|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
m1ro
|
Zaslal: út září 01, 2009 10:03 pm Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy jeden kreten, kterej mne 2,5 roku nevidel, kterej o posilovani nema ani predstavu a o strave uz vubec ne a kterej mi proste neveri, ze jsem za 2,5 roku byl schopen pribrat 25 kilo ciste jen z jidla. Kreten, kterej vejde do posilovny 1-2x do tydne, zere jen rohliky se salatem si mysli ze bude porad vypadat lip nez ja, protoze si mne pamatuje, kdyz jsem jeste nedavno mel neskutecnych 57 kilo. A nejvic mne dokaze vytocit, kdyz u moji fotky na facebooku rozmazne, ze si ani nechce predstavit jaky steroidy jsem to do sebe musel naprat a ze proste vi, ze neni mozny za 2,5 roku nabrat 25 kilo. Ale takovymu kretenovi asi nevysvetlim, ze kdybych sypal, tak se ted asi neseru s vahou 83 kilo, ktera je pro nej mimochodem zrejme ciste nedosazitelna a s postavou beznyho kluka, pro ktereho je posilovani konicek. Kreten asi nepochopi co je to totalne naruby zmenit stravu a upravit si vsechno proto, abych mohl cvicit narozdil od nej 4x v tydnu.
MIT TED TOHO DEBILA PRED SEBOU, TAK HO ASI FAKT ROZKOPU. KAZDOPADNE MUSIM RICT, ZE TOHLE JE PERFEKTNI TOPIC, HNED JE MI O NECO LIP.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
_Lundgren

|
Zaslal: út září 01, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
m1ro: Taky mi pár "kamarádů" nadává do sypače, což je u mě fakt vtip roku.
Dřív mě to sralo, teď to beru jako pochvalu.  Někdo prostě nepochopí, že to jde, když se u cvičení aspoň trochu přemýšlí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 02, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st září 02, 2009 8:52 pm Předmět: |
|
|
Ty kravo ... asi bych zkopal babku s dedkem na jednu hromadu _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: st září 02, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
Ty vole  . To je aspon za pul mega oprava... Nejhezci Audi ta A5.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 02, 2009 9:33 pm Předmět: |
|
|
meli ten traktor aspon pojistenej? Vim jak to chodi... xD _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: st září 02, 2009 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Je to dobře nabouraný,protože nic pevného není kaput.Jen se musí pár věcí dát nových.Ale nejsi Drago asi daleko v odhadu |
Ja hlavne vychazim z toho co stala me oprava ST po tom co to debilovi s multikarou ujelo v zime po chodniku kde to prohrnoval. Pocitam ze Audi bude vsecko menit, ford taky nic nekytoval ani neklepal...
Ale hlavni je jak rikas, ze neni hnuty motor, osy nebo ram.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 02, 2009 9:50 pm Předmět: |
|
|
Jasny  Aspoň zase protáhnu qéčko  Pohoda vánek na cestách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st září 02, 2009 9:59 pm Předmět: |
|
|
| m1ro napsal: | Leze mi na nervy jeden kreten, kterej mne 2,5 roku nevidel, kterej o posilovani nema ani predstavu a o strave uz vubec ne a kterej mi proste neveri, ze jsem za 2,5 roku byl schopen pribrat 25 kilo ciste jen z jidla. Kreten, kterej vejde do posilovny 1-2x do tydne, zere jen rohliky se salatem si mysli ze bude porad vypadat lip nez ja, protoze si mne pamatuje, kdyz jsem jeste nedavno mel neskutecnych 57 kilo. A nejvic mne dokaze vytocit, kdyz u moji fotky na facebooku rozmazne, ze si ani nechce predstavit jaky steroidy jsem to do sebe musel naprat a ze proste vi, ze neni mozny za 2,5 roku nabrat 25 kilo. Ale takovymu kretenovi asi nevysvetlim, ze kdybych sypal, tak se ted asi neseru s vahou 83 kilo, ktera je pro nej mimochodem zrejme ciste nedosazitelna a s postavou beznyho kluka, pro ktereho je posilovani konicek. Kreten asi nepochopi co je to totalne naruby zmenit stravu a upravit si vsechno proto, abych mohl cvicit narozdil od nej 4x v tydnu.
MIT TED TOHO DEBILA PRED SEBOU, TAK HO ASI FAKT ROZKOPU. KAZDOPADNE MUSIM RICT, ZE TOHLE JE PERFEKTNI TOPIC, HNED JE MI O NECO LIP. |
Taky jsem to zažil. Od lidí z posilovny, které znám a vím že nejsou pomlouvači, to beru jako lichotku, protože jak jim člověk vysvělí svou snahu, pochopí a dokonce se i omluví. Ale právě na Facebooku jsem zažil podobný případ a shodou okolností to byl taky borec, který v mých začátcích měl cca o 20kg víc než já, jenže postupem času se to obrátilo. Jeho reakce jsem smazal a ho dal do ignore listu, jednoduché řešení (. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt září 03, 2009 5:59 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | Baro ja obdivuju jak to beres s nadhledem, podobna vec se mne stala taky kdysi s autem jehoz hodnota se neda srovnavat s tou audinou a oprava me nestala vubec nic ikdyz byla draha ale tohle sraaaasne nasere a v tu dobu bych zabijel |
Já to beru v pohodě,protože o nic celkem nejde.Moje pojistka je postavená tak,že na tom můžu jen vydělat a stejně teď víc jezdím qéčkem,takže mi ani nějak moc neva,že bude pětka v servisu.Aspoň dostane nové díly,které byly poškozené od kamínků z provozu (kapota,nárazník,světla)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|