|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 9:33 pm Předmět: |
|
|
podcenujete me, to jsem cekal, ale ja umim vzdy prekvapit
uz jsem premyslel i o tom, jakou zvolim aktivni regeneraci... zatim uvazuju o navstevach aquaparku, pinkponku a billiardu (ktery uz jsem se chtel davno poradne naucit, abych nebyl vsem pro smich vzdycky kdyz se rozhodnu jednou za rok nekomu ukazat, jak mi to jde) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 12:51 pm Předmět: |
|
|
Chci tě vidět v Brně a tyhle výhovorky si piš někomu jinýmu _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 10:18 pm Předmět: |
|
|
Streda 12. 8.
1/ celni drep:
10x20kg
2x5x60kg
5x100kg
3x120kg
3x140kg
2x2x160kg
2/ vyrazovy tlak za hlavou:
5x40kg
5x60kg
3x80kg
7x90kg
3x90kg
3/ mtrvy tah (s tuknutim bez pokladani):
5x100kg
5x120kg
5x140kg
5x160kg
4/ vypony ve stoji:
3x12
hodne strecinku
Byl jsem trochu poladit silu, rozhodl jsem se dat si treninkove Mezibori  jelikoz se tam nechci moc znicit, tak pojedu tak na 80% (coz je takovy strategicky tah, abych pak nemusel nekolik dni regenerovat a mohl pokracovat v priprave na teplice a konec koncu je to taky super vymluva, kdybych se v poradi objevil nekde jinde, nez je obvykle  )
Takze celni drep jen na poladeni na tu tezkou pneu, vyrazy jsem jel s tema 90kg v jedne serii do pocitu, kdy to lehce ztezklo a ve druhe jsem dal jen trojku technicky a snazil jsem se skakat pod cinku, coz se mi relativne darilo. Tahy jen lehce na protazeni hamstringu a vzprimovacu, lytka taky jen na protazeni pred tahanim kamionu, strecink dukladny, abych se mohl na zavodech dostatecne rychle ohybat a vybirat mezi tremi pary bot _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 4:47 pm Předmět: |
|
|
A myslíš, že to zvládneš? Řekl bych, že až tě odpískají, tak pojedeš na 110% _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so srpen 15, 2009 9:36 pm Předmět: |
|
|
sobota 15. 8.
Xtuning Strongman Cup - Mezibori
strucny zapis:
vsechno jsem podelal
mene strucny zapis:
Vedel jsem ze tam nemam lezt, ale stejne jsem tam lezl a podelal to
kompletni zapis:
1/ vyrazy za hlavou:
moje slaba disciplina (jako vetsina tlakovych) - podprumerny vykon 13 opakovani stacil pouze na delene 11 misto
2/ tahani auta:
ani jsem s nim nehnul, nicmene mi budiz utechou, ze uplne stejne na tom bylo 15 dalsich lidi, takze tuhle disciplinu nema smysl resit
3/ farmers walk:
3x nakopnuti kufru (cimz jsem si je velmi chytre pokazde malem vyrazil z ruky), 1x zamotani nohou (malem jsem hodil zabku) a celkove opez podprumerny vykon
a to bylo vse, vypadl jsem v elimininaci na moje silne discipliny, kde jsem mohl nahnat body (pneu + koule), pripadne i ty exoticky sane ktery mi prisly lehky kdyz jsem je pred zavody zkousel, se bohuzel nedostalo, coz me trochu mrzi, ale zase jako zkusenost taky dobry
od pondelka zacinam seriozni pripravu na zavod v Teplicich
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
!KODL!
|
Zaslal: so srpen 15, 2009 11:10 pm Předmět: |
|
|
Cizo příště to bude lepší, chtěl jsem se zeptat na ty výrazy, jak hluboko jste museli jít s činkou, jinak 13 opakování to není špatný.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so srpen 15, 2009 11:14 pm Předmět: |
|
|
| !KODL! napsal: | | Cizo příště to bude lepší, chtěl jsem se zeptat na ty výrazy, jak hluboko jste museli jít s činkou, jinak 13 opakování to není špatný. |
cinku musis polozit zpatky na krk pri kazdem opakovani...
13 je slabota, prvni mel 2x tolik a snad 5 lidi se dostalo pres dvacitku... musim na tech tlakovych zalezitostech pracovat, sice uz se to zlepsuje (kdysi to byvala jeste vetsi tragedie) ale porad je to jedna ze tri veci, ktere me limituji (dalsi dve jsou kufry, kde mi chybi rychlost a taky docela hledam techniku chuze a pak taky telesna hmotnost, kterou proste potrebuju dostat o 10kg nahoru) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 10:33 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | !KODL! napsal: | | Cizo příště to bude lepší, chtěl jsem se zeptat na ty výrazy, jak hluboko jste museli jít s činkou, jinak 13 opakování to není špatný. |
cinku musis polozit zpatky na krk pri kazdem opakovani...
13 je slabota, prvni mel 2x tolik a snad 5 lidi se dostalo pres dvacitku... musim na tech tlakovych zalezitostech pracovat, sice uz se to zlepsuje (kdysi to byvala jeste vetsi tragedie) ale porad je to jedna ze tri veci, ktere me limituji (dalsi dve jsou kufry, kde mi chybi rychlost a taky docela hledam techniku chuze a pak taky telesna hmotnost, kterou proste potrebuju dostat o 10kg nahoru ) |
Až přijdeš jak na to tak řekni taky bych potřeboval
Jinak si z toho nic nedělej, v Teplicích to bude uplně o něčem jinym a tam podle mě předvedeš svuj silovej potenciál _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
!KODL!
|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 10:42 am Předmět: |
|
|
No u těch tlakových cviků jsi měl vždy problémy? i když si ještě nezávodil? Nebo máš až na soutěži problém zapojit nohy ?
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
|
| nahoru |
|
 |
!KODL!
|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | !KODL! napsal: | | No u těch tlakových cviků jsi měl vždy problémy? i když si ještě nezávodil? Nebo máš až na soutěži problém zapojit nohy ? |
Já bych řek, že lidi oplývající stavbou a délkou rukou jako Cizo (nebo já) nebudou nikdy žádní šampioni na tlakové cviky, hold je to boj. |
Samozřejně že dlouhé končetiny jsou nevýhodou,vím o tom svý, ale myslel jsem to tak že má možná jen problémy zapojit do toho pořádně tělo viz. vzpěrači u nadhozu. Kamoš vzpěrač dává na tlaky jednoruček na ramena stejně jako já ale na nadhoz vytlačí 140 kg a o tom by se mi mohlo jen zdát.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 11:52 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | keba napsal: | | !KODL! napsal: | | No u těch tlakových cviků jsi měl vždy problémy? i když si ještě nezávodil? Nebo máš až na soutěži problém zapojit nohy ? |
Já bych řek, že lidi oplývající stavbou a délkou rukou jako Cizo (nebo já) nebudou nikdy žádní šampioni na tlakové cviky, hold je to boj. |
A co Jirka? Je dlouhej jak týden, vypadá relativn subtilně a jak to švihá.....je fakt, že on krom toho, že má sílu jak bejk, má vynikající dynamiku, a daří se mu obé zkombinovat. |
Tak tak navíc Jirka je přírodní úkaz kdy bych řek, že snad dokáže našvihat s 80% maxka 15 opakování + je to magor co jede do úmoru
EDIT : a taky má ke 120kg _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|