SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Tomi88 napsal:
vlkisekk napsal:
sacharide, jak chutná ten ultimate za 700?? hod sem link který to je přesně

Chutí dobre, momentálne mám príchuť cookies and cream. Je ale trochu menej sladký tak ho dosladzujem.

Presný názov je Ultimate Nutrition Prostar Whey

kdyby sis měl vybrat tak si vemeš raději tenhle nebo championa??ten je jen o 150 dražší, tak jestli má cenu do toho jít
asi championa , de oto co ti chutna , ja sem si na toho Ultimata zvykl rychle a pak sem zase nemohl prijit na chut u toho sladkyho championa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
vlkisekk napsal:
Tomi88 napsal:
vlkisekk napsal:
sacharide, jak chutná ten ultimate za 700?? hod sem link který to je přesně

Chutí dobre, momentálne mám príchuť cookies and cream. Je ale trochu menej sladký tak ho dosladzujem.

Presný názov je Ultimate Nutrition Prostar Whey

kdyby sis měl vybrat tak si vemeš raději tenhle nebo championa??ten je jen o 150 dražší, tak jestli má cenu do toho jít
asi championa , de oto co ti chutna , ja sem si na toho Ultimata zvykl rychle a pak sem zase nemohl prijit na chut u toho sladkyho championa

no to nemusím vůbec ty nesladké, u mě je na prvním místě scitec, syntha, matrix a gaspari a ted chci zkusit championa cookies a ten option gold, tak uvidím jestli se zařadí mezi oblíbené:)
schnitzel

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:

no to nemusím vůbec ty nesladké, u mě je na prvním místě scitec, syntha, matrix a gaspari a ted chci zkusit championa cookies a ten option gold, tak uvidím jestli se zařadí mezi oblíbené:)

Jak chutnal Gaspari?
Tomi88

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Champion som mal akorát banánový a ten mi teda viac ako tento Ultimate nechutil, prišiel mi tiež taký bez chuti. Chuťovo najlepší je podľa mňa Matrix

Ak by som mal Ultimate popísať jedným slovom, bolo by to nevýrazný. Napriek tomu vo vločkách a tvarohu to je super, lepší ako chuťovo prehnané výrobky.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

schnitzel napsal:
vlkisekk napsal:

Jak chutnal Gaspari?

mám ho tedka, čokoládu a není špatný, je sladký, což mi chutná :)lepší než iner amour, extrifit 80 , promil 65, aminostar, nutrend, elit, atp, vitalmax, biotech,
schnitzel

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
schnitzel napsal:
vlkisekk napsal:

Jak chutnal Gaspari?

mám ho tedka, čokoládu a není špatný, je sladký, což mi chutná :)lepší než iner amour, extrifit 80 , promil 65, aminostar, nutrend, elit, atp, vitalmax, biotech,

Daj pokoj z promilom, mal som 1kg balenie (nastastie), vydrzalo mi jednu davku...zvysok som vysypal von oknom... Teraz mam PharmaWhey a ten je super :-)

Inac sme trosku OT ci ne?
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

však oni nám to brzo přesunou pharmu jsem ještě neměl , ale v blízké budoucnosti vyzkouším:)
Tomi88

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

schnitzel napsal:
Inac sme trosku OT ci ne?

Prečo, veď aj proteíny obsahujú 5-10% cukrov
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 03, 2009 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

schnitzel napsal:
Ideme si namiesat gainer
PharmaWhey + Malta vs Mega Mass (7kg)
Mega mass obsaje total 1400g proteinu zvysok je malta (predpokladajme ze Maltodextrin=Glukoza cenovo)

1400/1816 = 0.77
1250*0.77 = 962.5kc ->proteiny do gaineru
5600g sacharidov = 89*5+ 89*0.6 = 498.5kc

Namiesany gainer z PharmaWhey + Malta = 962.5+498.5 = 1461kc
"Rovnaky" Mega Mass 2070kc
rozdiel je 609kc

Z toho vypliva ze kym nebude akcia pod 1461kc neoplati sa kupit gainer :-D bral som aktualne ceny z ronnie a cenu za maltu 89kc/kg som dal rovnu cene za glukozu 80kc/kg

EDIT: 1816g je obsah cisteho proteinu v 2270g PharmaWhey
samozrejme by sa dal zvolit lacnejsi protein a cena by bola este nizsia

Proc si vybral zrovna Pharmu??Duvod???jen me to zajima...jinak nemam samozrejme zajem se tu do krve hadat
Pharma je "obycejnej"protein jako kazdej druhej...takze z nej bych si ho urcite nemichal..to uz si mozu koupit Laktofit65 a nemusim si michat vubec nic Mel sem na mysli CFM protein a nebo Hydru.Jinak ucel MM 4000 nechapu...samej cukr a sladka syrovatka...to uz je snad lepsi samotna Malta nez tenhle predrazenej cukr ..jen doufam,ze ted nekdo nenapise,ze MM obsahuje spoustu vitaminu...kvuli kterejm se tento "cukr napoj"vyplati
Sacharidacku...ten protein co si psal neznam Jinak ona asi zalezi co s cim srovnavam...nekdy to muze vyjit lepe...nekdy hure,to bude pripad od pripadu.Kazdopadne dnes dostat gainer bez kreatinu je skoro umeni..v cem vlastne dnes neni
schnitzel

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2009 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron:
PhamaWhey som si vybral preto lebo je absolutne lahodny , ma pekny obal a mam ho doma , je to vlastne uplne jedno, mohol som zobrat aj Whey Protein Isolate od All the Whey alebo Hydro.
Mega Mass bol ten isty dvovod, zda sa mi to jak priemerny Gaier (nikdy som ho nemal), tiez je to taky midrange Produkt... Bolo by blbe porovnavat mid-range protein s nejakym True-Mass alebo nejaky Syntrax-Nectar s nejakym Junior Gainer alebo inou blbostou (nemam namysli teraz ucinky ale len tie cenove rozdiely by boli skreslene) Islo mi len oto poukazat na rozdiel, ktory je fakt obrovsky (+42% oproti "Schnitzelmix")
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2009 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
PhamaWhey som si vybral preto lebo je absolutne lahodny , ma pekny obal a mam ho doma

to je dobry duvod...to beru
schnitzel

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2009 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
citace:
PhamaWhey som si vybral preto lebo je absolutne lahodny , ma pekny obal a mam ho doma

to je dobry duvod...to beru

Ktomu ho mam za dobre penize ale nejde oto, pharma sa mi zdal taky midrange, aby nahodou niekto netvrdil ze som vzal nejaky extra lacny alebo extra drahy protein :-)
Inac All The Whey - Whey Protein Blend mam doma taky a je to dobra lahudka Vanilla-caramel
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 6:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě bych reagoval trochu zpětně - ad voda vs mlíko - mám stejnej problém s proteiňákem, ve vodě je to prostě kentus a nevypiju to ani za boha.
ALE ten vanilkovej mutant je i ve vodě naprosto dokonalej - první věc co mi chutná i v týhle formě.
kulíšek

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Ještě bych reagoval trochu zpětně - ad voda vs mlíko - mám stejnej problém s proteiňákem, ve vodě je to prostě kentus a nevypiju to ani za boha.
ALE ten vanilkovej mutant je i ve vodě naprosto dokonalej - první věc co mi chutná i v týhle formě.

Je vidět, že si věrný svému podpisu...

Já teď jedu na muscle milk... moc dobroučké...
EDIT: samozřejmě do vody!
schnitzel

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Pharma whey a matrix su aj vo vode lahodne ;)
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: