|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so listopad 28, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | Michael Müller napsal: | | u těch zakázaných člověk ví celkem přesně na čem je. |
tohle preci neni pravda | jedine ze by sis nechal udelat rozbor vseho co si koupis
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Michael Müller

|
|
| nahoru |
|
 |
john_rambo
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 10:51 pm Předmět: |
|
|
OK:)...díky za odpovědi, ale opravdu mi připadalo, že těm co berou kreatin monohydrát vypadají svaly vodnatě:)...byla to asi jen moje smůla, že jsem na ně narazil...a monohydrát teda zkusím nemám s tím žádné zkušenosti, ale snažím se hodně číst
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: ne listopad 29, 2009 2:45 am Předmět: |
|
|
| Michael Müller napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Michael Müller napsal: | | Sacharidacek napsal: | hehe tak v tomhle sportu sou i jine ''sumplementy'' a bat se kreatinu co to muze a nemuze udelat telu je fakt smesny |
zase špatně, nejde o to se bát, jde o to říct, co to přesně dělá a co to nedělá. Kdo to ví určitě, at to řekne, já si to říct netroufnu, to je vše. Ani se nepovažuji za odborníka, nevím, poraď. | nevim , kreatin na me nejak nefunguje , ja temhle naturalnim doplnkum neverim |
aha, já to zkoušel loni poprvé, výsledky byly podobné těm deklarovaným, ale co přesně se děje při vylučování z těla si netroufnu vůbec říct. V tomhle mám stejný názor jako ty, u těch zakázaných člověk ví celkem přesně na čem je. |
co by sa s nim malo stat? na ATP potrebujes CP... pridanim kreatinu sa zvysi hladina CP a tym sa oddaluje potreba glykolyzy na ktoru je zase potrebna energia
|
|
| nahoru |
|
 |
john_rambo
|
Zaslal: ne listopad 29, 2009 5:53 pm Předmět: |
|
|
Rozhodl jsem se tedy, že zařadím kreatin monohydrát po Vánocích, kdy pojedu heavy-light split, po přečtení mnoha článků jsem se rozhodl koupit kreatin nejlépe v tabletách a dávkovat 4 týdny každý den 5g, tzn. žádné nasycovací a udržovací fáze... dávkovat jsem se rozhodl 3 tablety (3g) 30min před tréninkem a zapít 20g rozpuštěné glukózy a pak 15 min po tréninku 2 tablety (2g) zapít gainerem, který po tréninku piju, ale vůbec nevím jak dávkovat v netréninkové dny. Prosím jestli byste mi mohli trochu pomoct jak dávkovat v netréninkové dny, případně opravili dávkování v tréninkové dny a další rady týkající se této suplementace děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 29, 2009 6:45 pm Předmět: |
|
|
Kup si tady na foru creapure mono od strycka vajdra,kup si k tomu pomerancovy dzus a pred a po cviceni dej jednu lzicku do pusy a zapi to dzusem...jednoduche a ucinne
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
john_rambo
|
Zaslal: ne listopad 29, 2009 10:40 pm Předmět: |
|
|
OK díky a dávkování je tak jak píšu? 3g před a 2g po treninku?A ještě jedna věc v tabletách se tenhle creatin neprodává???
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
|
| nahoru |
|
 |
john_rambo
|
Zaslal: po listopad 30, 2009 9:17 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že si prdel nedělají
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po listopad 30, 2009 11:16 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | vsadíš se? ještě ti měli napsat, že pouze 100% pomerančový džus značky X bude v synergické spojení fungovat a správně s kreatinem od vajdra reagovat, protožo při použití jiného džusu a jiného kreatinu tě bude akorát bolet břicho a moc toho nenacvičíš... |
ja to myslel ale vazne
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: po listopad 30, 2009 11:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Coody
|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 3:40 pm Předmět: |
|
|
zdravim panove. je jedno, jeslti se to rozmychva ve vode (popripade sacharidaku), nebo se to da rovnou na lzicce do pusy a pak zapije??? druha moznost je totiz nepomerne praktictejsi, proto se ptam. diky za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|