Smrt má jméno dřepy :) ANKETA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smrt má jméno dřepy :) ANKETA  Úvodní stránka -> Trénink -> Smrt má jméno dřepy :) ANKETA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

S jakou oblibou cvičíte dřepy?
Dřepy cvičím úplně nejraději.
19%
 19%  [ 31 ]
Dřepy cvičím rád.
33%
 33%  [ 52 ]
Dřepy mi nevadí.
17%
 17%  [ 28 ]
Dřepy mi vadí!
1%
 1%  [ 2 ]
Dřepy nenávidím!
1%
 1%  [ 3 ]
Dřepy necvičím rád, ale přesto je cvičím.
21%
 21%  [ 33 ]
Nohy vůbec necvičím:(:(:( (možná proto mi zaostává i vrch těla:-P)
4%
 4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 156

Autor Zpráva
secret78

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, nechce sa mi tu stále opakovať to isté a márniť tak tvoj čas. Sú rôzne cesty a nech si kdo chce cviči na strojoch, na to tu predsa sú. Nech všetci jazdia 1 zástavku MHDčkou bárs je to 200-300m.

Veď stroje sú tu na to nie?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wygh

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuhle fotku jsem viděl na MM.com asi před půl rokem - dost drsný

Jesse Marunde
secret78

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
Tuhle fotku jsem viděl na MM.com asi před půl rokem - dost drsný

a fotku človeka čo venči psa zo svojho auta si videl?
m4l

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
m4l napsal:
herza: chlape ty mas ale trpelivost

Musím mít, protože zde píšu články a tohle mě fakt mrzí, mrzí mě, že tu na mě lidi plivou, protože jsem si dával tu práci tomuhle serveru něco nabídnout.

vsichni ne
ale ber ze zde je par lidi co tu denne neco napisou ale pak tu je hromada lidi kteri si to jen proctou ale radsi uz nepisou ze nema cenu se dohadovat s kazdym 15letym kulturistou...at se dari
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Ok, nechce sa mi tu stále opakovať to isté a márniť tak tvoj čas. Sú rôzne cesty a nech si kdo chce cviči na strojoch, na to tu predsa sú. Nech všetci jazdia 1 zástavku MHDčkou bárs je to 200-300m.

Nemám Ti k tomu, co říct. Mysli jsi, že stroje jsou k ničemu a trénuj si lidi, jak chceš, mně je to jedno. Já mám na to jiný názor, na který mám právo, proto hned nemusím být škatulkovaný za neodborného blbce. Pokud si to o mě myslíš, je to Tvůj problém, vyvracet Ti to nebudu.
DeFeAt

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
herza napsal:
m4l napsal:

Musím mít, protože zde píšu články a tohle mě fakt mrzí, mrzí mě, že tu na mě lidi plivou, protože jsem si dával tu práci tomuhle serveru něco nabídnout.

vsichni ne
ale ber ze zde je par lidi co tu denne neco napisou ale pak tu je hromada lidi kteri si to jen proctou ale radsi uz nepisou ze nema cenu se dohadovat s kazdym 15letym kulturistou...at se dari

napr ja si tu prispevky radsej citam, ked tak nieco sa opytam :O
a tato debata na 11stran za taku dobu, to bude urcite len hadka a never ending story
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
herza napsal:
m4l napsal:

vsichni ne

Děkuji. Tobě taky přeji...
secret78

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
secret78 napsal:

Nemám Ti k tomu, co říct. Mysli jsi, že stroje jsou k ničemu a trénuj si lidi, jak chceš, mně je to jedno. Já mám na to jiný názor, na který mám právo, proto hned nemusím být škatulkovaný za neodborného blbce. Pokud si to o mě myslíš, je to Tvůj problém, vyvracet Ti to nebudu.

Je to tvoja zodpovednosť a netvrdím, že si blbec alebo že cvičenie na strojoch znižuje tvoju odbornosť, len poukazujem na to kam týmto svet smeruje.
Saasi

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To Herza: víš někteří lidé si všimli, že se s tebou pár týpků hádá v jiné sekci (anabolic, mysh) a tak si myslej, že určitě konečně zapadnou a vlezou do prdele ostatním borcům z fóra, když se s tebou budou hádat taky. Ona závist a neschopnost nasunout do palice informace, který máš ty dělá svoje. Jen pokračuj v práci, protože ji děláš dobře a jestli nějakej blbec bude proti tobě používat nesmyslný argumenty, tak ať si zkusí napsat nějakej odbornej článek.
secret78

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Saasi napsal:
To Herza: víš někteří lidé si všimli, že se s tebou pár týpků hádá v jiné sekci (anabolic, mysh) a tak si myslej, že určitě konečně zapadnou a vlezou do prdele ostatním borcům z fóra, když se s tebou budou hádat taky. Ona závist a neschopnost nasunout do palice informace, který máš ty dělá svoje. Jen pokračuj v práci, protože ji děláš dobře a jestli nějakej blbec bude proti tobě používat nesmyslný argumenty, tak ať si zkusí napsat nějakej odbornej článek.

pán hnedonos?
bolek polívka
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spíš vlezprdel.
Qwake

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bolek polívka napsal:
spíš vlezprdel.

Nemyslíš, že tím myslel to samé?
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Svět nikam nespěje a já svojí práci špatně nedělá. Jsem jeden z těch, který proklamuje vysokofrekvenční metody a trénink zaměřený hlavně na základní cviky s volnou osou. Ale to neznamená, že tyto principy budu aplikovat na totálního začátečníka. Cvičení není černobílé, to, že si přečteš nějaký článek od Chada Waterburyho, nebo Cizovo články Christiana Thibaudeaua neznamená, že jsi objevil universální pupek vesmíru.

Mohu se zeptat, děláš trenéra? Trénoval jsi někdy někoho?
yazi reloaded

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je zas lekrace, popijim kavicku, prikusuji susenky a naramne se bavim
bolek polívka
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smrt má jméno dřepy :) ANKETA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: