|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt září 10, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
Nejhorší je, že se rozmejšlím jestli si od SL koupit ten jejich gainer nebo obohatit sbírku kýblů proteinu o malinovej Tasty
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tigrrr21

|
Zaslal: so září 12, 2009 5:29 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | Nad vsim se ted moc premysli a na vse jsou vyzkumy atd....Pred 20 lety nebylo nad cim premyslet a taky se rostlo....snedl se nejakej banan,piskoty a co to je PTN nebo Gainer si nevedel.Za treba 30 let ode dneska by se mohlo filozofovat,jestli je lepsi se uprdnout pred cvicenim nebo v jeho prubehu...nedejboze na konci!!!!!! |
Tak banány se určitě nejedly. To byla těžká podpultovka. Když jsi je sehnal, tak jsi na ně musel stát hodinu frontu, takže je pak všichni dávali akorát dětem za odměnu.
Buďme rádi, že je to za nami
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so září 12, 2009 9:13 am Předmět: |
|
|
jo to mas pravdu...to jsem prestrelil
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po září 21, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si koupil ten vanilkovej gainer od Smartlabs a zjistil, že mi vůbec nechutná :))
Kdyby někdo z Prahy měl zájem, s cca 50% slevou mu ho nechám. Kdyžtak SZ, ať to tu nezasírám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Yaxub

|
Zaslal: čt září 24, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
ma nekdo zkusenosti s Megamassem 4000 od Weidera? rozhoduju se mezi nim a Mutant Massem
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: pá září 25, 2009 6:57 am Předmět: |
|
|
| Yaxub napsal: | | ma nekdo zkusenosti s Megamassem 4000 od Weidera? rozhoduju se mezi nim a Mutant Massem |
Podle mých osobních zkušeností bych bral jednoznačně MegaMass, Mutant Mass chutná hnusně (aspoň vanilka určitě) a hrozně blbě se rozpouští. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá září 25, 2009 8:06 am Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | Mutant Mass chutná hnusně (aspoň vanilka určitě) a hrozně blbě se rozpouští. |
Tys spad z měsíce ne? :)) Teda tu chuť bych ještě s jistou dávkou kroucení hlavy pochopil, někdo třeba vanilku nemá rád, ale rozpustnost... Já nevím, nasypal jsem 100g Mutanta do tří deci vody, trochu zakvedlal lžičkou, a bylo to rozpuštěný!
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: pá září 25, 2009 8:13 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Politolog napsal: | | Mutant Mass chutná hnusně (aspoň vanilka určitě) a hrozně blbě se rozpouští. |
Tys spad z měsíce ne? :)) Teda tu chuť bych ještě s jistou dávkou kroucení hlavy pochopil, někdo třeba vanilku nemá rád, ale rozpustnost... Já nevím, nasypal jsem 100g Mutanta do tří deci vody, trochu zakvedlal lžičkou, a bylo to rozpuštěný! |
Tak mám asi nějakou vadnou sérii, protože já ho nerozmíchám ani tyčovým mixérem, a konkrétně Mega Mass rozmíchám málem i pohledem . Ta chuť je sice hodně individuální, ale já už vyzkoušel hodně různejch gainerů a proteinů, ale na nic horšího než Mutant jsem ještě nenarazil. Ale je fakt možný, že mám nějakej vadnej pytel... _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: pá září 25, 2009 8:30 am Předmět: |
|
|
jo asi mas,mutanta jsem mel jednou a byl v cajku.megamass ma fakt megaslozeni.a to se vyplati
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: pá září 25, 2009 8:35 am Předmět: |
|
|
Potřeboval bych od někoho, jestli by mi mohl ověřit mé matematické výpočty
Mám odměrku z proteinu na 70 CC (= 70 ml, je to napsaný na dně tý odměrky), nemám k dispozici váhu. Našel jsem si sypnou hmotnost maltodextrinu a glukopuru. Vyšlo mi:
1 odměrka maltodextrinu = 21 g
1 odměrka glukopuru = 48 g
Mohl by to někdo (kdo má jak 70 ml odměrku, tak váhu) zkusit převážit, jestli jsem to spočítal dobře? Ať mám 100% jistotu, kolik toho dávam. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: pá září 25, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
Politolog: Mam ted taky mutanta a rozpustnost je taky hrozna. Mam cokoladu a chut nic moc i kdyz to je subjektivni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Esantin
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 3:28 pm Předmět: |
|
|
Mam dotaz ohledně sacharidů. Mam mít stejné množství i v netrenikové dny? Nebo stačí míň?
|
|
| nahoru |
|
 |
jupe84

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 10:38 am Předmět: |
|
|
v netreningovy den jedz vela sacharidov (hlavne komplexnych), poriadne sa nacukruj aby na dalsi den si podal poriadny vykon v posilke
v treningovy viac bielkovin, sacharidov menej _________________ "in Russia we train the bar"
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 3:40 pm Předmět: |
|
|
| jupe84 napsal: | v netreningovy den jedz vela sacharidov (hlavne komplexnych), poriadne sa nacukruj aby na dalsi den si podal poriadny vykon v posilke
v treningovy viac bielkovin, sacharidov menej | \
To by me zajimalo proc?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|