SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Magua

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2009 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Magua napsal:
Frozz. napsal:
schnitzel napsal:
Magua napsal:
Lidi poraďte mi, mám novej sachariďák a je tam v dávkování napsáno "IHNED" po cvičení... bude vadit jak si ho vypiju hned jak dojdu s posilky cca. 30 min. ?? Nebo jak píšou "IHNED" po, tak si mám brát jako sebou už namíchaný v šejkru a vypít ho v šatně hned po cvičení? Prosím poraďte někdo skušenější, jsem z toho jelen někde píšou tak a někde zas tak ...

1. vezmes shaker
2. das do neho sacharidak (prasok)
3. po cviceni si do shaker-a s sacharidakom napustas vodu
4.pretrepes
5.vypijes

řízku, to on slyšet nechtěl
Magua: jo, vem si ho s sebou, a hned po treningu ho vypij, tělo hned po zátěži potřebuje sacharidy, ale to už tu bylo probírané milioonkráát.

okej, ale já to budu pít s mlékem... můžu to mít namíchané v šejkru hodinu v šatně než pocvičím?
to musi bejt fakt lahudka po treningu teple mleko s gainerem hodil bych savlu jako krava

Tak jak bys to kutil ty, když je dávkování ihned. Hmm? Chci to pít s mlékem je to více kalorické a chutnější.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MOOG

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2009 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsechno je otazkou priorit. Pokud chces doplnek uzivat podle pribaloveho letaku, das si to ihned a do vody, pokud chces mlicko, pockas s tim hold domu. Zbytecne nad tim spekulujes, jeste nikdo nevymyslel zazracnej doplnek...
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2009 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magua napsal:
Sacharidacek napsal:
Magua napsal:
Frozz. napsal:
schnitzel napsal:
Magua napsal:
Lidi poraďte mi, mám novej sachariďák a je tam v dávkování napsáno "IHNED" po cvičení... bude vadit jak si ho vypiju hned jak dojdu s posilky cca. 30 min. ?? Nebo jak píšou "IHNED" po, tak si mám brát jako sebou už namíchaný v šejkru a vypít ho v šatně hned po cvičení? Prosím poraďte někdo skušenější, jsem z toho jelen někde píšou tak a někde zas tak ...

1. vezmes shaker
2. das do neho sacharidak (prasok)
3. po cviceni si do shaker-a s sacharidakom napustas vodu
4.pretrepes
5.vypijes

řízku, to on slyšet nechtěl
Magua: jo, vem si ho s sebou, a hned po treningu ho vypij, tělo hned po zátěži potřebuje sacharidy, ale to už tu bylo probírané milioonkráát.

okej, ale já to budu pít s mlékem... můžu to mít namíchané v šejkru hodinu v šatně než pocvičím?
to musi bejt fakt lahudka po treningu teple mleko s gainerem hodil bych savlu jako krava

Tak jak bys to kutil ty, když je dávkování ihned. Hmm? Chci to pít s mlékem je to více kalorické a chutnější.
po treningu je proste mliko totalni picovina a kdybys odjel kazdej trening poctive , tak hodis savlu s mlika taky , ale treba ses jak borci co ''busili'' ve stejno udobu jak ja a jeli na stroji na prsa celou dobu , co ja sem odjel legpress,drepy,predkopy,zakopy ... Ja totalne nasracky motala se me hlava a chtel sem umrit a borci ani kapka potu usmev na tvari a sli dom sory za OT
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2009 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teďka v zimě si ten shaker s mlíkem dej za okno Neboj, takovýhle steroidy Ti nikdo nevypije

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2009 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Teďka v zimě si ten shaker s mlíkem dej za okno Neboj, takovýhle steroidy Ti nikdo nevypije
nevzpije , akorad ti tma nejakej ftipalek nachcije
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2009 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Johny HaRd napsal:
nevzpije , akorad ti tma nejakej ftipalek nachcije
Tomu říkám potréninkový nápoj

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
schnitzel

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2009 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mensi dotaz, idem 3ti tyzden bear-a a stale po treningu mam neskutocnu chut na sladke...... Od treningu ktory som skoncil okolo 3.30 som vypil: protak s glukozou a maltou, zjedol 1 banan, asi 120g cestovyn (surovy stav) s omackou, 130g ryzovych chlebikov, 2cokoladove tycynky, 1 banan... teraz som sa zobudil a zas mam neskutocnu tuhu po sladkom takze pijem pomarancovy dzus... o 15min budem mat veceru....

Co mam s tym robit? Uz cvicim dlhsiu dobu ale nieco take sa mi stalo prvy krat. Stalo sa to uz niekomu z vas?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2009 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, já to míval taky. Prostě velký objem tréninku, tělo je vyšťavený a chce doplnit zásoby :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2009 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mam taky , ale jen do doby , nez sidam glukozu , pak uz su v pohode
schnitzel

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2009 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
to mam taky , ale jen do doby , nez sidam glukozu , pak uz su v pohode

Tak si este namiesam 20g glukozy a pomarancovej stavy :-D ked to nezabere tak dalsi rizek ktori zjete bude mat prasaciu chripku

EDIT: este dotaz, mam Laktozu tiez pocitat medzi sacharidy? V poslednej dobe dopijam svoje rezervy napoja Rivella, je to malinovka vyrobena s mleicneho sera :-D ma 0g biel ale 9g sachardiov na 100g (z toho väcsina Laktozu)
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2009 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O její vhodnosti by se dalo diskutovat, ale rozhodně ji počítej...

Eric Cartman
Pepa

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 2:19 pm    Předmět: sacharidaky Odpovědět s citátem

Tak me tak napadlo, co preferovat u sacharidaku jako hlavni? Koukal jsem schvalne na 3 typy, porovnaval jsem bilkoviny, cukry a kalorie ve 100g vyrobku.
Treba takovej dymatize ma B.15g,S.75 a 383kal., monster od pvl ma B.22,S.72 a 416 kal. cimz bych rekl ze je to lepsi i kdyz ty hodnoty nejsou nejak silene rozdilne.
Tak by me docela zajimalo jak vybirate vy.
mysH

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pepa: musis si precist slozeni (podrobne) - neni sacharid jako sacharid - rozhodne nebrat takovy, kde je vetsina dextroza. Bohuzel takovy veci jako chut, stravitelnost, rozpustitelnost .. to zjistis az doma ..
schnitzel

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 2:45 pm    Předmět: Re: sacharidaky Odpovědět s citátem

Pepa napsal:
Tak me tak napadlo, co preferovat u sacharidaku jako hlavni? Koukal jsem schvalne na 3 typy, porovnaval jsem bilkoviny, cukry a kalorie ve 100g vyrobku.
Treba takovej dymatize ma B.15g,S.75 a 383kal., monster od pvl ma B.22,S.72 a 416 kal. cimz bych rekl ze je to lepsi i kdyz ty hodnoty nejsou nejak silene rozdilne.
Tak by me docela zajimalo jak vybirate vy.

Ja si myslim ze najlepsiu vec co mozes spravit je si namiesat vlastny sacharidak. par stran dozadu som to vypocital ze ked si namiesas gainer co stoji zhruba 2000kc sam, tak ta to vide na 1400 (a to som pocital s drahsim proteinom)
Pepa

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tomu verim ze o vyjde levneji, ale asi jsem pohodlnejsi. Proste koupim pixlu a muzu michat a ta chut take hraje dulezitou roli, u me alespon ano.
A navic, mam ted nedostatek kyblu!
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: