|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: st květen 20, 2009 5:52 am Předmět: |
|
|
Nezdá, asi je smažu a pak až se nakorbim, tak nafotim nový.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st květen 20, 2009 5:46 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl boxovat a teď si jdu ještě zaběhat s Luckou. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: st květen 20, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so květen 23, 2009 11:44 am Předmět: |
|
|
Včera jsem si zašel jen tak zablbnout a dneska jsem to odbouchal naplno. Sice jsem vynechal kolo a stretchánek, ale byl to opravdu mrsk. Jediný, co mě sklamalo, že mam ňákej povadlej bicák. Sice jsem přes něj nabral 4cm, ale s olympijskou osou (kde jsem měl 30kg) jsem udělal jen osm a šest opáček. Fotit se radši nebudu, protože při těch 90kg váhy je to fakt otřes. Musim se kapičku vyšťípat.. Zatim _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne květen 24, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem odbouchal komplet jako za starejch časů. Vysadil jsem kolo a stretching,jelikož mi nebylo dobře. Jsem opravdu dost oplácnej _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne květen 24, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
Sakra chlape jak chce zhubnout když furt vynecháváš kolo? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po květen 25, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem si jen tak zablbnout _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: po květen 25, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | zdá se mi to,nebo ty fotky jsou blbě daný? |
kde jsou jaky fotky
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po květen 25, 2009 10:08 pm Předmět: |
|
|
Mam pocit ze tu sazku prohrajes :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so červen 06, 2009 4:33 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zase po dlouhý době něco dělal.. Vyrazil jsem do Perlovky, kde má MP tělocvičnu, protože nemam na permici a je dost možný, že se budu stěhovat mimo Plzeň. Dal jsem si rozběhání, pár kol stínovky, trochu pytle a celý tělo. Moc nářadí tam neni, tak jsem to jel, jak se dalo. Nakonec přišel klasicky stretching. Jsem totálně vyžranej a nepohyblivej _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá červen 12, 2009 6:04 am Předmět: |
|
|
Sice mam z (tréningový) rvačky dojebaný ramení vazy, takže nemůžu korbit, ale vykšeftoval jsem s kolegou permici na bazén, tak budu alespoň plavat.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne červen 14, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem si byl trošku zablbnout na bazénu a od zítřka do 2. začnu plavat 2+1 _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so červen 20, 2009 3:33 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se dnes konečně dokopal na bazén. Dal jsem 20 délek (50m) kozama a pak jsem šel na zbytek času do páry.. Za 3/4 hoďky jdu běhat s kámoškou a pak jdu s jinou kamarádkou na pivko _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|