|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 1:36 pm Předmět: |
|
|
Tak to musím zkusit. aktuálně mám v plánu jen brambory na cibulce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bosorka

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 2:07 pm Předmět: |
|
|
Brambory jako náhrada vloček mi moc vhodné nepříjdou. _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Trix
|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
hele prý emco vyrábí nějakou hotovou ovesnou kaši pls nvte jak vypadá nebo kde se dá koupit nikde sem ji ještě neviděl...dik
|
|
| nahoru |
|
 |
ShadowZuz

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 10:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShadowZuz

|
|
| nahoru |
|
 |
ShadowZuz

|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 7:19 am Předmět: |
|
|
| ShadowZuz napsal: |
Jinak k tomu trávení - myslíte, že fakt jste nafouklí zrovna z vloček??Nemůže to být i nějakým jiným jídlem?? |
Rozhodně vločkama, já je suché třeba vůbec nemůžu, nafouklá nejsem, ale mám šílené křeče, a to z jakéhokoli musli. Takže vločky předem namočené a potom udělané jako kaše _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShadowZuz

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 7:27 am Předmět: |
|
|
| aikonny napsal: | | ShadowZuz napsal: |
Jinak k tomu trávení - myslíte, že fakt jste nafouklí zrovna z vloček??Nemůže to být i nějakým jiným jídlem?? |
Rozhodně vločkama, já je suché třeba vůbec nemůžu, nafouklá nejsem, ale mám šílené křeče, a to z jakéhokoli musli. Takže vločky předem namočené a potom udělané jako kaše |
Hmmm, zajímavé...
No mě by zase asi moc nechutnaly namočené...to spíš smíchané s jogurtem... _________________ Zuz.
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:30 am Předmět: |
|
|
| aikonny napsal: | | ShadowZuz napsal: |
Rozhodně vločkama, já je suché třeba vůbec nemůžu, nafouklá nejsem, ale mám šílené křeče, a to z jakéhokoli musli. Takže vločky předem namočené a potom udělané jako kaše |
Ja som pred par mesiacmi jedaval vlocky zaliate mliekom a ohriate 30sec v mikrovlnke. Nic mi z toho nebolo. Po sacharidovych vlnach, kedy som vlocky jedaval pomenej, si telo nejako odvyklo a teraz mam podobne problemy ako Aikonny - brutal krce, zvlast ked si do tela pridam dalsiu davku sacharidov (vlocky boli na ranajky, pred treningom som dal piskoty a v posilke som kolaboval uz na rotopede - cvicit chodim vecer...). Teraz si stale varim ovsenu kasu - prevarene vlocky mi uz problem nerobia.
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:43 am Předmět: |
|
|
Nadymani a krece mohou byt zpusobeny prijmem vlakniny u cloveka, ktery neni na prijem vlakniny zvykly nebo nadmernym prijmem vlakniny u daneho jedince.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:47 am Předmět: |
|
|
| eob napsal: | | Nadymani a krece mohou byt zpusobeny prijmem vlakniny u cloveka, ktery neni na prijem vlakniny zvykly nebo nadmernym prijmem vlakniny u daneho jedince. | nebo v horším případě nějakým funkčním onemocněním.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:54 am Předmět: |
|
|
Vláknina by se měla přidávat pomalu a postupně, nejlépe v průběhu několika týdnů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
catarsa

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 6:22 am Předmět: |
|
|
Nádýmaní a křeče jsem měla jedině z vloček uvařených v kravském mléce...mléko jsem zcela vyřadila a s trávením nemám problém...kupuju vločky od Emca - jemné, obohacené o vlákninu a trávím to v pohodě...
To Oddo: Tak u vloček se mi to ještě nestalo - naštěstí  Jinak už se vidím, jak pak prohlížím každou vločku, jestli tam neco neleze  Na druhou stranu - máš proteiny navíc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|