|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 6:53 am Předmět: |
|
|
| Danzel012 napsal: | | no a mohl bych se zeptat proc?nejaky duvod to mit musi..zdravotni potize? |
poprvy ti to da vzdycky nejvic..myslis ze to vic potrebujes ted kdyz porostes i bez neho nebo za nejakou dobu kdy uz to tolik nepujde? _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
uniQue
|
Zaslal: út červenec 14, 2009 5:48 pm Předmět: |
|
|
Je lepsi Pure Creatine nebo CEE od biotechu 300g ?? nebo jeste neco jineho?... hledam nejlepsi praskovy creatine, pac polykat kapsle mi dela problem...
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 6:45 am Předmět: |
|
|
| uniQue napsal: | | Je lepsi Pure Creatine nebo CEE od biotechu 300g ?? nebo jeste neco jineho?... hledam nejlepsi praskovy creatine, pac polykat kapsle mi dela problem... |
pure creatine _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
kreatin před nebo po cvičení? co je výhodnější, dá-li se říct?
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | kreatin před nebo po cvičení? co je výhodnější, dá-li se říct? |
Pred i Po _________________ Proud member of the Axis of evil.
Schránka je zaplněna z 312%
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
Tak to dělám :)
Ale kdyby to člověk bral tím "pomalejším" způsobem?
resp. kdybyste si měli vybrat jen před/po, co byste zvolili a proč?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 7:39 pm Předmět: |
|
|
pokud uz si bral dejme tomu 4 dni po 5g,tak staci dale uzivat jen 5g po cviceni..dvoj a nebo trojnasobne davky lepsi nejsou..proto staci tech 5g a hned po cviceni je to nejlepsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 7:39 pm Předmět: |
|
|
Hm, já obvykle problémy s únavou během cvičení nemám...
|
|
| nahoru |
|
 |
paia
|
Zaslal: po červenec 20, 2009 3:35 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: |
a co treba gainer?ty tycinky asi nejsou zrovna nejlevnejsi po kazdym treninku |
nechcu přibrat na váze, spíš opačně... tyčinky jsou za pár korun, mám dobrej zdroj.
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 8:41 am Předmět: |
|
|
| paia napsal: | | dexterjoleefuck napsal: |
a co treba gainer?ty tycinky asi nejsou zrovna nejlevnejsi po kazdym treninku |
nechcu přibrat na váze, spíš opačně... tyčinky jsou za pár korun, mám dobrej zdroj. |
takze davas tycinky aby jsi zhubnul? _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 10:18 am Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | paia napsal: |
nechcu přibrat na váze, spíš opačně... tyčinky jsou za pár korun, mám dobrej zdroj. |
takze davas tycinky aby jsi zhubnul? |
Každej má jinou strategii na hubnutí :-)
Jinak dávat jakoukoli tyčinku jindy, než jako nouzovku na cestách kde není jiná možnost nebo jako sladkost pro chuť je podle mě docela blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
SwebI
|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 10:45 am Předmět: |
|
|
Zdravim,chcel by som sa opytat ci ma zmysel vobec kupovat napr. balenie 60 toboliek,pricom denna davka su 2 tobolky pred a 2 tobolky po treningu.Kedze to vynde dokopy len na 15 dni.Nie je to malo?Da sa ocakavat vobec nejaky efekt?Avsak pri maximalne sustredenom treningu.
Chcem totiz vyskusat Kre-Alkalyn + R-ALA od firmy FitMax avsak planujem kupit len 60 toboliek.Za rady velmi pekne dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
| SwebI napsal: | Zdravim,chcel by som sa opytat ci ma zmysel vobec kupovat napr. balenie 60 toboliek,pricom denna davka su 2 tobolky pred a 2 tobolky po treningu.Kedze to vynde dokopy len na 15 dni.Nie je to malo?Da sa ocakavat vobec nejaky efekt?Avsak pri maximalne sustredenom treningu.
Chcem totiz vyskusat Kre-Alkalyn + R-ALA od firmy FitMax avsak planujem kupit len 60 toboliek.Za rady velmi pekne dakujem |
Jestli ti můžu poradit, tak na nějaký tablety se vyprdni a na kre-alkalyn taky. Kup si obyčejnej kreatin monohydrát, např. pure creatine od Weidera, kup si 250g balení a máš to akorát na 1 cyklus skoro 2 měsíce.
https://obchod.ronnie.cz/s-95-pure-creatine.html
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st červenec 29, 2009 5:12 pm Předmět: |
|
|
je lepsi brat kreatin pred nebo po treninku? ted sem si kupil kreatin a je tam ze to mam dat po treninku, ale kdyz jsem mel kreatin pred 3 mesici tak tam to bylo napak... pred treninkem. Asi to dam pred aji po, ale zas jestli to neni moc davat 10 g denne (v nenasycovaco fazi)
kupil sem si 500g kreatinu, je dobre to brat takto?
prvnich 5 dnu: 4x denne 5g
pak 3 tydny 2x 5g denne (pred a po treninku)
a zbytek 1x denne 5 g (pred treninkem)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 9:15 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že kreatin neúčinkuje za několik minut, takže je podle mě jedno, jestli před nebo po tréninku, ale co jsem tak koukal, obykle se udává dávkovat po tréninku, nejlépe s cukrem (dextrózou).
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|