, nejde se zbavit všech neřestí naráz. Jsem rád, že jsem omezil pivo a zbytek budu stahovat postupně. Zkouška pro mě bude ta páteční svatba mojí sestřičky. Snad to zvládnu, chtěl bych se držet (jídla zdravýho i nezdravýho samozřejmě sežeru mraky:-). zatim ahoj a děkuji za reakce _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Menii
|
Zaslal: út březen 10, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
jo postupně je určitě dobrá metoda, a tu svatbu se klidně ztřískej natolik že měsíc nepomyslíš na chlast :-D a je to hotové....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|