|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: so září 12, 2009 12:10 am Předmět: |
|
|
Nebude lepší po tréninku dávat ten protein s vodou? + glukopur, nebo malta
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: so září 12, 2009 11:57 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Nebude lepší po tréninku dávat ten protein s vodou? + glukopur, nebo malta |
No jak už jsem psal, tak mě mléko nedělá absolutně problém, trávení naprosto ok, sra*ka žadná a ta chuť s proteinem se oproti vodě nedá vůbec porovnávat, já bych to fakt s vodou nevypil, až si koupím nový protein (ten Champion, jak se tu vychvaluje) tak to zkusím s vodou. Proteiny s mlékem piju až asi 3 rok a nechci to měnit. Jinak glukopur mám taky doma, ale nedávám si ho, protože v diete se nepoužívá.
Dík za koment _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so září 12, 2009 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Oddo napsal: | | Nebude lepší po tréninku dávat ten protein s vodou? + glukopur, nebo malta |
No jak už jsem psal, tak mě mléko nedělá absolutně problém, trávení naprosto ok, sra*ka žadná a ta chuť s proteinem se oproti vodě nedá vůbec porovnávat, já bych to fakt s vodou nevypil, až si koupím nový protein (ten Champion, jak se tu vychvaluje) tak to zkusím s vodou. Proteiny s mlékem piju až asi 3 rok a nechci to měnit. Jinak glukopur mám taky doma, ale nedávám si ho, protože v diete se nepoužívá.
Dík za koment |
ja spis myslim, ze mleko nehlede na to ze ti nedela problem spomaluje traveni toho proteinu, coz je fajn treba na noc ale po treninku bych to fakt radasi dal s vodou No je to na tobe, drzim palce
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 12, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | ja spis myslim, ze mleko nehlede na to ze ti nedela problem spomaluje traveni toho proteinu, coz je fajn treba na noc ale po treninku bych to fakt radasi dal s vodou No je to na tobe, drzim palce |
jasně já to chápu, ale jde taky o to, že tohle může zajímat profíky, ale u mě, nebo i u ostatních amatérů, je to jedno jestli daj mléko nebo vodu, takže asi tak :P _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 12, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
SOBOTA - 12.9.2009
5km běh
- bez pauzy, předtím protáhnutí, celkový čas asi 15min, ale je to hodně zhruba
+ 5x100 přeskoků přes švihadlo (ani jedna chyba), 3x20 dvojskoků bez meziskoku
+ 2x20 + 1x10 kliků s nohama na lavice
+ 2x20m cvik na nohy
SNÍDANĚ : kousek buchty z listového těsta s tvarohem :|, čaj
TRENING
SVAČINA : 30g proteinu 80% s 0,3l mléka, bílý nízko. jogurt s piškotama
OBĚD : těstoviny, kuřecí kousky, krevetky, 2 rajčata
SVAČINA č.2 : 30g proteinu 80% s 0,3l mléka, nastrouhaná mrkev
VEČEŘE : 6 míchaných vajíček, 2ks celozrn. pečiva, rajče
PŘED SPANÍM : půl kelímku tvarohu, mléko _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:07 pm Předmět: |
|
|
NEDĚLE- 13.9.2009
Poznámka:
VOLNO
- dnes byla oslava, tak sem do sebe naházel nějaké pečivo, kuřecí šunku, sýr, zeleninu, colu a jeden dortík  .
- jo a dostal jsem inoťák od Isostaru a energy tyčinku
SNÍDANĚ : musli (emco) s mlékem
SVAČINA : švestky, jablko, hruška
OBĚD : kuřecí roláda, brambory s pórkem, rajče, nastrouhaná mrkev
SVAČINA č.2 : piškoty s mlékem
SVAČINA č.3 : 30g proteinu 80% s 0,3l mléka
VEČEŘE : ty chlebíčky apod., viz poznámka
PŘED SPANÍM : půl kelímku tvarohu, trocha mléka
Dnešní oběd:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:12 pm Předmět: |
|
|
Teda tomu jidlu moc nedavas...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Teda tomu jidlu moc nedavas... |
Myslíš tím malé porce? Toho masa jsem si potom ještě 1x přidal :oP _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | JPS napsal: | | Teda tomu jidlu moc nedavas... |
Myslíš tím malé porce? Toho masa jsem si potom ještě 1x přidal :oP |
Spis kvalitou, teda pokud porad plati to co mas v nadpisu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:17 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Frozz. napsal: | | JPS napsal: | | Teda tomu jidlu moc nedavas... |
Myslíš tím malé porce? Toho masa jsem si potom ještě 1x přidal :oP |
Spis kvalitou, teda pokud porad plati to co mas v nadpisu. |
Nevím co je na bramborech s porkem a kuřecím, trochou zeleniny špatného , je pravda že excelentní to není, ale 1x za týden si to snad můžu dovolit :o)
*EDIT: ted budu 12 dní doma sám, takže si budu dělat večeře, a to budou mňamky , plná připravená lednice rýže, brambor, těstovin, kuřecího, zeleniny ovoce, jogurtu a tvarohu _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
Tak myslim ze tohle do diety nepatri : musli , celozrn. rohlík s 30% smetanovým sýrem , rohlík s lososovou pomazánkou , piskoty s mlekem , buchty z listového těsta s tvarohem .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Tak myslim ze tohle do diety nepatri : musli , celozrn. rohlík s 30% smetanovým sýrem , rohlík s lososovou pomazánkou , piskoty s mlekem , buchty z listového těsta s tvarohem . |
cože? musli že nepatří? co jiného snídat :x .... ten rohlík byl jeden, a ten sýr už nemám. Na piškotech a mléku nevidím nic špatného, a ta buchta byla jedna protože nic jiného doma nebylo _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | JPS napsal: | | Tak myslim ze tohle do diety nepatri : musli , celozrn. rohlík s 30% smetanovým sýrem , rohlík s lososovou pomazánkou , piskoty s mlekem , buchty z listového těsta s tvarohem . |
cože? musli že nepatří? co jiného snídat :x .... ten rohlík byl jeden, a ten sýr už nemám. Na piškotech a mléku nevidím nic špatného, a ta buchta byla jedna protože nic jiného doma nebylo |
To prazeny musli? to jis? jinak piskoty a mliko je prasrana leda tak do objemu.Pokud se pletu at mne nekdo opravi.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
Na piškotech s mlíkem je špatnýho to, že je tam samej fofr cukr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 13, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Na piškotech s mlíkem je špatnýho to, že je tam samej fofr cukr. |
Dobře, vyřazuju s jídeláku :).
No pražený co já vím jestli jsou, jsou to normal musli od emca, koukal jsem na složení a zdálo se mi OK, a když se dívám do různých logů - tak většina lidí tam má musli nebo nebo lupínky ap.
Jinak koupil jsem si ovesnou kaši od Etkera myslím, tak se na nu těším, aspoň trochu změna oproti musli.
Co říkáte na dopolední svačinu ve škole tuňáka s pečivem? Šlo by? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|