SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
C51

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2009 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Má někdo zkušenost s gainerem Scitec JUMBO? Rozhoduji se mezi gainerem od Promilu (euro gainer 25) a tímto od Scitecu. Někdo tu chválil Scitec Volumass 35, ale ten je na mě moc drahý

Na gaineru toho moc nevymyslis, tzn. ze zminenych je to dost jedno, ktery zvolis. Me Jumbo nesednul chutove (mel jsem vanilku), ale to je urcite dost individualni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jakub141

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 7:49 am    Předmět: Rada Odpovědět s citátem

Mam niekto skusenosti s tymito gainermi. Potrebujem poradit ktori je lepsi .
BSN - TRUEMASS alebo MUSS-TECH od MUSCLETECHU.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 8:49 am    Předmět: Re: Rada Odpovědět s citátem

jakub141 napsal:
jednoznacne True Mass
C51

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 4:40 pm    Předmět: Re: Rada Odpovědět s citátem

jakub141 napsal:

Muscletech je zbytecne predrazeny a nema nic podstatneho navic, co by True Mass za levnejsi penize nemel. Stejne uvazovani plati ale i dale, tzn. klidne doporucuji sahnout po jeste levnejsim, zaroven ale asi snad nejpouzivanejsim Mega Massu 4000 od Weidera: https://obchod.ronnie.cz/s-500-super-mega-mass-4000.html

Jako gainer ma vsechno, co by mel mit, navic velmi dobre chutna (mluvim o jahode a vanilce, coko jsem nikdy nemel) a je za velmi dobrou cenu.
Drago

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja co se tyka gaineru bych vubec nepremyslel a bral bych Mega mass 4000, nekolikrat sem mel to 7kg baleni a je to urcite nejlepsi co se tyka pomeru i kvality.
Milan.N

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý den
Koupil jsem si sacharidák Hyper Mass 5000
a tak bych se chtěl zeptat kdy ho mam brat?
Předem dík za odpověd.
C51

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Milan.N napsal:
Dobrý den
Koupil jsem si sacharidák Hyper Mass 5000
a tak bych se chtěl zeptat kdy ho mam brat?
Předem dík za odpověd.

Tuhle otazku sis mel polozit predtim, nez ses rozhodl si gainer koupit. Mela souviset s otazkou, potrebuji ho vubec? Odpoved zni totiz pravdepodobne "ne", vetsine lidi ve strave chybi spis proteiny
nez sacharidy.

Ale pokud ho uz mas, urcite se hodit muze. Zarazovat ho muzes treba hned po treninku, nebo i v prubehu dne mezi jidly. Urcite ne vecer pred spanim.

Na jakoukoliv lepsi odpoved jsi ale napsal prilis malo informaci o sobe.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzivova hodnota gaineru je vetsinou nula nula nic.Sacharidy lze v pohode cerpat z normalni stravy.Obcas jako chutnej koktejl po cviceni je fajn,ale to je tak asi vsechno
jakub141

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 5:50 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Mas niekto skusenosti s nejakymi gainermi od Dymatize
SUPER MEGA GAINER alebo SUPER MASS GAINER
C51

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 5:54 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

jakub141 napsal:
Mas niekto skusenosti s nejakymi gainermi od Dymatize
SUPER MEGA GAINER alebo SUPER MASS GAINER

Dymatize jako takove ma spatnou povest, viz treba testy SZPI nebo testy tady na Ronnie.cz. U gaineru ale snad ani oni nemaji co osidit, takze to bude takovy standard stejne jako vsechny ostatni gainery
- 70 - 80 g cukru, 10 - 25 g bilkovin... Co o tom chces slyset vic? Na gaineru neni co vymyslet...
seuss

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 6:21 pm    Předmět: obycejny cukr Odpovědět s citátem

zdravim, procetl jsem tu toho dost, ale zajimalo by me jake ma sacharidove slozeni obycejny repny cukr (bily nebo hnedy). Vite nekdo? Diky.
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 6:24 pm    Předmět: Re: obycejny cukr Odpovědět s citátem

seuss napsal:
zdravim, procetl jsem tu toho dost, ale zajimalo by me jake ma sacharidove slozeni obycejny repny cukr (bily nebo hnedy). Vite nekdo? Diky.

http://lmgtfy.com/?q=repny+cukr

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
C51

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 6:26 pm    Předmět: Re: obycejny cukr Odpovědět s citátem

seuss napsal:

Na tohle by byl bratr Google asi nejlepsi, ne?

http://www.google.cz/search?hl=cs&q=%C5%99epn%C3%BD+cukr+&btnG=Hledat&lr=

Prvni odkaz:

citace:
Sacharosa, mimo chemii podle PČP sacharóza, v běžné řeči označována jako řepný cukr, třtinový cukr, muskovado, stolní (konzumní) cukr, nebo jen cukr, je nejběžnější disacharid. Skládá se z jedné molekuly glukosy a jedné molekuly fruktosy. V čistém stavu je sacharosa bílá krystalická látka sladké chuti. Uplatnění nachází především v potravinářství, kde se používá jako sladidlo.

Systematický název sacharosy je α-D-glukopyranosyl-β-D-fruktofuranosid, v přírodě byl objeven zatím pouze jeden enantiomer. Monosacharidy jsou v molekule spojeny glykosidickou vazbou, která vzniká mezi hydroxylovými skupinami na 1. uhlíku α-D-glukosy a 2. uhlíku D-fruktosy, proto je sacharosa neredukující disacharid.
seuss

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 7:00 pm    Předmět: Re: obycejny cukr Odpovědět s citátem

C51 napsal:
....

asi sem se dneska predavkoval cokoladou, hledal jsem tu vsude mozne a ten nejjednodussi zpusob - google mi jaksi nedosel. Diky chlapi
Georgo_K

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj...

¨Zaujala me akce

https://obchod.ronnie.cz/s-2191-professional-gain-15.html

Jak je na tom kvalitou a chutove... popr jaka prichut stoji za to ?

diky panove :)
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: