|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| S jakou oblibou cvičíte dřepy? |
| Dřepy cvičím úplně nejraději. |
|
19% |
[ 31 ] |
| Dřepy cvičím rád. |
|
33% |
[ 52 ] |
| Dřepy mi nevadí. |
|
17% |
[ 28 ] |
| Dřepy mi vadí! |
|
1% |
[ 2 ] |
| Dřepy nenávidím! |
|
1% |
[ 3 ] |
| Dřepy necvičím rád, ale přesto je cvičím. |
|
21% |
[ 33 ] |
| Nohy vůbec necvičím:(:(:( (možná proto mi zaostává i vrch těla:-P) |
|
4% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 156 |
|
| Autor |
Zpráva |
secret78

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 11:24 am Předmět: |
|
|
Ok, nechce sa mi tu stále opakovať to isté a márniť tak tvoj čas. Sú rôzne cesty a nech si kdo chce cviči na strojoch, na to tu predsa sú. Nech všetci jazdia 1 zástavku MHDčkou bárs je to 200-300m.
Veď stroje sú tu na to nie?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 11:26 am Předmět: |
|
|
Tuhle fotku jsem viděl na MM.com asi před půl rokem - dost drsný _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 11:30 am Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | Tuhle fotku jsem viděl na MM.com asi před půl rokem - dost drsný |
a fotku človeka čo venči psa zo svojho auta si videl?
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | m4l napsal: | herza: chlape ty mas ale trpelivost |
Musím mít, protože zde píšu články a tohle mě fakt mrzí, mrzí mě, že tu na mě lidi plivou, protože jsem si dával tu práci tomuhle serveru něco nabídnout. |
vsichni ne
ale ber ze zde je par lidi co tu denne neco napisou ale pak tu je hromada lidi kteri si to jen proctou ale radsi uz nepisou ze nema cenu se dohadovat s kazdym 15letym kulturistou...at se dari
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 11:35 am Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | Ok, nechce sa mi tu stále opakovať to isté a márniť tak tvoj čas. Sú rôzne cesty a nech si kdo chce cviči na strojoch, na to tu predsa sú. Nech všetci jazdia 1 zástavku MHDčkou bárs je to 200-300m.
Veď stroje sú tu na to nie? |
Nemám Ti k tomu, co říct. Mysli jsi, že stroje jsou k ničemu a trénuj si lidi, jak chceš, mně je to jedno. Já mám na to jiný názor, na který mám právo, proto hned nemusím být škatulkovaný za neodborného blbce. Pokud si to o mě myslíš, je to Tvůj problém, vyvracet Ti to nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DeFeAt
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | herza napsal: | | m4l napsal: | herza: chlape ty mas ale trpelivost |
Musím mít, protože zde píšu články a tohle mě fakt mrzí, mrzí mě, že tu na mě lidi plivou, protože jsem si dával tu práci tomuhle serveru něco nabídnout. |
vsichni ne
ale ber ze zde je par lidi co tu denne neco napisou ale pak tu je hromada lidi kteri si to jen proctou ale radsi uz nepisou ze nema cenu se dohadovat s kazdym 15letym kulturistou...at se dari |
napr ja si tu prispevky radsej citam, ked tak nieco sa opytam :O
a tato debata na 11stran za taku dobu, to bude urcite len hadka a never ending story
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | herza napsal: | | m4l napsal: | herza: chlape ty mas ale trpelivost |
vsichni ne
ale ber ze zde je par lidi co tu denne neco napisou ale pak tu je hromada lidi kteri si to jen proctou ale radsi uz nepisou ze nema cenu se dohadovat s kazdym 15letym kulturistou...at se dari |
Děkuji. Tobě taky přeji...
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | secret78 napsal: | Ok, nechce sa mi tu stále opakovať to isté a márniť tak tvoj čas. Sú rôzne cesty a nech si kdo chce cviči na strojoch, na to tu predsa sú. Nech všetci jazdia 1 zástavku MHDčkou bárs je to 200-300m.
Veď stroje sú tu na to nie? |
Nemám Ti k tomu, co říct. Mysli jsi, že stroje jsou k ničemu a trénuj si lidi, jak chceš, mně je to jedno. Já mám na to jiný názor, na který mám právo, proto hned nemusím být škatulkovaný za neodborného blbce. Pokud si to o mě myslíš, je to Tvůj problém, vyvracet Ti to nebudu. |
Je to tvoja zodpovednosť a netvrdím, že si blbec alebo že cvičenie na strojoch znižuje tvoju odbornosť, len poukazujem na to kam týmto svet smeruje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 11:52 am Předmět: |
|
|
To Herza: víš někteří lidé si všimli, že se s tebou pár týpků hádá v jiné sekci (anabolic, mysh) a tak si myslej, že určitě konečně zapadnou a vlezou do prdele ostatním borcům z fóra, když se s tebou budou hádat taky. Ona závist a neschopnost nasunout do palice informace, který máš ty dělá svoje. Jen pokračuj v práci, protože ji děláš dobře a jestli nějakej blbec bude proti tobě používat nesmyslný argumenty, tak ať si zkusí napsat nějakej odbornej článek.
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
| Saasi napsal: | | To Herza: víš někteří lidé si všimli, že se s tebou pár týpků hádá v jiné sekci (anabolic, mysh) a tak si myslej, že určitě konečně zapadnou a vlezou do prdele ostatním borcům z fóra, když se s tebou budou hádat taky. Ona závist a neschopnost nasunout do palice informace, který máš ty dělá svoje. Jen pokračuj v práci, protože ji děláš dobře a jestli nějakej blbec bude proti tobě používat nesmyslný argumenty, tak ať si zkusí napsat nějakej odbornej článek. |
pán hnedonos?
|
|
| nahoru |
|
 |
bolek polívka
(ban)
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:03 pm Předmět: |
|
|
| bolek polívka napsal: | | spíš vlezprdel. |
Nemyslíš, že tím myslel to samé?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:04 pm Předmět: |
|
|
Svět nikam nespěje a já svojí práci špatně nedělá. Jsem jeden z těch, který proklamuje vysokofrekvenční metody a trénink zaměřený hlavně na základní cviky s volnou osou. Ale to neznamená, že tyto principy budu aplikovat na totálního začátečníka. Cvičení není černobílé, to, že si přečteš nějaký článek od Chada Waterburyho, nebo Cizovo články Christiana Thibaudeaua neznamená, že jsi objevil universální pupek vesmíru.
Mohu se zeptat, děláš trenéra? Trénoval jsi někdy někoho?
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:07 pm Předmět: |
|
|
tady je zas lekrace, popijim kavicku, prikusuji susenky a naramne se bavim _________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
|
|
| nahoru |
|
 |
bolek polívka
(ban)
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 12:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|