|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 5:47 pm Předmět: Re: dotaz |
|
|
| fakan11 napsal: | | Chtěl bych poradit jestli můžu nějakým cvikem nahradit veslování (popř. jakým), jestli můžu místo legpress dát normální dřepy a jestli si můžu tu středu s pátkem přehodit ? :) díky |
myslím že dřepy jsou celkově vhodnější než legpress, nejsou izolovaný, bohužel mě nenapadá stejný cvik jako veslování, ale tak přítahy trianglu horní kladka na prsa možná. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
Mě tak napadlo, že bych se zeptal... Je problém,když u MT nestřidám ruce při úchopu zámkem?
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Plazer napsal: | | Mě tak napadlo, že bych se zeptal... Je problém,když u MT nestřidám ruce při úchopu zámkem? |
Myslím že ne, ale už se to tu před časem řešilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 12:18 am Předmět: |
|
|
| Plazer napsal: | Já si taky vzpomínám, že se to tady řešilo...asi už vícekrát, ale tak chtěl sem slyšet od někoho zkušenýho. Ale ptám se spíš jen orientačně,protože sem si zvykl už na jeden zámek a na druhou stranu si připadám špatně, takže bych to asi ani tak něstřídal |
Doporučuji střídat, jednak je tam lehký krut páteře (přeci jenom je každé rameno v trochu odlišné pozici), takže by zřejmě u skoliotiků mohlo docházet k prohlubování skoliózy a druhak na supinované paži je více zatěžovaný biceps, což by z dlouhodobého hlediska mohlo vést k jednoostranným problémům s bajcepsem. No a nebo co nejvíce používat nadhmat a zámek jen u nejtěžších sérií.
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 12:31 pm Předmět: |
|
|
Taky to střídám. Připadne mi že pak mam méně často problémy se zádama, ale je to jen můj osobní pocit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Plazer napsal: | Já si taky vzpomínám, že se to tady řešilo...asi už vícekrát, ale tak chtěl sem slyšet od někoho zkušenýho. Ale ptám se spíš jen orientačně,protože sem si zvykl už na jeden zámek a na druhou stranu si připadám špatně, takže bych to asi ani tak něstřídal |
Doporučuji střídat, jednak je tam lehký krut páteře (přeci jenom je každé rameno v trochu odlišné pozici), takže by zřejmě u skoliotiků mohlo docházet k prohlubování skoliózy a druhak na supinované paži je více zatěžovaný biceps, což by z dlouhodobého hlediska mohlo vést k jednoostranným problémům s bajcepsem. No a nebo co nejvíce používat nadhmat a zámek jen u nejtěžších sérií. |
ok, zkusím to střídat. Tim nadhmatem teda nevím, jedu teď beara,takže ty váhy jsou odměřený, ale i tak bych to asi nadhmatem nezvládl odjet celý.
EDIT: Tak zkusil vystřídat ruce a při bearovi (menší váhy) to není takovej problém. Zkusil jsem i nadhmat a to sem po 3 sériích zavrhl,protože mě chytaly křeče..au au
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdolez
|
Zaslal: út listopad 10, 2009 7:12 am Předmět: trénink |
|
|
Dobrý den, vím že takových zpráv je tu asiže moc, ale stejně se zeptám :D.
Asi 14 dní chodím do posilovny (Úterý, Čtvrtek, Sobota) pokažde dělám 3 fáze. V každe fázi dělaám od každého asi 10 (snažím se souběžně posilovat celé tělo). Asi hodinu před posilováním si dám jablko a po příchodu z posilovny se navečeřím normální stravou (např. 3-4 rohlíky se salámem). Jinak obědvám to co je na oběd- nedržím diety nebo tak.....
Prosím Vás řekněte mi jestli to má s tuto stravou cenu nebo co bych měl jíst popř jinak cvičit aby byl silnější efekt. Prosím poradtte mi tak aby to bylo pro mne dostupné- zelenina atd. Aby zkrátka jste mi neporadily abych si kupoval nejaké ppřípravky pro kulturisty atd... :D . Děkuji za odpověd a doufám že mi to tu moc rychle nesmažou :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: út listopad 10, 2009 3:26 pm Předmět: Re: trénink |
|
|
Neboj se, žádné zázračné přípravky pro kulturisty, po kterých by Ti uhnily koule, Ti doporučovat nebudu
Vzhledem k tomu, jak si krátce nastínil svůj dosavadní jídelníček, nevíš asi nic o výživě, a proto bych Ti doporučoval si prostudovat sekci začátečníci (i když si ji stejně neprostuduješ:D).
Jinak co se tvého jídelníčku týče, tak doufám, že už jsi ten salám dožral, protože ho dál potřebovat nebudeš  Tvoje strava by se měla skládat z masa, vajec, tvarohu, sýrů, mléka, pečiva, brambor, rýže, těstovin, ovesných vloček, různých olejů, oříšků, ovoce a zeleniny:) Samozřejmě můžeš žrát všechno okolo, ale tohle by měl být takový základ _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdolez
|
Zaslal: út listopad 10, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
OK a jinač kdybych teda ty pečiva masa atd jedl tak k cvičení je to v pohodě..... může to tak být, nebo by bylo lepší každý den cvičit něco....
Jo a ještě mi třeba poraddte jesli bych si radsi před cvičením nebo po měl dát stravu s obsahem sacharidů atd....?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: út listopad 10, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
Pokud budeš dodržovat vyvážený a pravidelný jídelníček, tak před cvičením není potřeba nic dávat. Po tréninku si dej 40g glukosy, kterou koupíš v každém supermarketu, s džusem nebo s čímkoliv...
EDIT : A jsme asi trochu OT _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
to je jenom provokace _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
Tak to je fakt moc, tohle... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 10:52 pm Předmět: |
|
|
uzivatek Fak dostal BAN _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|