| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
Light
|
Zaslal: po červen 15, 2009 11:28 am Předmět: |
|
|
Zdravim, ja si akurat idem kupit Scitec Creatine 100 % Pure...Mate s nim nejake skusenosti nikto?? Lebo vraj je dobry...A co sa tyka davkovania...Pocul som zevraj je najlepsie davat jednu lyzicku pol hodinu pred cvicenim spolu s gainerom a v den volna jednu rano...Vraj je to uplne dostacujuce a ze ziadne nasycovacie fazy netreba...Jaky mate na to nazor?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
tolik2
|
Zaslal: út červen 16, 2009 5:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Fakyboy
|
Zaslal: út červen 16, 2009 8:20 pm Předmět: Kreatin v diete |
|
|
čavte borci ...
takze ... mam skoro vysekane .. dal som dole 10cm z pasu ... 4,3kg tuku ... trvalo my to asi mesiac aj 2 tyzdne .. zacal som aj aerobky na posledne dotiahnutie tehiel .. mam 183cm/88kg chcem dat dole este 3kg cca ... mam 3x tyzdenne fitko- fullbody , a 3x aerobku-plavanie ... mam doplnky , amina glutamin , protaky sak to poznate .. a teraz ... neviem či mam zaradit aj kreatin /creapure od Weidera/ ... viem že sa da s kreatinu aj niečo zhodit pri normalnej strave -neprežieračky .. poradte .. na sutaz sa nechystam .. len na doladeni letnej formy .. ĎIKY
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červen 17, 2009 2:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červen 17, 2009 1:26 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | mam v planu si koupit nejaky doplnek, ale nevim jaky je nejlepsi (krome proteinu,gaineru a a kreatinu) kreatin sjem nedavno dobral a chcu si od nej dat par mesicu pauzu a proteiny uzivam furt, co nejlepsiho je krome techto doplnku? |
Napadá mě něco na bázi NO (nitric oxide) - takže např. nitrix od BSN nebo nitric oxide od Aminostar, pokud chceš něco CZ.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 17, 2009 1:45 pm Předmět: |
|
|
Obyčejný glutamin je vynikající na posílení imunity a taky to bude něco nového. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
tolik2
|
Zaslal: po červen 22, 2009 12:27 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, chci se zeptat začínám brát Pure Creatine od Weideru s Glukopurem.Teprve jsem v nasycovací fázy (4x5g).Nevíte kolik (g) mám dát Glukopuru k jedné dávce Pure Creatine od Weideru (5g)?A kolik asi tak vody?Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po červen 22, 2009 12:33 pm Předmět: |
|
|
| tolik2 napsal: | | Zdravim, chci se zeptat začínám brát Pure Creatine od Weideru s Glukopurem.Teprve jsem v nasycovací fázy (4x5g).Nevíte kolik (g) mám dát Glukopuru k jedné dávce Pure Creatine od Weideru (5g)?A kolik asi tak vody?Díky. |
10-20g glukopuru nic nezkazis
hehe kolik vody ... treba do pullitru _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
tolik2
|
Zaslal: po červen 22, 2009 12:36 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | tolik2 napsal: | | Zdravim, chci se zeptat začínám brát Pure Creatine od Weideru s Glukopurem.Teprve jsem v nasycovací fázy (4x5g).Nevíte kolik (g) mám dát Glukopuru k jedné dávce Pure Creatine od Weideru (5g)?A kolik asi tak vody?Díky. |
10-20g glukopuru nic nezkazis
hehe kolik vody ... treba do pullitru |
díky moc:) a jak dlouho před tréninkem si vzít dávku?Nebo je to jedno?
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po červen 22, 2009 12:39 pm Předmět: |
|
|
ja bych to dal 30-60min pred _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
tolik2
|
Zaslal: po červen 22, 2009 12:40 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | ja bych to dal 30-60min pred |
ok taky sem si to myslel, že nějak tak:)díky:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Remos
|
Zaslal: út červen 23, 2009 3:39 pm Předmět: |
|
|
Mám takový dotaz: tak zhruba po 3 měsícich jsem dal 1 dávku kreatinu a po cca 1 hodině mně začalo svědět celé tělo a dost jsem zrudnul, nevíte čím to může být ? Když jsem ho bral posledně tak vše bylo v pořádku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út červen 23, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Remos napsal: | | Mám takový dotaz: tak zhruba po 3 měsícich jsem dal 1 dávku kreatinu a po cca 1 hodině mně začalo svědět celé tělo a dost jsem zrudnul, nevíte čím to může být ? Když jsem ho bral posledně tak vše bylo v pořádku... |
Asi bych to zkusil ještě jednou, abych věděl 100% jestli je to opravdu po tom kreatinu, případně zkusit jiného výrobce třeba v posilovně. jestli v tom není nějaká příměs něčeho (i když nevim co by mohlo být v kreatinu za příměs, jestli je čistý).
|
|
| nahoru |
|
 |
Remos
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |