Cesta za ztracenou kondicí...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cesta za ztracenou kondicí...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Cesta za ztracenou kondicí...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jarack

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2009 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5km běhu, 7 piv a malej šluk z kýble
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2009 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
5km běhu, 7 piv a malej šluk z kýble

Dobrej treninkovej zapis
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jarack

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem na bazénu, kde jsem dal 20 délek a 2 kola páry..
Jarack

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem ještě byl naq fotbale a pak běhat.. Fotbal byl jen asi 1/2 hodiny, protože začlo chcát a běh cca 3 - 4 km, pohoda jazz. Taky jsem včera dělala salát s cottage, podle receptu, kterej jsem tu našel v kuchařce . Teď musim do práce, ale hodim to sem..
Jarack

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je to v prdeli, protože marodim jako ten zmrd

Začal jsem jíst zdravě
Jarack

PříspěvekZaslal: ne červenec 19, 2009 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dal jsem malinko osekanej komplet (některý série jsem nedojel a běžel jsem 2km). Pak jsem hodil 6 mušketýrů a šel jsem na fotbal. Hrál jsem něco přes hoďku Musim to kapku rozbalit, protože k fotce co mam na profilu jsem za cca 3 měsíce flákání přidal 15kg.. (všechno ve svalech:-). Jinak žrádlo klasicky = celkem nezdravý a tučný. Sportu zdar
Jarack

PříspěvekZaslal: po červenec 20, 2009 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Komplet..
Jarack

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se po delší době opět hlásím o slovo. Zjistil jsem, že to je všechno totálně v prdeli . Mam cca 95kg (ve svalech) a veškerá fýza je totálně v píči, jelikož jsem začal zase kouřit krábu denně. Dneska jsem si ale řekl dost, novou krábu už jsem si nekoupil a vyrazil na trenál. Dal jsem klasickej komplet, tak jak to mám rád.. Co se stravy týká, tak ráno miska vloček s mlíkem a zelenej čajík, pak 2 housky, slaninka a okurka a teď polívka s kapáním, srdcema (přidal jsem tam stroužek čerstvého česneku a 2 housky + dvanda (je hrozný vedro). A teď malá dávka inspirace

Snídaně budoucího šampióna:-) 2 sázená vejce s 1 párkem na červených fazolkách, 4 chleby, rajčátko a kafčo (akorát jsem zapomněl opepřit a osolit:- (
Jarack

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2009 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to včera ňák nepodchytil.. Sice jsem ještě vyrazil běhat s Luckou a docela jsem si to dali, ale pak jsem to zalil ještě 11 géčkama, takže na fýzu žádnej Hollywood . Beru to jako takovej malej restart a od dneška do toho jdu natvrdo..
Jarack

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2009 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem dal lehoulince osekanej komplet (pouze 2km běhu a kolo se stretchánkem jsem vypustil úplně). Aktuální váh cca 95kg. Teď jdu s kolegyní do města, tak si tam radši dam jenom jedno, aby se to zase nějak nezvrtlo jako včera.. Zejtra jedu na akci, takže se tam taky musim hodit do klidu.. Zatim
Jarack

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2009 3:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Začíná to se mnou jít z kopce.. V práci jsem měl samostatnou stojku, takže jsem se alepoň prošel. Musim se vrátit k tomu, co jsem zde napsal jako první zápis. Dávat průměrně 10 piv denně a krábu už mě docela zmáhá . Nemůžu spát, protože se potim a je mi blbě, takže si asi za chvíli půjdu udělat snídani. Dneska vyrazim na komplet a snad se mi ho podaří dotáhnout až do konce..
Jarack

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2009 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem říkal, tak jsem učinil. Dal jsem klasickej komplet.. Běh mi dělal docela dost velký problémy, ale nakonec jsem ty 3km zdárně dal. Njn, přibrat 15 kg za 4 měsíce neni jenom tak. Aktuálka je 95.5kg. . Teď mě čekají 3 noční, takže budu korbit jenom stroje (abych se vešel do hoďky a bez rozehřátí se nezranil). Jinak strava byla dneska docela ok. Ráno sem dal sázená vejce s párkem, fazole, okurkorajčatový salát a chleby. Zalil jsem to čajem mé výroby (směs 8 bylin, popíši někdy jindy) a šel ještě spát, protože mě konečně přestalo bejt blbě. Před fitkem jsem dal čínskou polívku a pak tuňáka v oleji s cibulovou natí, šnitlíkem a chlebama. Před noční ještě nahodim buřtguláš s houskama a do práce už si vemu jenom 2 jogurty s houskama a ovoce. Zatim
Jarack

PříspěvekZaslal: so srpen 08, 2009 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem zrovna v práci na pauze.. včera jsem jel jenom stroje a cca 15 min. kola. Na těch strojích jsem jel klasicky celý tělo, jako vždycky. Musim zase jít..
Jarack

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se o5 po delší pauze hlásím o slovo. Dnes jsem neváhal, celý den jsem popíjel nealkoholické pivo a bylinkový čaj a po obědě jsem vyrazil si zastřílet a na box. Koupil jsem si nový švihadlo od Everu (nabídly mi dva druhy, jedno kožený za 600kč ). Tak jsem si vzal to umělohmotný a lítá parádně. Teď jsem přišel z fitka, kde jsem s Luckou dal malinko osekanej komplet (pouze 2km, bez stretchingu a s chaotickým kolem..) Zatim
Jarack

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Začal jsem si docela vařit..

Sherry rajčátka, kalamáry, klasická vokurka i se šlupkou, šnitlík, koření na rejži, 3housky

Pečený kuřecí stehno, dochucená rejže s pažitkou a cibulkovou natí.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cesta za ztracenou kondicí... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: