začátečník - trénink

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - začátečník - trénink  Úvodní stránka -> Začátečníci -> začátečník - trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 5:32 pm    Předmět: Re: dotaz Odpovědět s citátem

fakan11 napsal:
Chtěl bych poradit jestli můžu nějakým cvikem nahradit veslování (popř. jakým), jestli můžu místo legpress dát normální dřepy a jestli si můžu tu středu s pátkem přehodit ? :) díky
Proč ne...

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 5:47 pm    Předmět: Re: dotaz Odpovědět s citátem

fakan11 napsal:
Chtěl bych poradit jestli můžu nějakým cvikem nahradit veslování (popř. jakým), jestli můžu místo legpress dát normální dřepy a jestli si můžu tu středu s pátkem přehodit ? :) díky

myslím že dřepy jsou celkově vhodnější než legpress, nejsou izolovaný, bohužel mě nenapadá stejný cvik jako veslování, ale tak přítahy trianglu horní kladka na prsa možná.
Plazer

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě tak napadlo, že bych se zeptal... Je problém,když u MT nestřidám ruce při úchopu zámkem?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plazer napsal:
Mě tak napadlo, že bych se zeptal... Je problém,když u MT nestřidám ruce při úchopu zámkem?

Myslím že ne, ale už se to tu před časem řešilo.
Plazer

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si taky vzpomínám, že se to tady řešilo...asi už vícekrát, ale tak chtěl sem slyšet od někoho zkušenýho. Ale ptám se spíš jen orientačně,protože sem si zvykl už na jeden zámek a na druhou stranu si připadám špatně, takže bych to asi ani tak něstřídal
kid

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 12:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Plazer napsal:
Já si taky vzpomínám, že se to tady řešilo...asi už vícekrát, ale tak chtěl sem slyšet od někoho zkušenýho. Ale ptám se spíš jen orientačně,protože sem si zvykl už na jeden zámek a na druhou stranu si připadám špatně, takže bych to asi ani tak něstřídal

Doporučuji střídat, jednak je tam lehký krut páteře (přeci jenom je každé rameno v trochu odlišné pozici), takže by zřejmě u skoliotiků mohlo docházet k prohlubování skoliózy a druhak na supinované paži je více zatěžovaný biceps, což by z dlouhodobého hlediska mohlo vést k jednoostranným problémům s bajcepsem. No a nebo co nejvíce používat nadhmat a zámek jen u nejtěžších sérií.
Josef

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky to střídám. Připadne mi že pak mam méně často problémy se zádama, ale je to jen můj osobní pocit.
Plazer

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
Plazer napsal:

Doporučuji střídat, jednak je tam lehký krut páteře (přeci jenom je každé rameno v trochu odlišné pozici), takže by zřejmě u skoliotiků mohlo docházet k prohlubování skoliózy a druhak na supinované paži je více zatěžovaný biceps, což by z dlouhodobého hlediska mohlo vést k jednoostranným problémům s bajcepsem. No a nebo co nejvíce používat nadhmat a zámek jen u nejtěžších sérií.

ok, zkusím to střídat. Tim nadhmatem teda nevím, jedu teď beara,takže ty váhy jsou odměřený, ale i tak bych to asi nadhmatem nezvládl odjet celý.

EDIT: Tak zkusil vystřídat ruce a při bearovi (menší váhy) to není takovej problém. Zkusil jsem i nadhmat a to sem po 3 sériích zavrhl,protože mě chytaly křeče..au au
patrikdolez

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 7:12 am    Předmět: trénink Odpovědět s citátem

Dobrý den, vím že takových zpráv je tu asiže moc, ale stejně se zeptám :D.

Asi 14 dní chodím do posilovny (Úterý, Čtvrtek, Sobota) pokažde dělám 3 fáze. V každe fázi dělaám od každého asi 10 (snažím se souběžně posilovat celé tělo). Asi hodinu před posilováním si dám jablko a po příchodu z posilovny se navečeřím normální stravou (např. 3-4 rohlíky se salámem). Jinak obědvám to co je na oběd- nedržím diety nebo tak.....

Prosím Vás řekněte mi jestli to má s tuto stravou cenu nebo co bych měl jíst popř jinak cvičit aby byl silnější efekt. Prosím poradtte mi tak aby to bylo pro mne dostupné- zelenina atd. Aby zkrátka jste mi neporadily abych si kupoval nejaké ppřípravky pro kulturisty atd... :D . Děkuji za odpověd a doufám že mi to tu moc rychle nesmažou :D
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 3:26 pm    Předmět: Re: trénink Odpovědět s citátem

Neboj se, žádné zázračné přípravky pro kulturisty, po kterých by Ti uhnily koule, Ti doporučovat nebudu

Vzhledem k tomu, jak si krátce nastínil svůj dosavadní jídelníček, nevíš asi nic o výživě, a proto bych Ti doporučoval si prostudovat sekci začátečníci (i když si ji stejně neprostuduješ:D).

Jinak co se tvého jídelníčku týče, tak doufám, že už jsi ten salám dožral, protože ho dál potřebovat nebudeš Tvoje strava by se měla skládat z masa, vajec, tvarohu, sýrů, mléka, pečiva, brambor, rýže, těstovin, ovesných vloček, různých olejů, oříšků, ovoce a zeleniny:) Samozřejmě můžeš žrát všechno okolo, ale tohle by měl být takový základ

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
patrikdolez

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK a jinač kdybych teda ty pečiva masa atd jedl tak k cvičení je to v pohodě..... může to tak být, nebo by bylo lepší každý den cvičit něco....

Jo a ještě mi třeba poraddte jesli bych si radsi před cvičením nebo po měl dát stravu s obsahem sacharidů atd....?
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2009 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud budeš dodržovat vyvážený a pravidelný jídelníček, tak před cvičením není potřeba nic dávat. Po tréninku si dej 40g glukosy, kterou koupíš v každém supermarketu, s džusem nebo s čímkoliv...

EDIT : A jsme asi trochu OT

Eric Cartman
owar

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je jenom provokace
kulíšek

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je fakt moc, tohle...
CIZO

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uzivatek Fak dostal BAN

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - začátečník - trénink Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: