|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po květen 25, 2009 3:27 pm Předmět: |
|
|
25. 5. 2009
road to masokombinat
1. drep
5x20kg
5x60kg
5x90kg
5x120kg
3x150kg
3x160kg
2x5r 60kg front squat
som citil este svalovku na riti a hamsoch zo soboty, tak som dal dnes mensi objem a trochu som isiel do intenzity. Vsetko celkom lahke, 3x170 by som asi dal, ale nechcel som to pokusat - citil som neaku slachu v bedre.
2. bench + bicak JR
10x20kg
8x60kg
5x80kg
5x100kg
5x5r 115kg
gut, po kazdej serii som daval bicak :)
3. pritahy v predklone nadhmatom
8x60kg
8x60kg
5x5r x 80kg
3x5r x 90kg
4. brucho: Saxon side bends
a crunch s jednoruckami nad hlavou
dnes gut, rychly trening _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
28. 5. 2009
road to masokombinat
1. sumo deadlift
5x60kg
3x110kg
3x150kg
1x180kg
cele zle
2. klasika deadlift
5x110kg
3x150kg
1x180kg
super, buduci tyzden nahodim neaky objem na tie deadlifty + zaradim GM. Ciel 250.
2. ramena jednorucky v sede
3x5r 30kg
3. uzky bench
3x3 100kg
4. facepulls
asi 5x10r
5. brucho crunch s jednoruckami nad hlavou
6. chaoticky bicak
Mam dost brutalny spankovy deficit, dnes musim spat aspon 10 hodin...Sumo mi nejde vobec, spodok slaby. Chcel som ist 3x180 ale to nehrozilo dnes tak som sa nasral a isiel klasiku potom a to bolo v pohode. Kaslat na sumo. Navyse strajkoval uchop, mi neako zjemneli rucicky :-). Potom uz len blbosti...
No a este musim prehlasit, ze po pondelkovom treningu brucha som bol totalne rozbity dva dni a este dnes som ho citil (hlavne bocne). Saxon side bends = brutal cvik. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 29, 2009 2:44 pm Předmět: |
|
|
29. 5. 2009
road to masokombinat
1. drep
10x20kg
5x60kg
5x90kg
5x125kg
4x5r 150kg
2. bench competition setup
5x5 117.5kg
gut
3. rows nadhmat
5x5 90kg
5x100kg
4. rozpazky, bocne ramena, rotatory
doma: brucho, strecing, bicak..
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 31, 2009 11:53 pm Předmět: |
|
|
31. 5. 2009
road to masokombinat
1. dl
5x60kg
3x110kg
3x140kg
3x3 170kg
kurva kurevska zas som si utrhol mozol... nemal som magnezko... ale lahucke, chcel som ist 5 serii.
2. bench close grip, setup nic
5x60kg
5x80kg
5x100kg
3x3 110kg
lahucko, gut
3. ramena jednorucky v sede
5x5 32kg
lahke
4. rozpazky, bocne ramena, pullover
rehab
5. zakopavanie + bicak
doma: maso, pivo, maso, pivo, pivo, pivo...
dnes lahko, mrtvola super az na to ze ZASA som si utrhol mozol.. Uz ma to nebavi. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st červen 03, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Miraaa
|
Zaslal: st červen 03, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
obira ta nizka lavka o silu? Ja jen,ze na ni cvicim celou dobu doma a nevim jake to je cvicit na normalni lavce  (akorat sem tam v posilce,asi jednou za pul roku zkusim normal  )
at se dari...
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st červen 03, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
jo obira, lebo sa neviem poriadne nasetupovat (neviem si lahnut tak aby sa mi dobre tlacilo). A je to nezvyk, nikdy som na takej este netlacil takze to bolo dost divne _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 04, 2009 10:24 pm Předmět: |
|
|
4. 6. 2009
road to masokombinat
1. good mornings
2x5r 60kg
2x5r 80kg
3x5r 100kg
3x 120kg
po sto rokoch celkom ok, prva stovka bola neaka kriva, potom to uz islo.
2.close grip bench
10x60kg
5x80kg
5x100kg
3x5 110kg
easy
3. ramena jednorucky v sede
3x5r 34kg
4. facepulls + kladiva
vela
5. lytka
trochu, aj tak mam kozie nohy a do leta s tym uz nic nespravim :-)
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 1:26 pm Předmět: |
|
|
5. 6. 2009
road to masokombinat
1. drep
10x20kg
5x60kg
5x100kg
5x140kg
3x5r 160kg
lahsie nez som dufal, kycel neboli, setko je fajn
2. bench
10x20kg
5x60kg
5x80kg
5x100kg
5x5 120kg
gut
3. kladka pred hlavu
3x5r 90kg
po vcerajsku strasna unava. Dnes budem len zrat, spat a hrat Brooda. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po červen 08, 2009 10:40 pm Předmět: |
|
|
8. 6. 2009
road to masokombinat
1. mrtvola
5x 60kg
5x 80kg
5x 110kg
3x 150kg
5x 180kg
dnes vela vela rozcvicovania, som sa citil neako stuhnuto. Nakonec 5x180kg speed deadlift akurat som si zas utrhol mozol (ten isty co minule, nebol zahojeny... nabuduce dam trhacky neh sa to dolieci)
2.close grip bench
10x60kg
5x80kg
5x100kg
3x3 115kg
pohodka
3. tlaky za hlavou v stoji (striktne cisto len ramena, extra siroky uchop)
10x40kg
10x50kg
4x5r 50kg
prvy krat v zivote tento cvik, celkom zaujmave
4. facepulls
vela
5. bicak
6. brucho/pekdek
vaha momentalne 110kg, vyrovanne PR z novembra 2008 akurat tentokrat v omnoho lepsej kvalite. Menej sadla, vacej svalov. No, este 5kg a som pre tento rok spokojny s objemovkou. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út červen 09, 2009 1:58 pm Předmět: |
|
|
Peter s těma tlakama za hlavu opatrně ať si zas nerozhodíš ten prsák...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 09, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
ale peknej cvik to je, taky to jezdivam, asi nejizolovanejsi komplexni cvik na ramena co jsem zatim nasel (to je ale divne spojeni, fuj!  ) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: út červen 09, 2009 6:25 pm Předmět: |
|
|
Po mesiaci návratu do gymu sa cítiš svalovo vo vrcholnej forme? To je fajn. Nejaké ciele pre nadchádzajúce obdobie?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út červen 09, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
trochu nechapu ty benche
jedes uzkej potom close grip a potom klasika west coast legdrive belly bench - mohl by ses rozepsat trochu u toho CG jakej presne je ten IPF setup a za jakym ucelem ho vlastne jedes?
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út červen 09, 2009 11:00 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Peter s těma tlakama za hlavu opatrně ať si zas nerozhodíš ten prsák... |
jo ved nemal som tam vela nalozene, robim to s rezervou a opatrne
uz ma tie jednorucky prestavaju bavit tak som potreboval trochu zmenu
| CIZOPASNIK napsal: | ale peknej cvik to je, taky to jezdivam, asi nejizolovanejsi komplexni cvik na ramena co jsem zatim nasel (to je ale divne spojeni, fuj! ) |
ja som to ukradol Marii z logu :), je to fakt dobre na "precitenie" (stred ramien), ale na velke vahy to asi nebude
| Iron Lung Power napsal: | | Po mesiaci návratu do gymu sa cítiš svalovo vo vrcholnej forme? To je fajn. Nejaké ciele pre nadchádzajúce obdobie? |
ano, okrem prs som asi v najlepsej forme (svalovej, nie silovej)
| Bazzy napsal: | trochu nechapu ty benche
jedes uzkej potom close grip a potom klasika west coast legdrive belly bench - mohl by ses rozepsat trochu u toho CG jakej presne je ten IPF setup a za jakym ucelem ho vlastne jedes? |
robim len 2 druhy benchu. Close grip (o dlan uzsi ako regular) s malym mostom (IPF setup) a potom moj regular bench (wide grip, big most). Ten CG bench chodim preto, aby som odlahcil ceckam a preniesol tlak viac na ramena/triceps. Este sa proste setrim, nechcem sa znovu zranit. No a pridavam jednoducho. Na CG chodim 3x3 napriklad s 115kg, potom dalsi trening idem 5x3 reps a potom 5x5... ked splnim tak pridam vahu. Na regular prihadzujem kazdy trening 2.5kg a robim 5x5. Aj ked teraz budem pridavat asi az po 2 treningoch. No a na to ze striedam CG bench s regularom si asi dosiel sam. Proste mam dva treningove dni A a B no a tie striedam... Ide mi o to dosta sa na 5x5 130kg (regular) a 5x5 125kg (CG). Potom si dam rehab pauzu a potom skusim neaku silovku na mesiac a uvidim co to povie. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|