Tetovani a dalsi krasleni tela.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 50, 51, 52  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela.  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tetovani a dalsi krasleni tela.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Libi se vam tetovani??
Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji.
48%
 48%  [ 118 ]
Libi ale nemam.
51%
 51%  [ 127 ]
Celkem hlasů : 245

Autor Zpráva
JPS

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bulldozer napsal:
co má ta kérka vyjadřovat?

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 05, 2009 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole Ruhle, zaříkávám tě, nech si narůst vlasy Kérka je, no, taky sem byl madej a blb...nerozvážnej. měl ses o tom s někym poradit, protože jestli se ti kérky zalíbí, budeš časem hodně litovat, že sis dokurvil takovou velkou plochu, jakou je koza takovym....flekem... neříkám, že je to špatný, asi se ti to líbí, ale umístění fakt naprd
LJ

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to už tady bylo stokrát, ruhl zjevně nechápe, že je tvar hlavy, kterej když na ní nejsou vlasy, tak to vypadá dobře, normálně, nebo aspoň to neřve, nicméně ten jeho to není a on opravdu vypadá jako lebkoun a můj tip je, že se v tom za tu dobu co takhle chodí začal vyžívat škoda mluvit
ruhl

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mana = je Maorské slovo, které znamená sílu, autoritu a vitální energii procházející vším.Dále představuje udatnost, zdraví a také znovuzrození a štěstí..Ještě má dva významy představující nový život a ochranného anděla do příštích let..

jinak vaše občasné přízpěvky jsou myslím, mimo topic. (viz. moje hlava)
bulldozer

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pánové komu není rady tomu není pomoci
pro mě za mě ať mu z hlavy roste třeba asparágus
lucynqa

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neco malo pridam, co jsem nasla.

krasna henna

mimiii

lucynqa

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ruhl napsal:
Mana = je Maorské slovo, které znamená sílu, autoritu a vitální energii procházející vším.Dále představuje udatnost, zdraví a také znovuzrození a štěstí..Ještě má dva významy představující nový život a ochranného anděla do příštích let..

No kdybys hrál třeba za ragbyovej tým Novýho Zélandu, tak prosim....ale jak říkám, jestli budeš chtít v kérkách pokračovat, tak tě to bude srát ( v lepším případě budeš celej ,,in Maoryan style,,
LJ

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ruhl napsal:

no mimo topic by bylo, kdybych tady citoval jednu kamarádku "já když vidím jak má někdo tetování, tak už o něj automaticky ztratím zájem, protože mi přijde, že už je jakoby poškozenej, že je to vadnej kus" případně kdybych ti začal opravovat pravopis ve stylu nauč se nejdřív psát česky a pak po sobě tetuj maorský nápisy ale je to tvoje tělo, jedinej rozdíl proti špatnýmu cvičení nebo sypání je ten, že odstranit takovouhle věc za 10 let, až se ti třeba přestane líbit, tak bude stát docela dost peněz a času - a buďme upřímní, málo komu se celej život líbí to, co v pubertě
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
citoval jednu kamarádku "já když vidím jak má někdo tetování, tak už o něj automaticky ztratím zájem, protože mi přijde, že už je jakoby poškozenej, že je to vadnej kus"

tvá kámoška je asi taky poškozená, vadnej kus
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
LJ napsal:
citoval jednu kamarádku "já když vidím jak má někdo tetování, tak už o něj automaticky ztratím zájem, protože mi přijde, že už je jakoby poškozenej, že je to vadnej kus"

souhlas, takový lidi taky žeru
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
LJ

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
LJ napsal:

možná že je poškozená, ale její otec je akademickej malíř a tak asi trochu umění rozumí a sama je šefredaktorka jednoho časopisu, takže na tom asi taky nebude úplně špatně

řeknu ti jednoduchej příklad z praxe ... holka začala pracovat v bankovním prostředí, nosila hodně často šaty na bankety a jednání ... měla malinkatý tetování na rameni, nicméně se to nenosí a musela si to nechat odstranit, protože se na ni dívali lidi jako na někoho kdo není seriózní - a stálo jí to rok odstraňování a snad sto litrů, a to bylo snad 2x2cm ...

že tetování je něco, co slušní lidi nemají, to je prostě fakt, je sice hezký že ho nosí trendy ema a punkáči, popř. fetny a hustí rockeři, ale představa, že můj obchodní partner je potetovanej a deme třeba na golf a on má přes ruce nějakou zelenou sračku? to asi fakt nejde a můžu s klidem říct, že sem nikdy minimálně neviděl tetování třeba na nějakým top manažerovi ... nejblíž tomu je tak možná pan m4l, kterej ale boxuje, takže k tomu to tak nějak patří trošku víc než k jeho manažerský praxi

samozřejmě tobě při tvý práci a zájmech je jedno co si o tvým tetování kdo myslí a taky už seš dost starej na to, abys věděl, co si můžeš dovolit, ale dovedu si představit, že průměrnej puberťák ještě přesně neví, co se mu bude a nebude líbit za 10 let a takový tetování je docela dlouhodobá záležitost
SCHWACA

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ruhl napsal:

nic ve zlém, ale ty vlasy by se fakt hodily. taky nemam zrovna super tvar hlavy a milimetrovou hřívu, co jsem si pěstoval pár let, tak jsem to pak taky radši nechal narůst
Drago

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ: No je pravda ze ja znam jednoho top managera a ma tetovani, ale taky to souvisi s jeho trenovanim bojovych sportu. A znam dalsi obchodniky, ekonomy apod.
Ale kdyz to tak vezmu kolem a kolem tak znam 90procent lidi co maji kerku souvisejici nejak s boj. sporty nebo umenim.
A jiny kerky na jinych lidech taky neuznavam, tetovani souvisi velmi uzce s bojem odjakziva.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
a stálo jí to rok odstraňování a snad sto litrů, a to bylo snad 2x2cm ...

že tetování je něco, co slušní lidi nemají, to je prostě fakt

1. To je naprostej bullshit ta cena
2. pan profesor Franz neni slusny clovek?

To ze tetovani je neco spatnyho je jenom dementni predsudek z dob davno minulych, kdy tetovani patrilo k vysadam muklu... decentni cerne tetovani nemuze nikdy uskodit...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 50, 51, 52  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: