|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 05, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
V tom případě nechápu, proč se vlastně ptáš _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ektos
|
Zaslal: út květen 05, 2009 10:56 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | V tom případě nechápu, proč se vlastně ptáš |
chtel sem znat vas nazor... a nekde sem se tu docetl ze staci tech 5 a 5 ... nepokazim tim teda nic?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 05, 2009 11:02 am Předmět: |
|
|
Neřeš to, svaly v těch pilulkách nejsou schovaný a víc pilulek nejsou větší svaly.
Já měl 500mg tablety a dával jsem 10 ráno a 10 večer. Tak bych to udělal i příště. Žádná věda. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ektos
|
Zaslal: út květen 05, 2009 11:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: út květen 05, 2009 12:25 pm Předmět: |
|
|
5 a 5 tablet se mi zda malo zvlast jako nasycovacka..pokud by mel 400mg tablety jak psal yazi tak tak to ma 2x2g coz mi prijde malo a i kdyby mel 500mg tbl tak to nic nezmeni.. _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
PavolSTA
|
Zaslal: út květen 05, 2009 10:53 pm Předmět: |
|
|
Beriem teraz prvykrat monohydrat, som po nasycovacke, natiahol som asi 2-3kg vody, ale nijak to na sebe nevidim zeby som bol zavodneny, mozno kozy mi trosku napuchli, silovo som siel hore len minimalne. Rozmyslam, ze by som siel nasycovacku este tyzden dlhsie, bolo by to k niecomu alebo to telo uz neprijme a vycuram ten kreatin navyse? :D (viem, ze normalne sa chodi len tyzden nasycovacka, tak ma neukamenujte, chemia, logika a rozum, to nie su moje parkety )
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st květen 06, 2009 5:18 am Předmět: |
|
|
| PavolSTA napsal: | | Beriem teraz prvykrat monohydrat, som po nasycovacke, natiahol som asi 2-3kg vody, ale nijak to na sebe nevidim zeby som bol zavodneny, mozno kozy mi trosku napuchli, silovo som siel hore len minimalne. Rozmyslam, ze by som siel nasycovacku este tyzden dlhsie, bolo by to k niecomu alebo to telo uz neprijme a vycuram ten kreatin navyse? :D (viem, ze normalne sa chodi len tyzden nasycovacka, tak ma neukamenujte, chemia, logika a rozum, to nie su moje parkety ) |
ono nestaci se jenom nafutrovat kreatinem a cekat od toho rust svalu a kondice..musis mit v poradku stravu,trenink,regeneraci (odpocinek,spanek),vitaminy _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomas25
|
Zaslal: ne květen 10, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
Kolik byste dávali CEE od Axis Labs v treninkové a netreningové dny,vážím 88kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne květen 10, 2009 7:43 pm Předmět: |
|
|
Precti si par komentaru o stranku,dve dozadu...pak bys CEE nikdy nekoupil...je to totiz jeste horsi nez monohydrat...ale samozrejme to vic stoji
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomas25
|
Zaslal: ne květen 10, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
Myslíš to na 85 straně?Teď už ho mám doma,takže bych spíš potřeboval radu s tím dávkováním.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ektos
|
Zaslal: ne květen 10, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | 5 a 5 tablet se mi zda malo zvlast jako nasycovacka..pokud by mel 400mg tablety jak psal yazi tak tak to ma 2x2g coz mi prijde malo a i kdyby mel 500mg tbl tak to nic nezmeni.. |
kolik teda doporucujes? uz to beru tretim dnem .. kazdy den 10 tablet a fakt nejak necitim ze bych byl zalitej vodou....asi je to vazne malo...a jeste se chci zeptat ejstli envadi kdyz ty prasky rozkousu a pak polknu s vodou ? Spatne se mi to polyka v celku
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: po květen 11, 2009 8:20 am Předmět: |
|
|
| Ektos napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | 5 a 5 tablet se mi zda malo zvlast jako nasycovacka..pokud by mel 400mg tablety jak psal yazi tak tak to ma 2x2g coz mi prijde malo a i kdyby mel 500mg tbl tak to nic nezmeni.. |
kolik teda doporucujes? uz to beru tretim dnem .. kazdy den 10 tablet a fakt nejak necitim ze bych byl zalitej vodou....asi je to vazne malo...a jeste se chci zeptat ejstli envadi kdyz ty prasky rozkousu a pak polknu s vodou ? Spatne se mi to polyka v celku |
klidne to rozkousej to nicemu nevadi..mel jsi tam napsanej zpusob davkovany..vychazelo ti to na 36tbl denne..dej 20 a uvidis klidne 30 _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ektos
|
Zaslal: po květen 11, 2009 12:31 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | Ektos napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | 5 a 5 tablet se mi zda malo zvlast jako nasycovacka..pokud by mel 400mg tablety jak psal yazi tak tak to ma 2x2g coz mi prijde malo a i kdyby mel 500mg tbl tak to nic nezmeni.. |
kolik teda doporucujes? uz to beru tretim dnem .. kazdy den 10 tablet a fakt nejak necitim ze bych byl zalitej vodou....asi je to vazne malo...a jeste se chci zeptat ejstli envadi kdyz ty prasky rozkousu a pak polknu s vodou ? Spatne se mi to polyka v celku |
klidne to rozkousej to nicemu nevadi..mel jsi tam napsanej zpusob davkovany..vychazelo ti to na 36tbl denne..dej 20 a uvidis klidne 30 |
takze kdyz po 3 dnech uzivani 10 tablet denne necitim zadny rozdil je to tim ze toho beru malo jo ? musim pridat
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po květen 11, 2009 12:34 pm Předmět: |
|
|
Ektos - precti si jeste jednou co jsem ti psal stranku dozadu _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ektos
|
Zaslal: po květen 11, 2009 1:27 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Ektos - precti si jeste jednou co jsem ti psal stranku dozadu |
ja to cetl jenze se mi to zda proste nejak moc nevim no , tak ja to teda zkusim snad mi radite dobre...a nechcete me zabit
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|