Smrt má jméno dřepy :) ANKETA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smrt má jméno dřepy :) ANKETA  Úvodní stránka -> Trénink -> Smrt má jméno dřepy :) ANKETA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

S jakou oblibou cvičíte dřepy?
Dřepy cvičím úplně nejraději.
19%
 19%  [ 31 ]
Dřepy cvičím rád.
33%
 33%  [ 52 ]
Dřepy mi nevadí.
17%
 17%  [ 28 ]
Dřepy mi vadí!
1%
 1%  [ 2 ]
Dřepy nenávidím!
1%
 1%  [ 3 ]
Dřepy necvičím rád, ale přesto je cvičím.
21%
 21%  [ 33 ]
Nohy vůbec necvičím:(:(:( (možná proto mi zaostává i vrch těla:-P)
4%
 4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 156

Autor Zpráva
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
BIG Lebowski napsal:

ja som pisal o tom kedy moze zacat normalne drepy zo slusnou vahou napr pre 8-10reps ne o sermovanie s 10kilovou tycou..to moze samozrejme aj 5rocne decko..

5 leté ne ..... to mám doma . A co je to slušná váha? Prostě při dodržování perfektní techniky není důvod dřepy nedělat, i dřep s vlastní vahou, nebo samotnou osou, je dřep, a je to přínosný cvik.
Nebo dokud nemám na zádech metrák, tak to dřep není?

U zdravého jedince není jediný důvod, proč dřep za uvedených podmínek nezařadit do tréninku od počátku.

ano takze podla teba zaciatocnik ktory zacina cvicit moze prist do posilovne a nalozit XXX kg a robit tazke serie drepov pre 5opakovani?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:

ano takze podla teba zaciatocnik ktory zacina cvicit moze prist do posilovne a nalozit XXX kg a robit tazke serie drepov pre 5opakovani?

projel jsem posledni dve stranky a o tezkych drepech pro 5 opakovani tu nepadlo ani slovo

Derek Poundstone
kid

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No Cizo mně asi zachránil od banu.... Chce to si dát trochu práce se čtením, než se reaguje...
CIZO

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
No Cizo mně asi zachránil od banu.... Chce to si dát trochu práce se čtením, než se reaguje...

tebe zabanovat? to bych si musel ruku uriznout! ...ale ne ze toho budes zneuzivat

Derek Poundstone
kid

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, před chvílí už jsem byl málem děsně sprostej. I když normálně jsem slušně vychovaný hoch.
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
ygg napsal:
To YUD .... rád si nějaký ten důvod přečtu.

Už jsem to tady psal několikrát a fakt se mi to nechce opakovat, takže jen ve zkratce: že je někdo zdravej neznamená, že má správný držení těla, zažitý správný pohybový vzorce, nemá zkrácený nebo naopak ochablý některý důležitý svaly atd.

Takže se domníváš, že nácvik dřepu s vlastní vahou...popřípadě pro navyknutí si postavení těla s tou dřevěnou tyčkou místo osy...mu nějak může uškodit .

V tom případě je veškerá sportovní metodika mládeže x sportovních disciplín v hajzlu

Právě tím, že s minimální, resp. žádnou, vahou se techniku toho cviku bude učit, si ty tebou zmíněné správné pohybové vzorce vytvoří. Pokud si myslíš, že je optimání nejdřív se půl roku plácat mezi leg-pressem, předkopy a zákopy, a pak teprve se jít učit udělat dřep S VLASTNÍ VAHOU .... no, já to nikomu vymlouvat nebudu
hobbyt

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 4:49 pm    Předmět: asdd Odpovědět s citátem

drepy su pre baby spravni chlapy jazdia peck deck najlepsie zhadzovane serie
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 4:50 pm    Předmět: Re: asdd Odpovědět s citátem

hobbyt napsal:
drepy su pre baby spravni chlapy jazdia peck deck najlepsie zhadzovane serie

Tak zase je fakt, že na ty baby se při těch dřepech o dost líp kouká
Vokr

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
YUD napsal:
ygg napsal:

Už jsem to tady psal několikrát a fakt se mi to nechce opakovat, takže jen ve zkratce: že je někdo zdravej neznamená, že má správný držení těla, zažitý správný pohybový vzorce, nemá zkrácený nebo naopak ochablý některý důležitý svaly atd.

Takže se domníváš, že nácvik dřepu s vlastní vahou...popřípadě pro navyknutí si postavení těla s tou dřevěnou tyčkou místo osy...mu nějak může uškodit .

V tom případě je veškerá sportovní metodika mládeže x sportovních disciplín v hajzlu

Právě tím, že s minimální, resp. žádnou, vahou se techniku toho cviku bude učit, si ty tebou zmíněné správné pohybové vzorce vytvoří. Pokud si myslíš, že je optimání nejdřív se půl roku plácat mezi leg-pressem, předkopy a zákopy, a pak teprve se jít učit udělat dřep S VLASTNÍ VAHOU .... no, já to nikomu vymlouvat nebudu

ale palicku sis nemohl odpustit
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napadaly mne expresivnější způsoby vyjádření, ale řekl jsem si, že nemusím být v každém postu sprostej
Akvaman

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já potřebuju hlavně do nohou dostat výbušnost,rychlost atd...Tak jsem chtěl začít dřepovat zatím po 5-7 sérií po 10 opakováních, záleží kolik má záda vydrží...Kdyby to nešlo tak jdu na legpress.
začátečnikova

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud dřepuješ s větší váhou tak nedávej víc jak 5 opáček.
na výbušnost ještě výskoky na bednu, krátké sprinty
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
YUD napsal:
ygg napsal:

Víš yggu? Ono Tě tohle u naprostého začátečníka tak moc nezajímá...

První, co u začátečníka řešíš, jsou svalové disbalance, zkrácení těla a správné držení těla. Pokud má začátečník hyperlordózu páteře, tak poslední kam ho pošlu, bude Dřep. Teď hodně začátečníků má zkrácené Achilovky. Většina začínajících tlustých dam, Ti neudělá moc Dřepů s volnou osou, takže opravdu bys musel použít tu násadu od koštěte. Ale to všechno za předpokladu, že dotyčný má zpevněný střed těla a to je to první, na co se zaměřuješ. Před zařazením Dřepu je opravdu důležitý vědět, jestli dotyčný nemá zkrácenou bederní oblast, má dostatečně silné břicho a extenzory. Proto Ty hloupé stroje jako jsou předkopávání, zakopávání a různé leg-pressy nejsou u začátečníka úplně od věci.

Teď se Tě zeptám, kolik jsi těch začátečníků odtrénoval?
magion

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herzo, yude furt tu melete o silnym stredu tela a podle me kdybych vam dal do ruky ab wheel tak se zlomite jak hovno, nemluve o tezsich core cvicich...
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
herzo, yude furt tu melete o silnym stredu tela a podle me kdybych vam dal do ruky ab wheel tak se zlomite jak hovno, nemluve o tezsich core cvicich...

Dřepoval jsem bezproblému se 180 kg. Tahal okolo 200 kg a nezlomilo mě to.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smrt má jméno dřepy :) ANKETA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: