začátečník - trénink

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - začátečník - trénink  Úvodní stránka -> Začátečníci -> začátečník - trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
patrikdolez

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 8:19 pm    Předmět: posilovani Odpovědět s citátem

Dobrý den, už tu pišu zas :D .

Helejdte ted už zas na nakou chvilu dam pokoj..... akorat žec jak jste mi poradili tu glukosu. pokaždé po posilování si dám těch 40 g glukosy. stačí to? Jím pravidelně a taky hodně.... jo a kdy mam začit s proteiny, sacharidy atd atd? děkuji za odpověd a doufam že nedostanu BAN. :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kid

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2009 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řešíš glukozu a večeře už máš vyřešené? Nebo se pořád tlačíš rohlíkama se salámem?
patrikdolez

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2009 7:03 pm    Předmět: RE: Odpovědět s citátem

Ne už jím na snídani vločky s mlékem na oběd se snažím kuže a na večeři tmavé pečivo sesýrem.... ( toto jidlo jsem měl např dnes).

Takže už se salámem necpu :) a kdybych se přeci jen cpal vadilo by to hodně??? jako je to tak že by svaly rostly mín nebo vůbec?

Jo a ještě je pravda že když posiluji rostou svaly ale já do výšky ne?

Děkuji za odpověd na tyto 3 otázky.... zatim nashledanou ;)
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2009 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Salám je potravina naprosto nevhodná a čím dřív ji vyřadíš z jídelníčku, tím líp.

Jestli tu otázku s růstem do výšky myslíš vážně tak na tu posilování vliv nemá.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kid

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2009 9:36 pm    Předmět: Re: RE: Odpovědět s citátem

patrikdolez napsal:
Ne už jím na snídani vločky s mlékem na oběd se snažím kuže a na večeři tmavé pečivo sesýrem.... ( toto jidlo jsem měl např dnes).

Takže už se salámem necpu :) a kdybych se přeci jen cpal vadilo by to hodně??? jako je to tak že by svaly rostly mín nebo vůbec?

Jo a ještě je pravda že když posiluji rostou svaly ale já do výšky ne?

Děkuji za odpověd na tyto 3 otázky.... zatim nashledanou ;)

Dokud nepochopíš, že většina večeří v týdnu by měla být ve stylu teplé kuchyně, tak se nehneš z místa.
DEDe2

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Salám je potravina naprosto nevhodná a čím dřív ji vyřadíš z jídelníčku, tím líp.

Jestli tu otázku s růstem do výšky myslíš vážně tak na tu posilování vliv nemá.

Tak tak vyska je dedicna z 80 procent maximalne muze v poberte pomoct trochu stravovani ale spis ani to moc ne :)
patrikdolez

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 8:47 pm    Předmět: re: dede2 Odpovědět s citátem

Tak ted jsi mi dede2 vyrhl trn z paty :) je mi 14 a měřím 180 takže myslím že je to dobry..... snad nakej hobit nebudu ;) ...... jo a ještě kdy že mám začim se sacharidy, proteiny atd?
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 9:57 pm    Předmět: Re: re: dede2 Odpovědět s citátem

patrikdolez napsal:
Tak ted jsi mi dede2 vyrhl trn z paty :) je mi 14 a měřím 180 takže myslím že je to dobry..... snad nakej hobit nebudu ;) ...... jo a ještě kdy že mám začim se sacharidy, proteiny atd?

Růst budeš do nějakého 17 roku života, takže třeba ještě povyrosteš .

....Až budeš mít správnou stravu, máš na to podle mě čas.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 10:00 pm    Předmět: Re: re: dede2 Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
patrikdolez napsal:

Růst budeš do nějakého 17 roku života, takže třeba ještě povyrosteš .

....Až budeš mít správnou stravu, máš na to podle mě čas.
Růst bude dokonce o několik let déle

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DEDe2

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 6:59 am    Předmět: Re: re: dede2 Odpovědět s citátem

patrikdolez napsal:

ve 14 ti bych se tim taky nefutroval , spis dbat na stravu a nejist tolik smazena jidla hranolky a takovy sracky a vymenit treba za ryzi, testoviny , brambory + jist maso a jestli ti nevadi mliko tak to bych si obcas dal na tvem miste . budes rust bez tehle doplnku hodne dobre kdyz si tak mladej
patrikdolez

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fajne... dekuju
Esantin

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2010 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim, měl bych par dotazů k tomuto tréninku.
Je nějaká varianta místo francouzského tlaku a pulloveru?
Shyby s podhmatem?
Mohl by mi plz sem někdo hodit link na videa "naveslovani dolni kladka" a "upazovani+upazovani v predklonu "?
Nebo mi stačí, když mi napíšete jak se to píše v angličtině.
J.K

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl bych dotaz. Čtu tady forum a k tréningu píšete že je tak adekvátní 1 hodka a že 4 hodiny bušit nemá smysl. Ale to je v rozporu s tím že jsem četl či slyšel vícerokrát že arnold, sly a další cvičí až 4 hodiny. Jak je to ? je to díky genetickým předpokladům že to mohou zvládat ? nebo v té době v nedostatečných informacích ?
dík
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak hlavně Arnold je asi trochu něco jiného než lidi zde na forum (nebo spíše většina lidí vůbec)

Hodinka mi přijde ideální, jako některé silovky trvaj dlouho.... ale to cvičej lifteři nebo strogmani....

Arnold byl kulturista a Sly cvičil taky aby měl formu v Rockym a Rambovi.

A zase nesmíš věřit uplně všemu co se píše.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

J.K napsal:
Měl bych dotaz. Čtu tady forum a k tréningu píšete že je tak adekvátní 1 hodka a že 4 hodiny bušit nemá smysl. Ale to je v rozporu s tím že jsem četl či slyšel vícerokrát že arnold, sly a další cvičí až 4 hodiny. Jak je to ? je to díky genetickým předpokladům že to mohou zvládat ? nebo v té době v nedostatečných informacích ?
dík

4 hodiny pro tebe by bylo kontraproduktivní, 1 - 1.5hod max

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - začátečník - trénink Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: