Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to musím zkusit. aktuálně mám v plánu jen brambory na cibulce :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bosorka

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brambory jako náhrada vloček mi moc vhodné nepříjdou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Trix

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele prý emco vyrábí nějakou hotovou ovesnou kaši pls nvte jak vypadá nebo kde se dá koupit nikde sem ji ještě neviděl...dik
ShadowZuz

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Georgo_K napsal:
TheLeague napsal:
Georgo_K napsal:
TheLeague napsal:
Georgo_K napsal:
heh ja mel po nim zazivaci problemy... a kdyz jsem je vyradil.. vse je najednou v norme

Ja mam po nich nafoukly bricho...ale mozna ze jim to prisuzuju nepravem

presne... ja mel bricho jako kdybych spolknul celej meloun.... jakmile jsem vysadil vse je ok...

A co tam rano poustis?

ted jsem si zacal delat takovou mega omeletu...

CCa 300g brambor
7bilku 2 zloutky
cuketa, cibule, zampiony...
nejaky nizkotucny syr

Brambory nakrajis na platky a uvaris... mezitim predsmazis na panvi zeleninu

Pak je poklades na panev na dno nahazis zeleninu, hodis na to CCA 3 platky toho syra a zalijes vajickama... samozdrejme sul, pepr a koreni dle chuti... priklopis poklickou a nechas to tak 10 - 15 min delat... muzes to zakydat kecupem a je to fakt parada :)

Radši bych ty vločky....
Já po nich mám trávení jedna radost=)))
Musím říct, že když si je dám k snídani ráno v sedm...v deset jsem hladová jak vlčák..
JO a kdyby někdo říkal, že jen vločky, tak jsou to i normal obyč. vločky namíchané s troškou rozinek a s ochuceným müsli - emco atd.

Jo a předtím asi dvacet minut si dávám jogurt=)Bez toho po probuzení ani ránu=)) Nejlepší jsou kostíci

Jinak k tomu trávení - myslíte, že fakt jste nafouklí zrovna z vloček??Nemůže to být i nějakým jiným jídlem??

PS:zkuste si do vloček přimíchat pšeničné otruby - to je pak trávení jedna radost - mám vyzkoušené=)))
ShadowZuz

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bosorka napsal:
Brambory jako náhrada vloček mi moc vhodné nepříjdou.

Brambory místo vloček???néééé
Teda aspoň ne já...
Ty bych si dala tak k večeři nebo na oběd..
NO ale každý má jiný žaludek....Někdo vločky, jiný míchaný vajíčka..
ShadowZuz

PříspěvekZaslal: ne srpen 23, 2009 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trix napsal:
hele prý emco vyrábí nějakou hotovou ovesnou kaši pls nvte jak vypadá nebo kde se dá koupit nikde sem ji ještě neviděl...dik

Tak se běž kouknout do obchodu nebo si to najdi na jejich stránkách
Hotové kaše jsem už viděla, ale nekupuju si je...Maj to v každým obchodě..
aikonny

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ShadowZuz napsal:

Jinak k tomu trávení - myslíte, že fakt jste nafouklí zrovna z vloček??Nemůže to být i nějakým jiným jídlem??

Rozhodně vločkama, já je suché třeba vůbec nemůžu, nafouklá nejsem, ale mám šílené křeče, a to z jakéhokoli musli. Takže vločky předem namočené a potom udělané jako kaše
ShadowZuz

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aikonny napsal:
ShadowZuz napsal:

Rozhodně vločkama, já je suché třeba vůbec nemůžu, nafouklá nejsem, ale mám šílené křeče, a to z jakéhokoli musli. Takže vločky předem namočené a potom udělané jako kaše

Hmmm, zajímavé...
No mě by zase asi moc nechutnaly namočené...to spíš smíchané s jogurtem...
aikonny

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ShadowZuz napsal:

Hmmm, zajímavé...
No mě by zase asi moc nechutnaly namočené...to spíš smíchané s jogurtem...

Taká kaše z namočených vloček, k tomu 1-2 vajíčka a protein
dies

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aikonny napsal:
ShadowZuz napsal:

Ja som pred par mesiacmi jedaval vlocky zaliate mliekom a ohriate 30sec v mikrovlnke. Nic mi z toho nebolo. Po sacharidovych vlnach, kedy som vlocky jedaval pomenej, si telo nejako odvyklo a teraz mam podobne problemy ako Aikonny - brutal krce, zvlast ked si do tela pridam dalsiu davku sacharidov (vlocky boli na ranajky, pred treningom som dal piskoty a v posilke som kolaboval uz na rotopede - cvicit chodim vecer...). Teraz si stale varim ovsenu kasu - prevarene vlocky mi uz problem nerobia.
eob

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nadymani a krece mohou byt zpusobeny prijmem vlakniny u cloveka, ktery neni na prijem vlakniny zvykly nebo nadmernym prijmem vlakniny u daneho jedince.
owar

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eob napsal:
Nadymani a krece mohou byt zpusobeny prijmem vlakniny u cloveka, ktery neni na prijem vlakniny zvykly nebo nadmernym prijmem vlakniny u daneho jedince.
nebo v horším případě nějakým funkčním onemocněním..
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 24, 2009 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vláknina by se měla přidávat pomalu a postupně, nejlépe v průběhu několika týdnů.
Oddo

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 5:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska rano si tak snidam vlocky s mlekem a najednou vidim ze mi na hladine melak neco plave, vypadalo to asi zhruba jako zrnicko kminu, sem si rikal zase nejaka slupka vytahl sem to na okraj misky a najednou se to zacalo hejbat V ten moment sem vazne myslel, ze se pozvracim....stalo se vam nekdy neco takoveho?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
catarsa

PříspěvekZaslal: po srpen 31, 2009 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nádýmaní a křeče jsem měla jedině z vloček uvařených v kravském mléce...mléko jsem zcela vyřadila a s trávením nemám problém...kupuju vločky od Emca - jemné, obohacené o vlákninu a trávím to v pohodě...

To Oddo: Tak u vloček se mi to ještě nestalo - naštěstí Jinak už se vidím, jak pak prohlížím každou vločku, jestli tam neco neleze Na druhou stranu - máš proteiny navíc

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: