|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Alexander89
|
Zaslal: pá červen 12, 2009 9:03 am Předmět: |
|
|
Vsak ja viem, srandoval som. Cvicim, uz od 16tich a mam 20, takze nieco som sa uz o tom nacital. Takze jedalnicek mam. Ide mi o doplnenie dalsich vyzin cez napoj. Len neviem co je lepsie, ci doplnit gainer, alebo protak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DymatizeBoy

|
|
| nahoru |
|
 |
Alexander89
|
Zaslal: pá červen 12, 2009 9:18 am Předmět: |
|
|
maltu som pil, ale nejako som nevidel vysledky... A kedy to pit? Lebo kazdy druhy den chodim rano behat, takze asi tesne po behu, ked nebezim tak po prebudeni a potom ranajky. Poobede po treningu v posilke, a vecer pred spanim? Inak ku tomu Mega Massu 4000 chuti dobre cokolada?
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 9:28 am Předmět: |
|
|
| Alexander89 napsal: | | maltu som pil, ale nejako som nevidel vysledky... A kedy to pit? Lebo kazdy druhy den chodim rano behat, takze asi tesne po behu, ked nebezim tak po prebudeni a potom ranajky. Poobede po treningu v posilke, a vecer pred spanim? Inak ku tomu Mega Massu 4000 chuti dobre cokolada? |
Tak pokud behas hned rano, tak bych to udelal takto: Hned jak se vzbudis vypijes glukopur s proteinem, jen malou davku (napr 20 bilkovin 20 sacharidu) po nejake pul hodince, mozna i driv pujdes behat, hned jak dobehas tak hodis opet to same s tim rozdilem ze podil uz nebude 1:1, ale 1:2 / B:S. Za pul hodky po tom si das velkou porci sacharidu a bilkovin jako snidani (napr ryze + vejce nebo jiny druh S a B), dale pokracujes podle sveho jidelnicku az do doby treninku, kdy pred treninkem das maltodextrin s proteinem (pomer bych dal 2:1 / S:B, zachvilku trenink a hned po treninku glukopur s proteinem opet v pomeru 2:1 / S:B. Pak uz zase jen strava. Protein na spani nedavej, tam dej radsi kasein nakej jako treba tvaroh nebo bilkovinu s tuky (maso + mandle) _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexander89
|
Zaslal: pá červen 12, 2009 9:33 am Předmět: |
|
|
Ok skusim to tak. A co myslis, ze je lepsie, chcem zhodit brucho, aby bolo ploche (kocky nemusia), a potom nabrat alebo nabrat a potom zhodit?
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 9:38 am Předmět: |
|
|
| Alexander89 napsal: | | Ok skusim to tak. A co myslis, ze je lepsie, chcem zhodit brucho, aby bolo ploche (kocky nemusia), a potom nabrat alebo nabrat a potom zhodit? |
Zalezi kolik mas uz hmoty. Pokud mas 60kg tak bych doporucil radsi nabrat nejdriv, ale jak uz mas nejakou tu svalovku na sobe, tak nejdriv zhod na kostky a pak zacni nabirat. Zrychli se ti timto metabolismus, pujde ti pak vse lepe. Ale pokud ted vyrysujes, tak pak rychle naberes do tuku. Chce to par dietek mit za sebou a pak uz budes nabirat i pomerne kvalitne. _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexander89
|
Zaslal: pá červen 12, 2009 9:51 am Předmět: |
|
|
V zivote som nemal kocky na bruchu, ani som nedietoval, mam 180 cm, 82 kg, takze najprv zhodit vravis, to sa mi bude hodit asi najviac protein, 80tka?
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 10:04 am Předmět: |
|
|
| Alexander89 napsal: | | V zivote som nemal kocky na bruchu, ani som nedietoval, mam 180 cm, 82 kg, takze najprv zhodit vravis, to sa mi bude hodit asi najviac protein, 80tka? |
Tod otazka, ta vaha by mela byt na tu vysku trochu vyssi, ale myslim, ze nebude zalezet na tom, jestli prvni vyrysujes a nebo to udelas naopak. Kazdopadne kazdou dietou se ti bude zlepsovat metabolismus a po kazde diete budes nabirat kvalitneji nez pred ni, takze zalezi na tobe pro co se rozhodnes. Pokud nemas ani trosku viditelne kostky na brichu, tak bys ted nabiral urcite nekvalitne a s hromadou tuku. Aspon ja to tak mival. Ted koncim svou treti dietu a nabirani kvalitne mi jde o mnoho lepe nez pred prvni dietou, kdy jsem vypadal opravdu jak spuchly tucnak. Po dvou dietach mi zustaly pruhovane nohy po cely objem, ale to je otazka toho jak jsi na to staveny, na co mas genetiku. Kazdy jsme jiny, K tomu proteinu jak ses ptal, tak vzdy bych vybiral s co nejvetsim obsahem. Takze nejlepe nakou 90ku jak v objemu tak i v diete. Nejlepe si pak sam namichas cukry a bilkoviny do sejkru. V diete urcite vol co nejsilnejsi protein, takze tu 90ku. V objemu klidne muze byt 65ka a k tomu malta nebo glukopur. To uz zalezi jak ti to bude vyhovovat s tema sacharidama, ktere ten protein bude v sobe mit. _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexander89
|
Zaslal: pá červen 12, 2009 10:17 am Předmět: |
|
|
No ja som este nikdy nevidel na svojom bruchu kocky, mam tam dost vela tuku. Ako taka dieta vyzera? Ako dlho trva?
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: pá červen 12, 2009 10:20 am Předmět: |
|
|
| Alexander89 napsal: | | No ja som este nikdy nevidel na svojom bruchu kocky, mam tam dost vela tuku. Ako taka dieta vyzera? Ako dlho trva? |
Moje predsoutezni zhruba 3-4 mesice, ale pres rok se drzim v celkem nesprasene forme a dietu jedu velmi pozvolna zezacatku. V tomto nejsem schopny poradit. Pokud mas na 180cm 80kg sprasenou vahu, tak nebudes mit asi dostatek svalstva a po diete z tebe moc nezbude, ale pokud chces mit dobre bricho tak jedine shodit. Nabrat sval a shodit tuk nejde. Bez GH urcite ne _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červen 15, 2009 11:04 am Předmět: |
|
|
Má někdo zkušenost s gainerem Scitec JUMBO? Rozhoduji se mezi gainerem od Promilu (euro gainer 25) a tímto od Scitecu. Někdo tu chválil Scitec Volumass 35, ale ten je na mě moc drahý
|
|
| nahoru |
|
 |
tolik2
|
Zaslal: st červen 17, 2009 8:57 pm Předmět: |
|
|
Čau, chci se zeptat narazil jsem zde na to jak vyrobit vlastní gainer.Chtěl bych poradit jak na to:D?Asi nějaký: protein+?Maltodextrin?Ještě něco?Nebo co byste mi doporučili?Co s čím kombinovat atd..?Díky:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st červen 17, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: čt červen 18, 2009 4:00 pm Předmět: |
|
|
aky ma efekt supnut rychle cukry pred aerobkou?nie je efektivnejsie behat nalacno,popr tam poslat len ten protak po prebudeni?
|
|
| nahoru |
|
 |
tolik2
|
Zaslal: čt červen 18, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Duro napsal: | | aky ma efekt supnut rychle cukry pred aerobkou?nie je efektivnejsie behat nalacno,popr tam poslat len ten protak po prebudeni? |
někde sem četl, že nejlepší je např. běhat na lačno, spálíš tím nějvíc tuku, protože, se bere ze zásob:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|