Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
m1ro

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leze mi na nervy jeden kreten, kterej mne 2,5 roku nevidel, kterej o posilovani nema ani predstavu a o strave uz vubec ne a kterej mi proste neveri, ze jsem za 2,5 roku byl schopen pribrat 25 kilo ciste jen z jidla. Kreten, kterej vejde do posilovny 1-2x do tydne, zere jen rohliky se salatem si mysli ze bude porad vypadat lip nez ja, protoze si mne pamatuje, kdyz jsem jeste nedavno mel neskutecnych 57 kilo. A nejvic mne dokaze vytocit, kdyz u moji fotky na facebooku rozmazne, ze si ani nechce predstavit jaky steroidy jsem to do sebe musel naprat a ze proste vi, ze neni mozny za 2,5 roku nabrat 25 kilo. Ale takovymu kretenovi asi nevysvetlim, ze kdybych sypal, tak se ted asi neseru s vahou 83 kilo, ktera je pro nej mimochodem zrejme ciste nedosazitelna a s postavou beznyho kluka, pro ktereho je posilovani konicek. Kreten asi nepochopi co je to totalne naruby zmenit stravu a upravit si vsechno proto, abych mohl cvicit narozdil od nej 4x v tydnu.

MIT TED TOHO DEBILA PRED SEBOU, TAK HO ASI FAKT ROZKOPU. KAZDOPADNE MUSIM RICT, ZE TOHLE JE PERFEKTNI TOPIC, HNED JE MI O NECO LIP.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
_Lundgren

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m1ro: Taky mi pár "kamarádů" nadává do sypače, což je u mě fakt vtip roku.
Dřív mě to sralo, teď to beru jako pochvalu. Někdo prostě nepochopí, že to jde, když se u cvičení aspoň trochu přemýšlí...
Bara

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě,že si dědek z babkou vyjedou s traktorem na dříví do lesa a potom mi vjedou do cesty na obchvat vesnice kde nemají co dělat.Podle odhadu policie přesáhla škoda na voze asi padesátkrát hodnotu celého pratraktoru nebo co to bylo

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
YUD

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co víš, ten traktor mohl mít nevyčíslitelnou historickou hodnotu. A teď je to možná jedinej traktor v ČR, kterej má na sobě lak z Audiny
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty kravo ... asi bych zkopal babku s dedkem na jednu hromadu
Drago

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole . To je aspon za pul mega oprava... Nejhezci Audi ta A5.
Bara

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to dobře nabouraný,protože nic pevného není kaput.Jen se musí pár věcí dát nových.Ale nejsi Drago asi daleko v odhadu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

meli ten traktor aspon pojistenej? Vim jak to chodi... xD
Drago

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Je to dobře nabouraný,protože nic pevného není kaput.Jen se musí pár věcí dát nových.Ale nejsi Drago asi daleko v odhadu

Ja hlavne vychazim z toho co stala me oprava ST po tom co to debilovi s multikarou ujelo v zime po chodniku kde to prohrnoval. Pocitam ze Audi bude vsecko menit, ford taky nic nekytoval ani neklepal...

Ale hlavni je jak rikas, ze neni hnuty motor, osy nebo ram.
Bara

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasny Aspoň zase protáhnu qéčko Pohoda vánek na cestách.
Zacharo

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m1ro napsal:
Leze mi na nervy jeden kreten, kterej mne 2,5 roku nevidel, kterej o posilovani nema ani predstavu a o strave uz vubec ne a kterej mi proste neveri, ze jsem za 2,5 roku byl schopen pribrat 25 kilo ciste jen z jidla. Kreten, kterej vejde do posilovny 1-2x do tydne, zere jen rohliky se salatem si mysli ze bude porad vypadat lip nez ja, protoze si mne pamatuje, kdyz jsem jeste nedavno mel neskutecnych 57 kilo. A nejvic mne dokaze vytocit, kdyz u moji fotky na facebooku rozmazne, ze si ani nechce predstavit jaky steroidy jsem to do sebe musel naprat a ze proste vi, ze neni mozny za 2,5 roku nabrat 25 kilo. Ale takovymu kretenovi asi nevysvetlim, ze kdybych sypal, tak se ted asi neseru s vahou 83 kilo, ktera je pro nej mimochodem zrejme ciste nedosazitelna a s postavou beznyho kluka, pro ktereho je posilovani konicek. Kreten asi nepochopi co je to totalne naruby zmenit stravu a upravit si vsechno proto, abych mohl cvicit narozdil od nej 4x v tydnu.

MIT TED TOHO DEBILA PRED SEBOU, TAK HO ASI FAKT ROZKOPU. KAZDOPADNE MUSIM RICT, ZE TOHLE JE PERFEKTNI TOPIC, HNED JE MI O NECO LIP.

Taky jsem to zažil. Od lidí z posilovny, které znám a vím že nejsou pomlouvači, to beru jako lichotku, protože jak jim člověk vysvělí svou snahu, pochopí a dokonce se i omluví. Ale právě na Facebooku jsem zažil podobný případ a shodou okolností to byl taky borec, který v mých začátcích měl cca o 20kg víc než já, jenže postupem času se to obrátilo. Jeho reakce jsem smazal a ho dal do ignore listu, jednoduché řešení (.
Bazzy

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro ja obdivuju jak to beres s nadhledem, podobna vec se mne stala taky kdysi s autem jehoz hodnota se neda srovnavat s tou audinou a oprava me nestala vubec nic ikdyz byla draha ale tohle sraaaasne nasere a v tu dobu bych zabijel
m1ro

PříspěvekZaslal: st září 02, 2009 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo, Lundgren: No tak vidim, ze v tom nejsem sam :) To bude asi nejlepsi moznost ten ignore list, protoze vysvetlovat mu neco, cemu stejne neveri nema cenu.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 5:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
Baro ja obdivuju jak to beres s nadhledem, podobna vec se mne stala taky kdysi s autem jehoz hodnota se neda srovnavat s tou audinou a oprava me nestala vubec nic ikdyz byla draha ale tohle sraaaasne nasere a v tu dobu bych zabijel

Tady to bere s nadhledem ... ale babka s dedkem uz sou davno nekde v lese par metru pod zemi
Bara

PříspěvekZaslal: čt září 03, 2009 5:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:

Já to beru v pohodě,protože o nic celkem nejde.Moje pojistka je postavená tak,že na tom můžu jen vydělat a stejně teď víc jezdím qéčkem,takže mi ani nějak moc neva,že bude pětka v servisu.Aspoň dostane nové díly,které byly poškozené od kamínků z provozu (kapota,nárazník,světla)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: