|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Georgo_K

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 5:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 9:56 am Předmět: |
|
|
No tak pokud ti nesejde na penězích, tak samozřejmě ten dražší se 40% bílkovin, i když to už je tak něco mezi gainerem a proteinem.
Pokud chceš jen levnej post-workout šejk, tak ten druhej :-)
Co se chuti týče, u gaineru se toho snad nedá moc zprasit, teda pokud vyloženě někdo nemá odpor např. k vanilce apod.
Naposledy upravil Spazik dne st červenec 22, 2009 9:59 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 9:58 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | No tak pokud ti nesejde na penězích, tak samozřejmě ten dražší se 40% bílkovin, i když to už je tak něco mezi gainerem a proteinem.
Pokud chceš jen levnej post-workout šejk, tak ten druhej :-) |
ja bych to mel spis jako doplnek, kdyz nestihnu snidat nebo svacit... jeste me docela zaujal golias...
jinak se mi taky ta pharma zda fajnova...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 10:03 am Předmět: |
|
|
| Georgo_K napsal: | | Spazik napsal: | No tak pokud ti nesejde na penězích, tak samozřejmě ten dražší se 40% bílkovin, i když to už je tak něco mezi gainerem a proteinem.
ja bych to mel spis jako doplnek, kdyz nestihnu snidat nebo svacit... jeste me docela zaujal golias...
jinak se mi taky ta pharma zda fajnova... |
Goliase jsem zkoušel nedávno a můžu říct že fakt výbornej, lepší gainer jsem snad ještě neměl a má docela dost bílkovin (asi 30%), podle mě složením ideální post-workout šejk nebo náhrada svačiny. A výrobce se s tím nesere, doporučené dávkování je myslím pro 90+kg asi 130g v jedné dávce.
Teda jedinej a fatální problém pro mě je jeho cena
Docela zásadní u něj je to, že i když dáš tu megadávku 130g, tak to vůbec není sladký jak cecek (dát 130g aminostaru, tak hodim šavli asi), píšou tam, že sachry jsou palatinóza, trehalóza, cane juice, které se uvolňují postupně a nezvyšují tolik inzulín jako dextróza/malta, jestli to není jen reklamní kec samozřejmě neověřím.
Naposledy upravil Spazik dne st červenec 22, 2009 10:10 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 10:05 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Georgo_K napsal: | | Spazik napsal: | No tak pokud ti nesejde na penězích, tak samozřejmě ten dražší se 40% bílkovin, i když to už je tak něco mezi gainerem a proteinem.
Goliase jsem zkoušel nedávno a můžu říct že fakt výbornej, lepší gainer jsem snad ještě neměl a má docela dost bílkovin (asi 30%), podle mě složením ideální post-workout šejk nebo náhrada svačiny. A výrobce se s tím nesere, doporučené dávkování je myslím pro 90+kg asi 130g v jedné dávce.
Teda jedinej a fatální problém pro mě je jeho cena |
Nj je docela drahej... a je hustej, treba matrix je jako voda... ? najis se z nej ? a jakou jsi mel prichut... me zaujal burak cokolada :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 10:13 am Předmět: |
|
|
Měl jsem ten chocolate peanut butter a věř tomu že když dáš tu doporučenou dávku 130g, tak se opravdu najíš :-) matrix jsem měl taky, ale to je protein, z něj se nenajíš, ale tak konzistenci si zvolíš jakou chceš, když ti to přijde jako voda, tak dej míň vody nebo víc prášku ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 10:17 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Měl jsem ten chocolate peanut butter a věř tomu že když dáš tu doporučenou dávku 130g, tak se opravdu najíš :-) matrix jsem měl taky, ale to je protein, z něj se nenajíš, ale tak konzistenci si zvolíš jakou chceš, když ti to přijde jako voda, tak dej míň vody nebo víc prášku ;-) |
Jo matrix bastim uz delsi dobu :) je fajne.... Okok dekuju za reakce... jeste si to necham projit hlavou... ale vypada to na pharma gain... je to neco novyho a nemaj tam tak bombasticky keci jako u goliase :D... jen ta cenofka je jeste vys protoze baleni ma 2250g ale co
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 10:27 am Předmět: |
|
|
Jn, reklamní kecy to sice jsou, ale podle mě na druhou stranu zase to úplnej oser nebude, pro toho kdo si to může dovolit, super gainer. Pharma gain jsem sice neměl, ale podle popisku to vypadá skoro stejně jako goliath.
pořád lepší než Muscletech a přírůstky XXlbs svalové hmoty za 4 týdny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 11:19 am Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Georgo_K napsal: | | ja bych to mel spis jako doplnek, kdyz nestihnu snidat nebo svacit... jeste me docela zaujal golias...jinak se mi taky ta pharma zda fajnova... | Víš, co mám proti gaineru místo svačiny, že jo? |
nevim copak :D ja vim ze to neni uplne to pravy.. ale fakt obcas snidani nestihnnu... nebudu to mit jako nahrazku, spise jako rezervni vec na udrzeni nutricnich hodnot na dany den :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 11:52 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Georgo_K napsal: | | Spazik napsal: | No tak pokud ti nesejde na penězích, tak samozřejmě ten dražší se 40% bílkovin, i když to už je tak něco mezi gainerem a proteinem.
Docela zásadní u něj je to, že i když dáš tu megadávku 130g, tak to vůbec není sladký jak cecek (dát 130g aminostaru, tak hodim šavli asi), píšou tam, že sachry jsou palatinóza, trehalóza, cane juice, které se uvolňují postupně a nezvyšují tolik inzulín jako dextróza/malta , jestli to není jen reklamní kec samozřejmě neověřím. |
Což je samozřejmě po cvičení chyba. Zvýšená inzulínová aktivita, v závislosti na cukru po cvičení, je to nejlepší, co pro svůj anabolismus můžeš udělat. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 11:57 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Spazik napsal: | | Georgo_K napsal: | | Spazik napsal: | No tak pokud ti nesejde na penězích, tak samozřejmě ten dražší se 40% bílkovin, i když to už je tak něco mezi gainerem a proteinem.
Docela zásadní u něj je to, že i když dáš tu megadávku 130g, tak to vůbec není sladký jak cecek (dát 130g aminostaru, tak hodim šavli asi), píšou tam, že sachry jsou palatinóza, trehalóza, cane juice, které se uvolňují postupně a nezvyšují tolik inzulín jako dextróza/malta , jestli to není jen reklamní kec samozřejmě neověřím. |
Což je samozřejmě po cvičení chyba. Zvýšená inzulínová aktivita, v závislosti na cukru po cvičení, je to nejlepší, co pro svůj anabolismus můžeš udělat. |
Tak zase na druhou stranu pres den je to idealni... a po cviceni nez do sebe lejt hustej gainer, tak si dam radeji Matrix a ten glokopur... to v zaludku ani necitis :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Georgo_K napsal: | | eSko napsal: | | Spazik napsal: | | Georgo_K napsal: | | Spazik napsal: | No tak pokud ti nesejde na penězích, tak samozřejmě ten dražší se 40% bílkovin, i když to už je tak něco mezi gainerem a proteinem.
Což je samozřejmě po cvičení chyba. Zvýšená inzulínová aktivita, v závislosti na cukru po cvičení, je to nejlepší, co pro svůj anabolismus můžeš udělat. |
Tak zase na druhou stranu pres den je to idealni... a po cviceni nez do sebe lejt hustej gainer, tak si dam radeji Matrix a ten glokopur... to v zaludku ani necitis :) |
O "přesdni" jsem nepsal, pouze po cvičení. Přes den Goliáše klidně _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 1:01 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Georgo_K napsal: | | eSko napsal: | | Spazik napsal: | | Georgo_K napsal: | | Spazik napsal: | No tak pokud ti nesejde na penězích, tak samozřejmě ten dražší se 40% bílkovin, i když to už je tak něco mezi gainerem a proteinem.
Tak zase na druhou stranu pres den je to idealni... a po cviceni nez do sebe lejt hustej gainer, tak si dam radeji Matrix a ten glokopur... to v zaludku ani necitis :) |
O "přesdni" jsem nepsal, pouze po cvičení. Přes den Goliáše klidně |
Supr... a kdyz uz te mam tady muzes mi poradit jestli je lepsi pro to pouziti co chci vyse zmineny Golias nebo https://obchod.ronnie.cz/s-2238-pharma-gain.html dikec
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
Pokud pořizuješ gainer, jako svačinku mezi jídly a nebudeš ho brát bezprostředně před a po tréninku, tak Pharmu. Obsažená vláknina by nedělala dobře při trávení důležitých makrosložek potravin, jakou jsou bílkoviny a sachry. Mimo tréninkové dny je tento gainer dá se říct dobře volená tekutá svačinka.
Pokud hodláš používat gainer před nebo po tréninku, tak Goliáše, ale přesto ani tak bych ho po tréninku nedával. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|