|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Loudy

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
Na pixle je pod nápísem Creatin napsáno docela velkym písmem mohohydrate tak asi bude mohohydrat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ptaak

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
právě se radši ptám...... na nějaký pixle je taky napsáno Protein a nad tim night a není to po treninku  lepší se zeptat jestli se to nějak neliší,když micro _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: po říjen 12, 2009 10:25 am Předmět: |
|
|
no len co som sa docital,lepsie je brat ten so znackou creapure, je to overena kvalita,na tom odkaze co som pozeral to nijak spomenute nebolo
ak kecam tak sa ospravedlnujem
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 4:45 pm Předmět: |
|
|
ja napriklad tiez teraz ked beriem ten kreatin, tak som trochu nervoznejsi. Netreba si mylit nejaku patologicku agresivitu s nervozitou. Dnes som bol v posilovni a sam od seba (nezavisle od tejto debaty) mi zacal vraviet jeden chlapik, ze on tiez ked berie kreatin, tak je velmi nervozny
nieco na tom asi bude
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: út říjen 13, 2009 4:53 pm Předmět: |
|
|
| metlak napsal: | ja napriklad tiez teraz ked beriem ten kreatin, tak som trochu nervoznejsi. Netreba si mylit nejaku patologicku agresivitu s nervozitou. Dnes som bol v posilovni a sam od seba (nezavisle od tejto debaty) mi zacal vraviet jeden chlapik, ze on tiez ked berie kreatin, tak je velmi nervozny
nieco na tom asi bude |
mne sa to este nikdy nestalo :-) asi berete cudne kreatiny vo vasom metlackom kraji :-D _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 5:07 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | | metlak napsal: | ja napriklad tiez teraz ked beriem ten kreatin, tak som trochu nervoznejsi. Netreba si mylit nejaku patologicku agresivitu s nervozitou. Dnes som bol v posilovni a sam od seba (nezavisle od tejto debaty) mi zacal vraviet jeden chlapik, ze on tiez ked berie kreatin, tak je velmi nervozny
nieco na tom asi bude |
mne sa to este nikdy nestalo :-) asi berete cudne kreatiny vo vasom metlackom kraji :-D |
Jn, tohle se mi stalo jenom, když jsem to řízl ještě efedrinem.. XD
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 7:43 pm Předmět: |
|
|
tak mi přišel kreatin monohydrát. pročetl jsem spoustu článku atd....a budu dělat dobře když v tréninkový den: 30-40 min. před trenalem creatin,glukopur,glutamin a pak hned po treninku zase 5g creatinu. A v netréninkový den ráno a večer 5g creatinu? nebo jak, poraďte prosím _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
pořád někde čtu, že kreatin jen před tréninkem ale nikde se nepíše jestli i po tréninku a v jakém odstupu a jak v netréninkové dny _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 8:15 pm Předmět: |
|
|
Porad dokola, podivej se o par stran dozadu....
1.tyden - 20-30 g denne- po 5g
2-x tyden 10g denne
davej 30-45 minut pred treninkem, hned po treninku, vzdycky po 5 g, a pak kdyz ses v nasycovacce tak podle potreby ( rano, dopoledne,pred,po, vecere,pred spanim)
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
dejme tomu že teda pojedu nasycovačku. to znamená cpát 20g i v netreninkovej den? a další týdny 10g opět i v netreninkovej den? a všechny dávky míchat s glukopurem _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
| ptaak napsal: | | dejme tomu že teda pojedu nasycovačku. to znamená cpát 20g i v netreninkovej den? a další týdny 10g opět i v netreninkovej den? a všechny dávky míchat s glukopurem |
jo
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
Je něco pravdy na tom že kreatin má nejlepší účinnost když s ním začínate a později už je to slabší? (podle mě blbost, ale ptám se) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Je něco pravdy na tom že kreatin má nejlepší účinnost když s ním začínate a později už je to slabší? (podle mě blbost, ale ptám se) |
Do jiste miry je to pravda. Prvni kreatinova "kura" je vzdy nejsilnejsi, pak uz je slabsi a cim delsi pauzu mezi nim das, tim je pak efekt silnejsi, ale v te prvni byva vetsinou nejlepsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
GameR
|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | ptaak napsal: | | dejme tomu že teda pojedu nasycovačku. to znamená cpát 20g i v netreninkovej den? a další týdny 10g opět i v netreninkovej den? a všechny dávky míchat s glukopurem |
jo | A nebere se nahodou potom už jen 5g???
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
| GameR napsal: | | ShawnRay napsal: | | ptaak napsal: | | dejme tomu že teda pojedu nasycovačku. to znamená cpát 20g i v netreninkovej den? a další týdny 10g opět i v netreninkovej den? a všechny dávky míchat s glukopurem |
jo | A nebere se nahodou potom už jen 5g??? |
muze
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|