Smrt má jméno dřepy :) ANKETA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smrt má jméno dřepy :) ANKETA  Úvodní stránka -> Trénink -> Smrt má jméno dřepy :) ANKETA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

S jakou oblibou cvičíte dřepy?
Dřepy cvičím úplně nejraději.
19%
 19%  [ 31 ]
Dřepy cvičím rád.
33%
 33%  [ 52 ]
Dřepy mi nevadí.
17%
 17%  [ 28 ]
Dřepy mi vadí!
1%
 1%  [ 2 ]
Dřepy nenávidím!
1%
 1%  [ 3 ]
Dřepy necvičím rád, ale přesto je cvičím.
21%
 21%  [ 33 ]
Nohy vůbec necvičím:(:(:( (možná proto mi zaostává i vrch těla:-P)
4%
 4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 156

Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Tohle mají zapotřebí řešit dospělý lidi? Tohle řeší znuděný děcka, které nemají nic pořádného na práci. Mě tu nikdo z nich nikdy neviděl, na živo jsem se viděl jen s cizem, Freimen a Slayterem a moc dobře jsme si pokecali.

Ja z toho mam docela dobrou zabavu, nevim jak ty. Tvoje osobni utoky jsou mi u zadku, to na co se specializuju mi celkem jde. Nehraju si na super talenta, to nejsem ani omylem. Ze jsem tlustej? Jo trochu tuku na sobe mam, ale zily na me krome bricha najdes vsude. Na co bych mel shodit tuk? Me to na sile nic neprida, naopak ubere.
Necpu se do kulturistiky, co bych tam asi delal? Nechci urazit ostatni kulturisty, ale vis v cem jsou silovkari lepsi? Oni neresi takovy picoviny, nejsou takovy namysleny hovada (mimochodem ty jim muzes delat vladce), ktery musi mit porad pocit, ze jsou nejlepsi .. zatimco znam malo pohodovych kulturistu, tak u strongmanu jsem zatim neobjevil zadnyho, s kterym bych si nesedl.
Dokonce i na treninku, kde jsem nejslabsi a nejmensi se citim v pohode.
A ze te videlo nazivo tak malo lidi? No to se nedivim, kdo by taky chtel? Pokud vynecham lidi s rozjetym jeepem ..

edit PS: neurazim kulturisty (snad si to nikdo neopravnene nevezme osobne), i mezi nima jsou prima lidi. Akorat ti ukazuju rozdil mezi tebou a skupinou, do ktery se navazis .. "tloustiku" ..

Naposledy upravil mysH dne so říjen 31, 2009 3:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
secret78

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
secret78 napsal:
2herza: Začiatočník so 107kg hej? Ty trénuješ ľudí, ktorí to máju v rámci rozbúrania denodenného pracovného stereotypu alebo z nich ideš vychovať majstrov sveta v kulturistike? začínaš sa správať ako nafučaná bublina, a kľudne to ber osobne

Podívej se, 107 kg můžeš mít třeba 10x, ale když mě tu s těmahle výsledkama, které jsou na rozdíl od těch 107 kg vidět, budeš hodnotit jako trenéra. Tváříš se tu, jaký jsem jelito, které tomu hovno rozumí, jakou reakci ode mne očekáváš?

Mohli jsme se přece normálně bavit, vyměnit si názory, ale ty mě musíš hodnotit?

Ja som ťa nehodnotil, to skôr ty mňa hodnotíš podľa vzhľadu, podľa toho či trénujem niekoho. Na jednej strane tvrdíš, že tvoju klientelu tvoria top manažéri a ženy z domácnosti a na druhej strane sa ohradzuješ svalmi, ktoré sú ti v reálnom živote v lepšom prípade na nič. Nemôžem za to, že keď som spochybnil cvičenie na strojoch sa ťa to toľko dotklo. Keby som to vedel nechám si to pre seba a pre svojích kamarátov.

EDIT: a jak piše mysh, tento fenomén "Ja mám svaly, kdo je viac" som naozaj spozoroval len u "kulturistov".
Anaboliconline

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
herza napsal:
Tohle mají zapotřebí řešit dospělý lidi? Tohle řeší znuděný děcka, které nemají nic pořádného na práci. Mě tu nikdo z nich nikdy neviděl, na živo jsem se viděl jen s cizem, Freimen a Slayterem a moc dobře jsme si pokecali.

A ze te videlo nazivo tak malo lidi? No to se nedivim, kdo by taky chtel? Pokud vynecham lidi s rozjetym jeepem ..

LOL...
Nicmene, Herzo, tys me nekdy v zivote videl, ze si me porad beres do huby?

Plus par postrehu...

Vis, kdo psal tohle? (zkopirovano i s tema gramatickyma chybama, aby si nekdo nemyslel, ze jsem takova lopata a napsal jsem to takhle ja)

"Já zas nesnášim, rádobi frajírky tvářící se jako velcí kulturisté. Zkutečně mě, respektive nás nebaví poslouchat tvé povýšené a pseudo-skušené plky.
Co se satyho týče, tak tenhle chlapík mi přijde nejvzdělanější kluk co jsem zatím na intenrnetu potkal a je mi opravdu jedno jak saty vypadá, nebo co dokázal, protože cvičení rozumí a z toho co píše je vidět, že skušeností má dost.
Jen pro tvou informaci já bych si klidně do tréninků od satyho kecat nechal a je mi úplně jedno jak vypadá a existuje hromada předních trénérů, kteří na těle nenosí 100 kg a nemají vypruhovaný zadky a jsou schopny připravit závodníky jako jsou například Mozolany, nebo Havlík na mistroství světa a nemusíme chodit ani daleko, oba víme o koho se jedná. Já sám jsem se setkal ze spousty vzdělanými lidmi co problematice rozumí a nejsou nějak extra osvalený. "

To se taky trosku rve, co?

Ze nekdo nema odtrenovano dost lidi, znamena, ze nevi, jak trenovat? Potrebujes praxi?
Vzpominas na nasi diskuzi o keto dietach, kde jsem ti napsal, jak je muzes hodnotit, kdyz jsi zadnou nikdy nezkousel, a na tvoji reakci?
To se zase trosku rve, co?

Bylo by fajn, kdyby ses vyjadril, v tom minulem topicu o Extreme2 jsem se nedockal ani jednou. Ale jestli chces, tak to zase nech vysumet. To je asi tak to, co tem lidem na tobe vadi, jestli to porad nechapes.

Btw. souhlasim s Magionem, na tvym miste bych mozna trochu ubral, pze bych docela veril tomu, ze bys fakt mohl dostat od nekoho po tlame a to dobre vis, ze bys nerad, pze bys pak vypadal jak trouba pred holkou (abys to nechapal spatne, to neni zadna vyhruzka, jen konstatovani).
ygg

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
A takhle vypadá mysH...

NASOLENEJ JAKO PRASE ! Který se tu do mne dnes a denně bezdůvodně obouvá. Píše mi, že jsem sypal a přitom má sám za sebou kůr, které spočítám na jedné ruce.

Tohle je ostuda i naturálně !

Ty mysHovi ty bobky prodáváš, že víš co a kolik bere

Herzo, ty tu neřešíš už bobule nebo dřepy, ale jenom svoje ego. A to je pak úplně zbytečné se o nějakou diskuzi s tebou pokoušet.

BTW .... a přecházet k čistě osobním útokům, navíc pěkně pitomým, když tu mysH má každou chvíli video pokusu, na které 90% fora kouká se závistí a obdivem, je poněkud .
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78: ,aha takze ty bys poslal zacatecnika na drepy 3x3...tady ses trochu vedle, stroje sou potreba pro zacatecnika....

Anaboliconline:ty ses taky dobrej porad vyckavas az herza udela chybu a pak poucujes, herza dal tomutu foru 100x vic nez ty, a ja su za to rad za ty jeho rady.
secret78

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
secret78: ,aha takze ty bys poslal zacatecnika na drepy 3x3...tady ses trochu vedle, stroje sou potreba pro zacatecnika....

Anaboliconline:ty ses taky dobrej porad vyckavas az herza udela chybu a pak poucujes, herza dal tomutu foru 100x vic nez ty, a ja su za to rad za ty jeho rady.

Ty herzovi utieraš zadok?
Začiatočníkovi by som dal drep 10x1x300% 1RM stačí?
Saasi

Jeden režisér jménem Uwe Boll točí prostě neskutečný sračky a kritici mu to dávaj sežrat. On si z toho ovšem hlavu nedělá a tvrdí, že je to banda pitomců a když nějakej kritik se jooo hodně sere, tak ho vyzve na zápas v boxu a kdo vyhraje je v právu tak si dejte taky přes držku a kdo prohraje musí držet hubu
mysH

je to tajny, ale posledne kdyz jsem jel na nakup AS k Herzovi, tak jsem musel vzit Avii a Herza mi to tam lifroval jesterkou. Ted jedu druhej mesic a uz mam pulku Avie v sobe ..
Herza mi mel vystavit certifikat "nasolenosti", zase se na to vysral. Takhle to nemuzu nikomu tady dokazat, ze jsem nasolenej jako prase .. ach jo ..

Naposledy upravil mysH dne so říjen 31, 2009 3:04 pm, celkově upraveno 1 krát
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
ShawnRay napsal:

vubec ne, staci
EDIT: takze kdyz mam na vec stejnej nazor jak nekdo jinej,tak mu utiram prdel. hehe dobry
Anaboliconline

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:

To je relativni, mne treba nedal vubec nic. Nicmene tahle debata uz davno neni o tom, co Herza vi, ale o tom, jak tu vystupuje. Tobe to treba nevadi, ale spouste lidi jo (a hadam, ze za par let se na to taky budes divat jinak).
secret78

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
secret78 napsal:
ShawnRay napsal:

vubec ne, staci
EDIT: takze kdyz mam na vec stejnej nazor jak nekdo jinej,tak mu utiram prdel. hehe dobry

hehe dobry je to, že mi dávaš do úst slová, ktoré som nepovedal a herzovi tu pocukruješ. Prečo si myslíš, že som mimo?
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
ShawnRay napsal:
secret78 napsal:
ShawnRay napsal:

vubec ne, staci

hehe dobry je to, že mi dávaš do úst slová, ktoré som nepovedal a herzovi tu pocukruješ. Prečo si myslíš, že som mimo?

ja sem ti do ust zadny slova nedal, a zastavam nazor ze uplnej zacatecnik, by mel mit prupravu hlavne na strojich. a ne jit rovnou na cinky kdyz nema zafixovany pohyby atd. to uz ti tu herza vysvetlil
secret78

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
secret78 napsal:
ShawnRay napsal:
secret78 napsal:
ShawnRay napsal:

vubec ne, staci

ja sem ti do ust zadny slova nedal, a zastavam nazor ze uplnej zacatecnik, by mel mit prupravu hlavne na strojich. a ne jit rovnou na cinky kdyz nema zafixovany pohyby atd. to uz ti tu herza vysvetlil

a keď pôjde na činky tak bude mať zafixované pohyby na činky? alebo na stroje?
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
ShawnRay napsal:
secret78 napsal:
ShawnRay napsal:
secret78 napsal:
ShawnRay napsal:

vubec ne, staci

rika ti neco GPP ? nemuzes ho rovnou poslat na pritahy,benche,tahy,atd.
secret78

PříspěvekZaslal: so říjen 31, 2009 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
secret78 napsal:
ShawnRay napsal:
secret78 napsal:
ShawnRay napsal:
secret78 napsal:
ShawnRay napsal:

vubec ne, staci

rika ti neco GPP ? nemuzes ho rovnou poslat na pritahy,benche,tahy,atd.

viem a čo to má spoločne zo strojmi?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smrt má jméno dřepy :) ANKETA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: