|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 2:41 pm Předmět: |
|
|
BD: já tuším taky ne :-)
NUMM3R™: ano _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 4:42 pm Předmět: |
|
|
Vadí mi, že nevim co se dneska dělo na foru. Myslim to mezi BAROU a Gari. Když se chce člověk něco dozvědět, tak se topic uzavře. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 4:48 pm Předmět: |
|
|
NUMM3R™: Hele ty slepejsi, mas tam odkaz v mem postu v topicu "gari se louci" jako reakci na tvoji stiznost (str.3 dole), ze to nemuzes najit. Tak se tam proklikej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 4:51 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Souhlas s YUDem, to vidíme ve fitku dnes a denně. Lepší bench v plném rozsahu pohybu, než 7,5cm cirkusový vystoupení |
www.bluegym.cz _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
to teda jo.... a vsiml sis taky, ze trpi samomluvou? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 8:11 pm Předmět: |
|
|
asi me sekne ze zapoctovho tydne za tenhle tyden mam za sebou asi 6 testu a jeste me jeden ceka, muj mozek to fakt uz nepobira... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 12:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
Preco im nezavediete viza? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
Štve ma, že nemožem makať a neviem čo mi je presne a ako to dať čo najskor dokopy. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že výpary FeCl3 nejsou extra halucinogenní, jinak budu mít asi pěkný zážitky _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 1:54 pm Předmět: |
|
|
Po 6 angíně za 4 měsíce,mi zjistili že mám streptokok,takže sem bral všechny 6 druhů atb a dostal obyčejný penicilin..
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 2:35 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Po 6 angíně za 4 měsíce,mi zjistili že mám streptokok,takže sem bral všechny 6 druhů atb a dostal obyčejný penicilin.. |
A penicilin je co?:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|