|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| S jakou oblibou cvičíte dřepy? |
| Dřepy cvičím úplně nejraději. |
|
19% |
[ 31 ] |
| Dřepy cvičím rád. |
|
33% |
[ 52 ] |
| Dřepy mi nevadí. |
|
17% |
[ 28 ] |
| Dřepy mi vadí! |
|
1% |
[ 2 ] |
| Dřepy nenávidím! |
|
1% |
[ 3 ] |
| Dřepy necvičím rád, ale přesto je cvičím. |
|
21% |
[ 33 ] |
| Nohy vůbec necvičím:(:(:( (možná proto mi zaostává i vrch těla:-P) |
|
4% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 156 |
|
| Autor |
Zpráva |
BIG Lebowski
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:44 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | BIG Lebowski napsal: |
ja som pisal o tom kedy moze zacat normalne drepy zo slusnou vahou napr pre 8-10reps ne o sermovanie s 10kilovou tycou..to moze samozrejme aj 5rocne decko.. |
5 leté ne ..... to mám doma . A co je to slušná váha? Prostě při dodržování perfektní techniky není důvod dřepy nedělat, i dřep s vlastní vahou, nebo samotnou osou, je dřep, a je to přínosný cvik.
Nebo dokud nemám na zádech metrák, tak to dřep není?
U zdravého jedince není jediný důvod, proč dřep za uvedených podmínek nezařadit do tréninku od počátku. |
ano takze podla teba zaciatocnik ktory zacina cvicit moze prist do posilovne a nalozit XXX kg a robit tazke serie drepov pre 5opakovani?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: |
ano takze podla teba zaciatocnik ktory zacina cvicit moze prist do posilovne a nalozit XXX kg a robit tazke serie drepov pre 5opakovani? |
projel jsem posledni dve stranky a o tezkych drepech pro 5 opakovani tu nepadlo ani slovo _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 3:52 pm Předmět: |
|
|
No Cizo mně asi zachránil od banu.... Chce to si dát trochu práce se čtením, než se reaguje...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 4:48 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | ygg napsal: | | To YUD .... rád si nějaký ten důvod přečtu. |
Už jsem to tady psal několikrát a fakt se mi to nechce opakovat, takže jen ve zkratce: že je někdo zdravej neznamená, že má správný držení těla, zažitý správný pohybový vzorce, nemá zkrácený nebo naopak ochablý některý důležitý svaly atd. |
Takže se domníváš, že nácvik dřepu s vlastní vahou...popřípadě pro navyknutí si postavení těla s tou dřevěnou tyčkou místo osy...mu nějak může uškodit .
V tom případě je veškerá sportovní metodika mládeže x sportovních disciplín v hajzlu
Právě tím, že s minimální, resp. žádnou, vahou se techniku toho cviku bude učit, si ty tebou zmíněné správné pohybové vzorce vytvoří. Pokud si myslíš, že je optimání nejdřív se půl roku plácat mezi leg-pressem, předkopy a zákopy, a pak teprve se jít učit udělat dřep S VLASTNÍ VAHOU .... no, já to nikomu vymlouvat nebudu _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 4:51 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | YUD napsal: | | ygg napsal: | | To YUD .... rád si nějaký ten důvod přečtu. |
Už jsem to tady psal několikrát a fakt se mi to nechce opakovat, takže jen ve zkratce: že je někdo zdravej neznamená, že má správný držení těla, zažitý správný pohybový vzorce, nemá zkrácený nebo naopak ochablý některý důležitý svaly atd. |
Takže se domníváš, že nácvik dřepu s vlastní vahou...popřípadě pro navyknutí si postavení těla s tou dřevěnou tyčkou místo osy...mu nějak může uškodit .
V tom případě je veškerá sportovní metodika mládeže x sportovních disciplín v hajzlu
Právě tím, že s minimální, resp. žádnou, vahou se techniku toho cviku bude učit, si ty tebou zmíněné správné pohybové vzorce vytvoří. Pokud si myslíš, že je optimání nejdřív se půl roku plácat mezi leg-pressem, předkopy a zákopy, a pak teprve se jít učit udělat dřep S VLASTNÍ VAHOU .... no, já to nikomu vymlouvat nebudu |
ale palicku sis nemohl odpustit
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
Napadaly mne expresivnější způsoby vyjádření, ale řekl jsem si, že nemusím být v každém postu sprostej _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Akvaman

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
Já potřebuju hlavně do nohou dostat výbušnost,rychlost atd...Tak jsem chtěl začít dřepovat zatím po 5-7 sérií po 10 opakováních, záleží kolik má záda vydrží...Kdyby to nešlo tak jdu na legpress. _________________ I´m Julio César !!! Opravdu chci být lepší a lepší !!! Všechno jde když se chce !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
začátečnikova
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 5:03 pm Předmět: |
|
|
pokud dřepuješ s větší váhou tak nedávej víc jak 5 opáček.
na výbušnost ještě výskoky na bednu, krátké sprinty
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | YUD napsal: | | ygg napsal: | | To YUD .... rád si nějaký ten důvod přečtu. |
Právě tím, že s minimální, resp. žádnou, vahou se techniku toho cviku bude učit, si ty tebou zmíněné správné pohybové vzorce vytvoří. Pokud si myslíš, že je optimání nejdřív se půl roku plácat mezi leg-pressem, předkopy a zákopy, a pak teprve se jít učit udělat dřep S VLASTNÍ VAHOU .... no, já to nikomu vymlouvat nebudu |
Víš yggu? Ono Tě tohle u naprostého začátečníka tak moc nezajímá...
První, co u začátečníka řešíš, jsou svalové disbalance, zkrácení těla a správné držení těla. Pokud má začátečník hyperlordózu páteře, tak poslední kam ho pošlu, bude Dřep. Teď hodně začátečníků má zkrácené Achilovky. Většina začínajících tlustých dam, Ti neudělá moc Dřepů s volnou osou, takže opravdu bys musel použít tu násadu od koštěte. Ale to všechno za předpokladu, že dotyčný má zpevněný střed těla a to je to první, na co se zaměřuješ. Před zařazením Dřepu je opravdu důležitý vědět, jestli dotyčný nemá zkrácenou bederní oblast, má dostatečně silné břicho a extenzory. Proto Ty hloupé stroje jako jsou předkopávání, zakopávání a různé leg-pressy nejsou u začátečníka úplně od věci.
Teď se Tě zeptám, kolik jsi těch začátečníků odtrénoval?
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 5:34 pm Předmět: |
|
|
herzo, yude furt tu melete o silnym stredu tela a podle me kdybych vam dal do ruky ab wheel tak se zlomite jak hovno, nemluve o tezsich core cvicich... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | herzo, yude furt tu melete o silnym stredu tela a podle me kdybych vam dal do ruky ab wheel tak se zlomite jak hovno, nemluve o tezsich core cvicich... |
Dřepoval jsem bezproblému se 180 kg. Tahal okolo 200 kg a nezlomilo mě to.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|