|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Používáte opasek? |
| Ano, samozřejmě! |
|
22% |
[ 26 ] |
| Ne, nikdy! |
|
23% |
[ 27 ] |
| Občas, vybraně.. |
|
37% |
[ 44 ] |
| Ne, ale uvažuji nad koupí. |
|
17% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 117 |
|
| Autor |
Zpráva |
DrLift
|
Zaslal: st květen 19, 2004 11:55 am Předmět: |
|
|
No pak na poradny kozeny asi opravdu prejdes, protoze budes potrebovat poradne pevnej opasek a to si nejspis opasek na suchac nesplni. Prece jen jsem nikoho nevidel na mezinarodni soutezi v liftu s paskem na suchej zip.
Ja jsem si nedavno ozkousel kamaraduv opasek, ktery je podstatne mekci nez ten muj a byl jsem z toho pekne vedle. Vubec jsem nemel pocit, ze mne ten opasek nejak pomaha.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st květen 19, 2004 1:33 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | No pak na poradny kozeny asi opravdu prejdes, protoze budes potrebovat poradne pevnej opasek a to si nejspis opasek na suchac nesplni. Prece jen jsem nikoho nevidel na mezinarodni soutezi v liftu s paskem na suchej zip.
Ja jsem si nedavno ozkousel kamaraduv opasek, ktery je podstatne mekci nez ten muj a byl jsem z toho pekne vedle. Vubec jsem nemel pocit, ze mne ten opasek nejak pomaha. |
jj, ale než se sešívaný nebo někdo podobnýho ražení dostane na pořádnou soutěž v liftu Tak sem to myslel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
Zaslal: st květen 19, 2004 2:22 pm Předmět: |
|
|
V patek mi ma prijit opasek od Mad Maxu, tak uz se nemuzu dockat, hlavne proto ze pujcovat si v posce jeste mokrej kozenej je dost na  . Jinak cviky jako mrtvoly a drepy bych bez opasku ani nezkousel. Zraneni je zraneni a staci jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
xander_c_a_g_e
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
Zaslal: st květen 19, 2004 5:18 pm Předmět: |
|
|
| Design napsal: | V patek mi ma prijit opasek od Mad Maxu, tak uz se nemuzu dockat, hlavne proto ze pujcovat si v posce jeste mokrej kozenej je dost na . Jinak cviky jako mrtvoly a drepy bych bez opasku ani nezkousel. Zraneni je zraneni a staci jedno. |
Pak mi napíš jak si spokojenej, taky uvažuju nad Mad Maxem (celokožený), je mi celkem jedno, že je to o něco dražší. Když to bude kvalitní a vydrží to...
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
Zaslal: čt květen 20, 2004 10:09 am Předmět: |
|
|
| Hack napsal: | | Design napsal: | V patek mi ma prijit opasek od Mad Maxu, tak uz se nemuzu dockat, hlavne proto ze pujcovat si v posce jeste mokrej kozenej je dost na . Jinak cviky jako mrtvoly a drepy bych bez opasku ani nezkousel. Zraneni je zraneni a staci jedno. |
Pak mi napíš jak si spokojenej, taky uvažuju nad Mad Maxem (celokožený), je mi celkem jedno, že je to o něco dražší. Když to bude kvalitní a vydrží to... |
Jasne. Ja jsem si sice objednal tak sedy na suchy zip, ale dam vedet pres pmku. Zkousel jsem oba druhy opasku, a ten na sychy zip mi prijde mnohem pohodlnejsi a navis to zapinani je dost v pohode.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt květen 20, 2004 11:58 am Předmět: |
|
|
| Hack napsal: | | Design napsal: | V patek mi ma prijit opasek od Mad Maxu, tak uz se nemuzu dockat, hlavne proto ze pujcovat si v posce jeste mokrej kozenej je dost na . Jinak cviky jako mrtvoly a drepy bych bez opasku ani nezkousel. Zraneni je zraneni a staci jedno. |
Pak mi napíš jak si spokojenej, taky uvažuju nad Mad Maxem (celokožený), je mi celkem jedno, že je to o něco dražší. Když to bude kvalitní a vydrží to... | Já používám celokoženej MadMax a jsem naprosto spokojenej. Mám ho asi rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
Zaslal: čt květen 20, 2004 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Hack napsal: | | Design napsal: | V patek mi ma prijit opasek od Mad Maxu, tak uz se nemuzu dockat, hlavne proto ze pujcovat si v posce jeste mokrej kozenej je dost na . Jinak cviky jako mrtvoly a drepy bych bez opasku ani nezkousel. Zraneni je zraneni a staci jedno. |
Pak mi napíš jak si spokojenej, taky uvažuju nad Mad Maxem (celokožený), je mi celkem jedno, že je to o něco dražší. Když to bude kvalitní a vydrží to... | Já používám celokoženej MadMax a jsem naprosto spokojenej. Mám ho asi rok. |
Doufam ze mi vydrzi taky tak dlouho a ze budu spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
Bizon
|
Zaslal: čt květen 20, 2004 12:25 pm Předmět: |
|
|
Ja mam obyc kozenej pasek uz minimalne 10 let, spis dele a drzi. Koupil jsem ho na dobirku od nekud z Pardubic. A to ho zrovna nesetrim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
Zaslal: čt květen 20, 2004 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Bizon napsal: | | Ja mam obyc kozenej pasek uz minimalne 10 let, spis dele a drzi. Koupil jsem ho na dobirku od nekud z Pardubic. A to ho zrovna nesetrim... | Kuze je kuze. Jsem zvedavej jak dopadne tn muj. Prece jen bude na suchy zip a kozenej taky nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
mik
|
Zaslal: čt květen 20, 2004 1:47 pm Předmět: |
|
|
mam opasek znacky SCHIEK USA, absolutni spokojenost, mam ho jiz 4 roky a porad jak novej (trosku jina cena, nez harbinger u nas), je pravda, ze ho pouzivam jen u treninku zad a u drepu.
trhacky od znacky GRIZZLY - dekuji wenco, asi bych si bez Tebemoc nezacvicil, v Cesku je to v tomto ohledu dost zaostale, bude se tu tvrdit, ze haky jsou nejlepsi (kdo vyzkousel to, co jsi mi poslal, uz to rozhodne nerika  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Verywellman
|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 12:53 pm Předmět: |
|
|
koupim opasek - kozenej, castecne opotrebovanej, do 300kc, mate nekdo ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 1:00 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem pro svuj machrovsky kozeny liftersky pasek konecne nasel vyuziti - davam si ho kolem pasu pri shybech a vesim si na nej retez se zavazim, dtto u kliku na bradlech. Jinak jsem se ho zcela vzdal...
P.S. Neboli mne zada, konecne... Nebo ze by to bylo...? _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
smee

|
Zaslal: ne srpen 29, 2004 1:07 pm Předmět: |
|
|
ustupenie bolesti tvojho chrbta, obavam sa, s lifterskym opaskom nebude mat nic spolocne.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út srpen 31, 2004 7:49 am Předmět: |
|
|
| Hack napsal: | | Tyrael napsal: | Já mám opasek od Mad maxu ...používám ho hlavně na MT DŘEPY a PŘÍTAHY ČINKY V PŘEDKLONU |
Od MAD MAXU mám rukavice připadá mi to jako docela dobrá značka..
Co je takový Rolls Roys mezi opasky?? |
Podle mne to bude opasek od Scott Safe (USA). Dost firem v USA prodava jejich opasky a dovoluji si na ne davat dozivotni zaruky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|