Cesta za ztracenou kondicí...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cesta za ztracenou kondicí...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Cesta za ztracenou kondicí...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jarack

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Před cca týdnem přišlo zvrtnutí levého kolene (naštěstí je všechno v celku ), takže jsem nedělal defacto nic. Stalo se mi to, když jsem šel po chodníku, takže docela překvápko . Dneska jsem vyrazil na hodně zkrácenej.. Dával jsem 10 min kolo, celý tělo (párkrát jsem nedal 10, ale měl jsem cviky jako bench a olympijská osa ve stoje na bicák), závěr 10min kolo.
Jídlo dneska (zatim*a20*): V cca 8 začlo jabkem, pak půl plechovky čer. fazolí, 2 chleby, rajče, kafe, pak ten trenál, menší prodleva, teď jabko a v troubě už rožnim Pangase )
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechceš nahodit nějakou aktuálku?:)

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jakub.M

PříspěvekZaslal: so září 26, 2009 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teda treninkova partnerka vyborna, ale jidelnicek hruza
Jarack

PříspěvekZaslal: po září 28, 2009 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, děkuju Všem za reakce. V poslední době mi začali chutnat fazole a vločky, tak je jim. Nevim, jestli je to dobře nebo špatně, v nutričním přehledu jsem četl, že fazole cca 20g bílkovin!! A vločky 14,6!? Budu rád za každou reakci, protože by mě to zajímalo. Snažim se nejíst moc uzeniny, co nejvíc ovoce, zeleniny, obilovin, luštěnin a ňáký to maso, vejce, ryby, atd. Tu aktuálku ňák vymyslim.
Včera jsem byl na rehabilitačním kompletu . Dal jsem 15min kolo, celý tělo na kladkách, břicho klasicky do plnejch, 3 série hyperextenze (doufam, že to píšu správně ), 10 min kola a stretchánek
Jinak jídlo:Kovbojská pánev (1/2plechovky fazolí, půl cibule, nožka párku, 1 vejce, sladká paprika, chilli, pepř, sůl, k tomu 4 chleby kafe a rajčata), pak jsem asi až do oběda nežral, akorát jsem šel do Astry na kafe.. Na oběd jsem měl cizrna s kuřecím ala bolognese, obrovský rajče, 3 housky, akorát jsem tam zapomněl mrsknout olivy, tak jsme byl docela nasranej. Pak byla cca 2 hoďky pauza a kafe. Pak byl ten tréning. Pak jsem přišel domu a snědl jsem 3 chleby a housky se sýrem plus 1/2 litru mlíka. Potom jsem šel chlastat s kámošem, co přiletěl z Irska. Šetřil jsem se. Myslim, že jsem do zvládnul do 10 piv a pár skleniček, nekouřil jsem a měl jsem 1 cheese a křupky.
MAST3R

PříspěvekZaslal: po září 28, 2009 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neni bílkovina jako bílkovina, takže z vloček nepočítat a fazole nejspíš taky ne...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jarack

PříspěvekZaslal: st září 30, 2009 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dal rehabilitační komplet.. Jídlo sem psát nebudu, protože mě to nebaví, ale žral jsem zdravě.. Chtěl jsem se optat ophledně těch fazolí, atd. Ty bílkoviny jsou špatný tím, že nemají všechyn ty aminokyseliny?? Dík a zatim
Jarack

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Brutálně nabíram.. Mam skoro 97 kilíček . Dneska jsem si udělal sváteční kovbojskou pánvičku se slaninkou a ve 3 jdu korbit.
Drago

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja zase ten tvuj log ctu fakt rad, je to takovy jiny, ale spravny

Koukam v jidle mas stejny chute jako ja, cim vic prisad a chuti tim lip:)...zkus do tech fazoli pridat veprovy na nudlicky a bude to v pohode. Ono to s tim amino spektrem neni tak zhavy a nejvic tohle resi lidi co vypadaji jak hovna (nemyslim mastera,obecne).

A kamaradka je kus a s v pohode holkou se dobre cvici
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jarack

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau Drago, díky za reakci a zájem. To vepřový zkusim.. Ještě bych měl mít ňáký v mrazáku, tak to zítra testnu. Myslim, že to bude skvělý. Jo, mam rád kombinace surovin, přísad a chutí, i když se to občas ne úplně zadaří (zvlášť když něco zkoušim). Ta hotelovka se přece někde projevila, i když jsem s vařením začal koketovat před cca půl rokem.
Je fakt, že to nedělam kvůli tomu, abych byl narvanej, ale kvůli sobě.. Tak díky a doufam, že to nadále půjde dobře Jo, Lucinka je fakt kočička a občas v tom fitku úplně zapomínam, že cvičim .
Jarack

PříspěvekZaslal: čt říjen 01, 2009 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dal jsem rehabilitační komplet bez 10 min kola a stretchingu. Pak jsem vyrazil na pár pivek (cca 6 - 7). teď jsem doma a za chvilku si půjdu lehnout
Jarack

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem vyrazil na komplet. První kolo jsem ale dal jenom cca 6 min, pak klasicky celý tělo ( už i činky, protože mě ty kladky už serou ). Pak už jsem zvládnul jenom 3 min kola..!?? A nakonec klasicky stretchánek . Teď mě čekaj 3 skurvený noční
Jarack

PříspěvekZaslal: so říjen 03, 2009 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15 min kola
Celý tělo
2 kousky
Jarack

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2009 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15 min kola
Celý tělo
Už jenom jedno
Jarack

PříspěvekZaslal: po říjen 12, 2009 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem zavítal do posilky.. Musel jsem s rozvahou, protoze mam nocni a tak jsem dal pouze 15min kola a celý tělo. Co se stravy týká, tak to jsou fazole na milion způsobů (protože děláme kuchyň) do toho (jelikož byl volnej víkend ) samozřejmě ňáký to pivko
Jarack

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dneska jsem po dlouhý době zašel.. Dal jsem si cca kiláček a půl a celý tělo, kde jsem skoro každou sérii ošudlal, jelikož mám dnes večír noční..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cesta za ztracenou kondicí... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: