Opasek??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Opasek??  Úvodní stránka -> Trénink -> Opasek??
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Používáte opasek?
Ano, samozřejmě!
22%
 22%  [ 26 ]
Ne, nikdy!
23%
 23%  [ 27 ]
Občas, vybraně..
37%
 37%  [ 44 ]
Ne, ale uvažuji nad koupí.
17%
 17%  [ 20 ]
Celkem hlasů : 117

Autor Zpráva
DrLift

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2004 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No pak na poradny kozeny asi opravdu prejdes, protoze budes potrebovat poradne pevnej opasek a to si nejspis opasek na suchac nesplni. Prece jen jsem nikoho nevidel na mezinarodni soutezi v liftu s paskem na suchej zip.

Ja jsem si nedavno ozkousel kamaraduv opasek, ktery je podstatne mekci nez ten muj a byl jsem z toho pekne vedle. Vubec jsem nemel pocit, ze mne ten opasek nejak pomaha.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2004 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
No pak na poradny kozeny asi opravdu prejdes, protoze budes potrebovat poradne pevnej opasek a to si nejspis opasek na suchac nesplni. Prece jen jsem nikoho nevidel na mezinarodni soutezi v liftu s paskem na suchej zip.

Ja jsem si nedavno ozkousel kamaraduv opasek, ktery je podstatne mekci nez ten muj a byl jsem z toho pekne vedle. Vubec jsem nemel pocit, ze mne ten opasek nejak pomaha.

jj, ale než se sešívaný nebo někdo podobnýho ražení dostane na pořádnou soutěž v liftu Tak sem to myslel...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Design

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2004 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V patek mi ma prijit opasek od Mad Maxu, tak uz se nemuzu dockat, hlavne proto ze pujcovat si v posce jeste mokrej kozenej je dost na . Jinak cviky jako mrtvoly a drepy bych bez opasku ani nezkousel. Zraneni je zraneni a staci jedno.
xander_c_a_g_e

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2004 3:01 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

opasek pouzivam casto a mam svuj kozeny, ve fitu maj na suchej zip a kdyz jsem si kdysi pujcil, tak se mi rozjel pri mrtvole :- ( suchej zip uz proste nedrzel, ty kozeny pasky za 500,- nejsou nic moc, pri 30-40 na kliky na bradlech tam uz dva prdly :-), za 1100 by uz mohl byt solidni
Hack

PříspěvekZaslal: st květen 19, 2004 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Design napsal:
V patek mi ma prijit opasek od Mad Maxu, tak uz se nemuzu dockat, hlavne proto ze pujcovat si v posce jeste mokrej kozenej je dost na . Jinak cviky jako mrtvoly a drepy bych bez opasku ani nezkousel. Zraneni je zraneni a staci jedno.

Pak mi napíš jak si spokojenej, taky uvažuju nad Mad Maxem (celokožený), je mi celkem jedno, že je to o něco dražší. Když to bude kvalitní a vydrží to...
Design

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2004 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hack napsal:
Design napsal:

Pak mi napíš jak si spokojenej, taky uvažuju nad Mad Maxem (celokožený), je mi celkem jedno, že je to o něco dražší. Když to bude kvalitní a vydrží to...

Jasne. Ja jsem si sice objednal tak sedy na suchy zip, ale dam vedet pres pmku. Zkousel jsem oba druhy opasku, a ten na sychy zip mi prijde mnohem pohodlnejsi a navis to zapinani je dost v pohode.
Ondřej1

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2004 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hack napsal:
Design napsal:

Já používám celokoženej MadMax a jsem naprosto spokojenej. Mám ho asi rok.
Design

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2004 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
Hack napsal:
Design napsal:

Já používám celokoženej MadMax a jsem naprosto spokojenej. Mám ho asi rok.

Doufam ze mi vydrzi taky tak dlouho a ze budu spokojenej
Bizon

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2004 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam obyc kozenej pasek uz minimalne 10 let, spis dele a drzi. Koupil jsem ho na dobirku od nekud z Pardubic. A to ho zrovna nesetrim...
Design

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2004 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bizon napsal:
Ja mam obyc kozenej pasek uz minimalne 10 let, spis dele a drzi. Koupil jsem ho na dobirku od nekud z Pardubic. A to ho zrovna nesetrim...
Kuze je kuze. Jsem zvedavej jak dopadne tn muj. Prece jen bude na suchy zip a kozenej taky nebude
mik

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2004 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam opasek znacky SCHIEK USA, absolutni spokojenost, mam ho jiz 4 roky a porad jak novej (trosku jina cena, nez harbinger u nas), je pravda, ze ho pouzivam jen u treninku zad a u drepu.

trhacky od znacky GRIZZLY - dekuji wenco, asi bych si bez Tebemoc nezacvicil, v Cesku je to v tomto ohledu dost zaostale, bude se tu tvrdit, ze haky jsou nejlepsi (kdo vyzkousel to, co jsi mi poslal, uz to rozhodne nerika )
Verywellman

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koupim opasek - kozenej, castecne opotrebovanej, do 300kc, mate nekdo ?
Miguelito

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem pro svuj machrovsky kozeny liftersky pasek konecne nasel vyuziti - davam si ho kolem pasu pri shybech a vesim si na nej retez se zavazim, dtto u kliku na bradlech. Jinak jsem se ho zcela vzdal...
P.S. Neboli mne zada, konecne... Nebo ze by to bylo...?
smee

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2004 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ustupenie bolesti tvojho chrbta, obavam sa, s lifterskym opaskom nebude mat nic spolocne.. :)
DrLift

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2004 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hack napsal:
Tyrael napsal:
Já mám opasek od Mad maxu ...používám ho hlavně na MT DŘEPY a PŘÍTAHY ČINKY V PŘEDKLONU

Od MAD MAXU mám rukavice připadá mi to jako docela dobrá značka..
Co je takový Rolls Roys mezi opasky??

Podle mne to bude opasek od Scott Safe (USA). Dost firem v USA prodava jejich opasky a dovoluji si na ne davat dozivotni zaruky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Opasek?? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: