|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
P.T.
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Anaboliconline napsal: | | jupe84 napsal: | v netreningovy den jedz vela sacharidov (hlavne komplexnych), poriadne sa nacukruj aby na dalsi den si podal poriadny vykon v posilke
v treningovy viac bielkovin, sacharidov menej | \
To by me zajimalo proc? |
protoze pri tréninku nesmíš bejt žadnej sladoušek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kocur
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 5:12 pm Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | | Octopuss napsal: | | Politolog napsal: | | Mutant Mass chutná hnusně (aspoň vanilka určitě) a hrozně blbě se rozpouští. |
Tys spad z měsíce ne? :)) Teda tu chuť bych ještě s jistou dávkou kroucení hlavy pochopil, někdo třeba vanilku nemá rád, ale rozpustnost... Já nevím, nasypal jsem 100g Mutanta do tří deci vody, trochu zakvedlal lžičkou, a bylo to rozpuštěný! |
Tak mám asi nějakou vadnou sérii, protože já ho nerozmíchám ani tyčovým mixérem, a konkrétně Mega Mass rozmíchám málem i pohledem . Ta chuť je sice hodně individuální, ale já už vyzkoušel hodně různejch gainerů a proteinů, ale na nic horšího než Mutant jsem ještě nenarazil. Ale je fakt možný, že mám nějakej vadnej pytel... | Musím souhlasit chuť je hrozná a nějak dobře se to taky nerozpoušti..
|
|
| nahoru |
|
 |
MIP
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 10:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 12:33 pm Předmět: |
|
|
mal niekto JUMBO od scitecu?chut?hlavne by ma zaujimalo preco tam je taketo doporucenie:
1 dávka je 88g - 2 odměrky, užívejte v tréninkový den ihned po tréninku a před spaním vždy 1 dávku. V netréninkový den užívejte 1 dávku před spaním.
pred spanim je to hlupost podla mna
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 1:53 pm Předmět: |
|
|
Dávej bacha, ten gainer by se měl dávat do mlíka, je to psaný i na balení. Ostatní eshopy taky mají psaný mlíko. Povedlo se mi to několikrát splést a dal tam místo mlíka vodu a chutnalo to jak zvratky, nehledě na to, že se to špatně rozpouštělo. Jinak chuťově dobrej a dlouho vydržel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 4:13 pm Předmět: |
|
|
Mam na vas lidi jednu kontrolni otazku...prave jsem douzival Mutant Mass s prichuti banan jahoda...  ..jsem toho celkem prezranej...divny po sedmy kilech nebo kolik to ma...  ...prave premyslim co koupit jako dalsi. Ted strucny info...jsem ektomorf...merim pres 190cm...a mam dlouhy svalovy vlakna na vytrvalost...ted jako asi kazdej na zimu pojedu radnou objemovku kdy budu stridat TBT, split a prdnu tam i Beara...jakej gainer by jste vy volili na mym miste? ja se rozhoduju mezi...
Mutant Mass ...opet...
Mega Mass 4000
nebo HardCore Gain 21
...tak co by jste volili vy na mym miste? _________________ Grrr....=D
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 4:26 pm Předmět: |
|
|
Mozno ti ta odpoved velmi nepomoze ale ja by som zvolil to co mi viac chuti a co ma lepsi pomer cena vykon  ved je to vse prakticky to iste... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 4:46 pm Předmět: |
|
|
Dej tam vanilkovýho Mutanta! Každá dávka je chuťový orgasmus!
Já bych to nejradši žral rovnou z kýble
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
|
| nahoru |
|
 |
alans

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 6:59 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak Mutant je dobrej jen s mlíkem s vodou je to humus. Tenhle Champion HEAVYWEIGHT GAINER 900 je fakt super ale taky stojí. Jinak za gainer vyhozený prachy lepe je koupit protein a sacharidy dodat jinak. _________________ 186 cm, 85 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 7:23 pm Předmět: |
|
|
| alans napsal: | | Přesně tak Mutant je dobrej jen s mlíkem s vodou je to humus. Tenhle Champion HEAVYWEIGHT GAINER 900 je fakt super ale taky stojí. Jinak za gainer vyhozený prachy lepe je koupit protein a sacharidy dodat jinak. |
Tak na tom pravdy bude, ved kilo malty stoji 100ku a glukoza 80 :-D takze ked si vezmes nejaky protak a k tomu maltu+glukozu (ajtak to zvycajne zeres len po treningu) tak mas s toho viac nez z gaineru... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 7:47 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | | alans napsal: | | Přesně tak Mutant je dobrej jen s mlíkem s vodou je to humus. Tenhle Champion HEAVYWEIGHT GAINER 900 je fakt super ale taky stojí. Jinak za gainer vyhozený prachy lepe je koupit protein a sacharidy dodat jinak. |
Tak na tom pravdy bude, ved kilo malty stoji 100ku a glukoza 80 :-D takze ked si vezmes nejaky protak a k tomu maltu+glukozu (ajtak to zvycajne zeres len po treningu) tak mas s toho viac nez z gaineru... |
levneji Ti to urcite nevyjde,ale kvalitneji jo (podlo toho,jaky protein si koupis)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út listopad 03, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | schnitzel napsal: | | alans napsal: | | Přesně tak Mutant je dobrej jen s mlíkem s vodou je to humus. Tenhle Champion HEAVYWEIGHT GAINER 900 je fakt super ale taky stojí. Jinak za gainer vyhozený prachy lepe je koupit protein a sacharidy dodat jinak. |
Tak na tom pravdy bude, ved kilo malty stoji 100ku a glukoza 80 :-D takze ked si vezmes nejaky protak a k tomu maltu+glukozu (ajtak to zvycajne zeres len po treningu) tak mas s toho viac nez z gaineru... |
levneji Ti to urcite nevyjde,ale kvalitneji jo (podlo toho,jaky protein si koupis) | jak nevyjde , ty do te ceny pocitas ten proteinak ? Vzdyt v sacharidaku skoro zadny bilkoviny nejsou , pocitej jen to , ze si koupis k proteinaku 5 kg malty za nejakych 450 kc , to je sakra levnejsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | schnitzel napsal: | | alans napsal: | | Přesně tak Mutant je dobrej jen s mlíkem s vodou je to humus. Tenhle Champion HEAVYWEIGHT GAINER 900 je fakt super ale taky stojí. Jinak za gainer vyhozený prachy lepe je koupit protein a sacharidy dodat jinak. |
levneji Ti to urcite nevyjde,ale kvalitneji jo (podlo toho,jaky protein si koupis) | jak nevyjde , ty do te ceny pocitas ten proteinak ? Vzdyt v sacharidaku skoro zadny bilkoviny nejsou , pocitej jen to , ze si koupis k proteinaku 5 kg malty za nejakych 450 kc , to je sakra levnejsi |
jak v kterym sacharidaku jinak pocital jsem samozrejme i ten protein.. 5kg malty za 450,kilovka lepsiho proteinu (ne zas,ze by v tom byl rozdil,ale kdyz uz si ho budu chtit michat,tak treba koupim CFM,nebo slavnou Hydru)tak za 600 a vys...mas to tak na 30-40 davek,nez Ti dojde protein (nevidim duvod rozmichavat kilovku proteinu v 5 kilech malty)...takze bych dal odmerku proteinu a od oka prisypal maltu.Levnejsi to proste nevyjde....maximalne nastejno s tim,ze to bude kvalitnejsi
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|