|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
NUMM3R™

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 12:29 pm Předmět: |
|
|
Cizo je hvězda....cizo je superhvězda....cizo je nejlepší.
Gratuluji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 12:34 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | ...abych nevypadnul uz v eliminaci (v tomto pripade bych totiz musel dat okamzite u ronnieho vypoved a emigroval bych do oblasti rovnikove afriky)... |
Je pravda, že tou výpovědí jsem vyhrožoval spíš já .
No ještě že to nakonec dopadlo tak dobře, jak to dopadlo .
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | e4 napsal: | | Cekal jsem od tebe vic cizo |
to zas ma byt co?
|
o nic nejde, nazor jako kazdy jiny, mozna jsem mel podle videi v logu natrenovano na vic, ale na zavodech je to vzdycky otazka co vyjde a co ne...
za tyden budou zavody vic silove a trochu min kondicni, tak uvidime... na jednu stranu bylo na zavodech spousta silnych kluku z trojboje, kteri muzou prekvapit u tezsich disciplin, na druhou stranu cim vetsi vaha na disciplinach tim vic je potreba technika, tak uvidime jak se zadari pristi tyden _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
To ma byt, ze jsem od ciza cekal 2.-3.misto, lepsi log lift apod., na zaklade treninku a videii co postoval na to mel. Psal sem to jako pozitivni koment, klid _________________ Proud member of the Axis of evil.
Schránka je zaplněna z 312%
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 1:12 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | To ma byt, ze jsem od ciza cekal 2.-3.misto, lepsi log lift apod., na zaklade treninku a videii co postoval na to mel. Psal sem to jako pozitivni koment, klid |
konkretne u logliftu je problem ten, ze musim byt perfektne soustredenej a pak trefim techniku a jde to dobre... jakmile jsem trochu nervozni a zapomenu spravne dychat, tak to lita vsude mozne a jde do haje technika a pak dojde i kyslik u jinych disciplin mi nabuzeni a adrenalin pomuze, tady spis naopak, takze na tom zapracuju _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 3:11 pm Předmět: |
|
|
No nebudeme chodit kolem horke kase, Jirka "Jirina" Svozil me i ostatnim pekne nakopal prdel
No co se da delat, zitra jdu na trenink _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 3:17 pm Předmět: |
|
|
...pardon za krátký příspěvek, ale to je slovo chlapa _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne červenec 26, 2009 5:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 7:41 am Předmět: |
|
|
Tak at tu neni jen OT, vcera jsem trenoval, pry je super trenovat pred zavody alespon tyden v kuse, poradil mi to vitez z Radotina - Jirka_
Taky rikal, ze den pred zavody se musi jet mrtve tahy uplne do maxima, aby se spravne vyladila sila. Jirka_ je moc hodny ze mi tak radi, budu ho poslouchat a na pristich zavodech urcite zvitezim
1/ bench nauzko + supermini band pritahy:
10x60kg + 15x
10x60kg + 15x
10x80kg + 15x
a uz jen bench
3x100kg
3x120kg
5x130kg (rest pause serie - jedno opakovani - 10-15s pauza, dalsi opakovani atd.)
13x100kg
2/ JR tlaky v sede:
5x25
3x5x35
3/ rehabilitace zniceneho predlokti ze stredy:
nejake serie bicepsovych zdvihu nadhmatem a klopeni zapesti nadhmatem
- 5 minut veslovani na zahrati a pak 3x500m intervaly _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 7:53 am Předmět: |
|
|
Cizo jak dlouhou dáváš pauzu před soutěží a kdy jdeš poslední těžký trénink?V tomhle se dost strongmanů liší třeba Sedmík s Lubošem Pevným dávájí volno totální i 10 dní.
Jinak nám Jirka_ radil obdobně dobře v Praze kdy sme se ho ptali jestli má nějaký fígle na zvedání koulí a jaký cviky jsou dobrý na jejich posílení a on nám poradil: no musíte to zvednout _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|