|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:02 pm Předmět: |
|
|
Nekvalitný kreatín, malé dávky, zle načasované, pri monohydráte absencia cukrov. Sú ale aj ľudia, na ktorých kreatín jednoducho nezaberie.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
abecedarian

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
ktery suplement nahradi kreatin z hlediska predtreninkoveho dodani sily? ptam se protoze kreatin uz beru 2. mesic a nechcu si ho hned zas kupovat, to se prece nema... ma se dat naka pauza.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:53 pm Předmět: |
|
|
tak chces nakopavac nebo kreatin?Nakopavac se mi osvedcil gutain s diosgeninem, dam 3 tab gutainu 7 diosgeninu a je to fakt cejtit , nebo staci uplne obyc kofein ...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út březen 03, 2009 12:05 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | tak chces nakopavac nebo kreatin?Nakopavac se mi osvedcil gutain s diosgeninem, dam 3 tab gutainu 7 diosgeninu a je to fakt cejtit , nebo staci uplne obyc kofein ... |
myslim ze jsem to jasne napsal, neco co NAHRADI kreatin ale ma podobny ucinek, hlavne v dodani sily pred treninkem..
kofein?? ten prece silu nedoda, jen povzbudi
uvazoval jsem o glutaminu, ale co tady ctu, tak jen sami negativni odpovedi
|
|
| nahoru |
|
 |
Nescius
|
Zaslal: po březen 09, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | tak chces nakopavac nebo kreatin?Nakopavac se mi osvedcil gutain s diosgeninem, dam 3 tab gutainu 7 diosgeninu a je to fakt cejtit , nebo staci uplne obyc kofein ... |
myslim ze jsem to jasne napsal, neco co NAHRADI kreatin ale ma podobny ucinek, hlavne v dodani sily pred treninkem..
uvazoval jsem o glutaminu, ale co tady ctu, tak jen sami negativni odpovedi |
Instantní sílu v prášku nekoupíš... . S kreatinem vybuduješ snáze větší sílu protože svaly mají dost "paliva" v podobě ATP takže víc vydržíš a podáš lepší výkon. Kofein tě nakopne...zvýší krevní tlak a udělá bůh ví kolik dalšíh věcí což ti také dodá více energie ale na jinén principu než kreatin. Proto něco jako náhradu kreatinu moc neseženeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po březen 09, 2009 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Nescius napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | tak chces nakopavac nebo kreatin?Nakopavac se mi osvedcil gutain s diosgeninem, dam 3 tab gutainu 7 diosgeninu a je to fakt cejtit , nebo staci uplne obyc kofein ... |
uvazoval jsem o glutaminu, ale co tady ctu, tak jen sami negativni odpovedi |
Instantní sílu v prášku nekoupíš... . S kreatinem vybuduješ snáze větší sílu protože svaly mají dost "paliva" v podobě ATP takže víc vydržíš a podáš lepší výkon. Kofein tě nakopne...zvýší krevní tlak a udělá bůh ví kolik dalšíh věcí což ti také dodá více energie ale na jinén principu než kreatin. Proto něco jako náhradu kreatinu moc neseženeš. |
a v jake forme mam kofein brat? staci pit kofolu nebo caj?
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po březen 09, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | kafe bez cukru a mlíka vždy před tréninkem... velikost a sílu si urči sám... nebo si kup v tbl. |
tak kafe prave vubec nepiju a tablety si kupovat je podle mne zbytecny kdyz to je treba v te fofole nebo caji a kdo vi kde jeste
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po březen 09, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
jojo dej si pred treninkem 2litry kofoly:D ja teda nevim, ale po cocacole kofole nejsem vubec cilejsi, za to kdyz si dam 200mg kapsli kofeinu, sem jak uragan, nekritizuj co si nezkusil _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po březen 09, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | No_pain napsal: | kafe bez cukru a mlíka vždy před tréninkem... velikost a sílu si urči sám... nebo si kup v tbl. |
tak kafe prave vubec nepiju a tablety si kupovat je podle mne zbytecny kdyz to je treba v te fofole nebo caji a kdo vi kde jeste |
Nauc se anebo si kup ty tablety ... abys dostal stejny mnozstvi kofeinu, tak bys musel vypit tak celou 2l flasku ... |
jak nauc se?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po březen 09, 2009 12:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po březen 09, 2009 12:37 pm Předmět: |
|
|
aha, tak to nehrozi a co cappucino to nestaci?  to mam naopak rad
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|