Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
auto bolo odparkovane v strede krizovatky,cize branilo vo vyhlade a malo byt odtiahnute.Co spravi MP? pride,da papucu a vyriesi to...a este sa divi ze mu ludia nadavaju do debilov

založ si na to téma topic a pobreč si
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Psycho

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Psycho napsal:
Marky V. napsal:
Psycho napsal:
Dneska mi lezl na nervy meštak co mi chtel nandat "botu" i přesto že jsem došel k autu a říkam mu at napíše pokutu a řeší to na místě....Bežel s tou botou k autu ,,,,,,,,,,no píčus co na to říct........

A jak by tu příhodu interpretoval on?
On to interpretoval určitě zajímavě......
nakonec to dopadlo tak že mi nasadili pred očima botu a odjeli.........doufam že toho trotla potkam nekde v civilu zfackuju ho a pomočim mu hlavu,chcípakovi 60 kilovymu. Proč davaj pravomoci kriplum pod 70 kg??? To jsou zoufalci tak zamindrakovany že jim to uplne vymíla mozek.

já tomu i věřím..u nás jsou taky tací borci..
Osobně jsem se vždycky domluvil s každým k oboustrané spokojenosti,kdo se choval slušně.
Jenže tohle byl debil a nechtel se domluvit ......kdyz jsem mu rekl že mu přejedu hlavu pokud se opravdu pokusí mi nasadit tu botu,tak me poučil že to by byl utok na veřejneho činitele.....
No nic nechal jsem tam karu do raNA az se vytrídaj šichty pak přijde nekdo normalní mi to sundat....
tucet

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
...kdyz jsem mu rekl že mu přejedu hlavu pokud se opravdu pokusí mi nasadit tu botu...
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tucet napsal:
Psycho napsal:
...kdyz jsem mu rekl že mu přejedu hlavu pokud se opravdu pokusí mi nasadit tu botu...

Psycho ty seš vůl
tucet

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
tucet napsal:
Psycho napsal:

Psycho ty seš vůl
myslím, že po tomto se mu měl ten měšťák omluvit a se slovy, že už se to nikdy nebude opakovat, ho nechat bez trestu odjet :P
Psycho

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
tucet napsal:
Psycho napsal:

Psycho ty seš vůl
Ja vim........
už bych mohl na stary kolena dostat rozum,nebo se aspon ovladat........ještě že jsem ho neplesknul,bych ho pak musel nekde zahrabat v lese aby nebyl pruser.....
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Pavelcb napsal:
tucet napsal:
Psycho napsal:

Psycho ty seš vůl
Ja vim........
už bych mohl na stary kolena dostat rozum,nebo se aspon ovladat........ještě že jsem ho neplesknul,bych ho pak musel nekde zahrabat v lese aby nebyl pruser.....

No musíš se krotit..ikdyž narazit na dementa a ovládat se je někdy kurva těžký..už jsem stím mel taky problémy
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho na Policajta byl ještě normální, pokud jsi mu vyhrožoval, můžeš být rád, že Tě nesebral. Většina policajtů mají vlastní chaos v hlavě a mindráků víc než 15letá obézní puberťačka.
Psycho

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Psycho na Policajta byl ještě normální, pokud jsi mu vyhrožoval, můžeš být rád, že Tě nesebral. Většina policajtů mají vlastní chaos v hlavě a mindráků víc než 15letá obézní puberťačka.

Me jen je zahadou nekolik vecí :jak to že tam byl ten blbeček sam vždyt jezdej ve 2 a jak to že mi nandava "botu" kdyz sedim v autě......
... jsem mu nevyhrožoval,pouze jsem ho upozornil , kdybych ho přehlednul mohlo bych mu přeject hlavu,ale maš pravdu jako vyhružku by to nekdo mohl brat:-)

Naposledy upravil Psycho dne st září 09, 2009 9:09 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
herza napsal:

Me jen je zahadou nekolik vecí :jak to že tam byl ten blbeček sam a jak to že mi nandava "botu" kdyz sedim v autě......
Nejspíš me nesebral proto že tam byl sam:-)

hmm klucí,ani kdyby jich tam bylo 20..za to se nesbírá
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

leda by na něj Psycho šáhnul

A na to má Psycho rozumu dost,ne?
ygg

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:

A kam že by mu to měl šahat
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
herza napsal:

Me jen je zahadou nekolik vecí :jak to že tam byl ten blbeček sam a jak to že mi nandava "botu" kdyz sedim v autě......
Nejspíš me nesebral proto že tam byl sam:-)

Nepochybuju o tom, že by jsi v pěstním souboji vyhrál, ale potom by Ti to dali sežrat na stanici a tam by žádná férovka nebyla, pět na jednoho, svázaného k radiátorů. Botu Ti nasadil proto, že je chudý, holky ho nechtěj, protože nemají rádi policajty. Žije bezmocným životem doma s mamkou, na ulici šlape chodník a jediné čím si může vykompenzovat své vlastní bezcenné já, je pokutami a botičkou na auťák. Práce městského policajta je nudná, nějak se za směnu zabavit musí.
Psycho

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:

Nejsem v kůře už 20 měsíců tak že jsem to zvladl ale mít v sobe nakj testak v kombinaci s dalšíma "dobrotama" tak by byl pruser:-)
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Pavelcb napsal:

Nejsem v kůře už 20 měsíců tak že jsem to zvladl ale mít v sobe nakj testak v kombinaci s dalšíma "dobrotama" tak by byl pruser:-)

Jsi jediný ze sypačů, který přizná, že mu steroidy nedělají dobře.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: