drepy 2x5x180kg pekne bez opasku a soustredil jsem se na to dychani a brisni svaly jak poradil CIZO
gut, ale nez takhle zkusis davat maxka, tak to radsi poradne potrenuj :)
poznal jsi nejaky rozdil?
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
drepy 2x5x180kg pekne bez opasku a soustredil jsem se na to dychani a brisni svaly jak poradil CIZO
jo na to dychani sem si fakt daval pozor a to bricho pracovalo jak melo a na opasek taky pri drepech uz nesahnu Btw 2x5 je maxko? Chtel jsem zkusit 200 kg aspon jednou , ale mam se rad
jo na to dychani sem si fakt daval pozor a to bricho pracovalo jak melo a na opasek taky pri drepech uz nesahnu
no zase bacha, i ten stred tela se unavi jako cokoliv jinyho, takze pokud budes na treninku cejtiti, ze to neni ono, tak si ten pasek vem
nejhorsi je kdyz si borec ten opasek utahne od prvni rozcvicovaci serie, to jsou pak nefunkcni svaly jedna radost :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
jo na to dychani sem si fakt daval pozor a to bricho pracovalo jak melo a na opasek taky pri drepech uz nesahnu
no zase bacha, i ten stred tela se unavi jako cokoliv jinyho, takze pokud budes na treninku cejtiti, ze to neni ono, tak si ten pasek vem
nejhorsi je kdyz si borec ten opasek utahne od prvni rozcvicovaci serie, to jsou pak nefunkcni svaly jedna radost :)
jo presne , ja si utahnu ten opasek a bricho proste nepracuje , jen zada a ten opasek a pupek vylejza nad opaskem , proste ho nedokazu nejak ovladat , kdyz ho mam stahle , pasek jen na pritahy ... A zjistili sme , ze pro moje bolava zada je mnohem lepsi jezdit vic serii , malo opakovani z vetsi vahou , nez ty moje 25x 100kg s toho me ty zada bolely nejvic
Potěšil mě novej osobák na mrtvolu 250kg (dík Cizovi za článek o MT-pomohl mě )
A pak ještě taková kravinka 70kg na dřep v jedné serii 55opakování,celkem slušný záběr. (večer snad dodám video)
t.v-89kg
malé zpoždění, ale tady je to video:¨
_________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
Potěšil mě novej osobák na mrtvolu 250kg (dík Cizovi za článek o MT-pomohl mě )
A pak ještě taková kravinka 70kg na dřep v jedné serii 55opakování,celkem slušný záběr. (večer snad dodám video)
t.v-89kg
malé zpoždění, ale tady je to video:¨
Hmm tak 250kg na mrtvolu je na takového vyhryzka opravdu velmi slušný výkon.
..to ale neni muj drep-je to kamos co tam to video hazel (na zem sice neni ale aspon po paralel) a ta mrtvola je normalni jak pojedu zase mrtvolu maxko tak to natocime ok?
_________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru