|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
patrikdolez
|
Zaslal: po listopad 30, 2009 8:19 pm Předmět: posilovani |
|
|
Dobrý den, už tu pišu zas :D .
Helejdte ted už zas na nakou chvilu dam pokoj..... akorat žec jak jste mi poradili tu glukosu. pokaždé po posilování si dám těch 40 g glukosy. stačí to? Jím pravidelně a taky hodně.... jo a kdy mam začit s proteiny, sacharidy atd atd? děkuji za odpověd a doufam že nedostanu BAN. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kid
|
Zaslal: út prosinec 01, 2009 1:34 pm Předmět: |
|
|
Řešíš glukozu a večeře už máš vyřešené? Nebo se pořád tlačíš rohlíkama se salámem?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdolez
|
Zaslal: st prosinec 02, 2009 7:03 pm Předmět: RE: |
|
|
Ne už jím na snídani vločky s mlékem na oběd se snažím kuže a na večeři tmavé pečivo sesýrem.... ( toto jidlo jsem měl např dnes).
Takže už se salámem necpu :) a kdybych se přeci jen cpal vadilo by to hodně??? jako je to tak že by svaly rostly mín nebo vůbec?
Jo a ještě je pravda že když posiluji rostou svaly ale já do výšky ne?
Děkuji za odpověd na tyto 3 otázky.... zatim nashledanou ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: st prosinec 02, 2009 8:17 pm Předmět: |
|
|
Salám je potravina naprosto nevhodná a čím dřív ji vyřadíš z jídelníčku, tím líp.
Jestli tu otázku s růstem do výšky myslíš vážně  tak na tu posilování vliv nemá. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st prosinec 02, 2009 9:36 pm Předmět: Re: RE: |
|
|
| patrikdolez napsal: | Ne už jím na snídani vločky s mlékem na oběd se snažím kuže a na večeři tmavé pečivo sesýrem.... ( toto jidlo jsem měl např dnes).
Takže už se salámem necpu :) a kdybych se přeci jen cpal vadilo by to hodně??? jako je to tak že by svaly rostly mín nebo vůbec?
Jo a ještě je pravda že když posiluji rostou svaly ale já do výšky ne?
Děkuji za odpověd na tyto 3 otázky.... zatim nashledanou ;) |
Dokud nepochopíš, že většina večeří v týdnu by měla být ve stylu teplé kuchyně, tak se nehneš z místa.
|
|
| nahoru |
|
 |
DEDe2
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 10:53 am Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Salám je potravina naprosto nevhodná a čím dřív ji vyřadíš z jídelníčku, tím líp.
Jestli tu otázku s růstem do výšky myslíš vážně tak na tu posilování vliv nemá. |
Tak tak vyska je dedicna z 80 procent maximalne muze v poberte pomoct trochu stravovani ale spis ani to moc ne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdolez
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 8:47 pm Předmět: re: dede2 |
|
|
Tak ted jsi mi dede2 vyrhl trn z paty :) je mi 14 a měřím 180 takže myslím že je to dobry..... snad nakej hobit nebudu ;) ...... jo a ještě kdy že mám začim se sacharidy, proteiny atd?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
DEDe2
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 6:59 am Předmět: Re: re: dede2 |
|
|
| patrikdolez napsal: | | Tak ted jsi mi dede2 vyrhl trn z paty :) je mi 14 a měřím 180 takže myslím že je to dobry..... snad nakej hobit nebudu ;) ...... jo a ještě kdy že mám začim se sacharidy, proteiny atd? |
ve 14 ti bych se tim taky nefutroval , spis dbat na stravu a nejist tolik smazena jidla hranolky a takovy sracky a vymenit treba za ryzi, testoviny , brambory + jist maso a jestli ti nevadi mliko tak to bych si obcas dal na tvem miste . budes rust bez tehle doplnku hodne dobre kdyz si tak mladej
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdolez
|
|
| nahoru |
|
 |
Esantin
|
Zaslal: pá leden 29, 2010 5:40 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, měl bych par dotazů k tomuto tréninku.
Je nějaká varianta místo francouzského tlaku a pulloveru?
Shyby s podhmatem?
Mohl by mi plz sem někdo hodit link na videa "naveslovani dolni kladka" a "upazovani+upazovani v predklonu "?
Nebo mi stačí, když mi napíšete jak se to píše v angličtině.
|
|
| nahoru |
|
 |
J.K
|
Zaslal: po únor 01, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
Měl bych dotaz. Čtu tady forum a k tréningu píšete že je tak adekvátní 1 hodka a že 4 hodiny bušit nemá smysl. Ale to je v rozporu s tím že jsem četl či slyšel vícerokrát že arnold, sly a další cvičí až 4 hodiny. Jak je to ? je to díky genetickým předpokladům že to mohou zvládat ? nebo v té době v nedostatečných informacích ?
dík
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po únor 01, 2010 4:36 pm Předmět: |
|
|
No tak hlavně Arnold je asi trochu něco jiného než lidi zde na forum (nebo spíše většina lidí vůbec)
Hodinka mi přijde ideální, jako některé silovky trvaj dlouho.... ale to cvičej lifteři nebo strogmani....
Arnold byl kulturista a Sly cvičil taky aby měl formu v Rockym a Rambovi.
A zase nesmíš věřit uplně všemu co se píše. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|