|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
schnitzel
|
Zaslal: po listopad 30, 2009 4:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pepa

|
Zaslal: po listopad 30, 2009 9:38 pm Předmět: |
|
|
Tak tohle uz je pomalu 1:1. Ja si kupuju protejnaka takze spis kupuju ciste gainera kolem dvacitky.
Me jen tak napadlo co kdo preferuje u tohodle "prostredku" jinak osobne bych bral nejakej vic kalorickej s tim ze tam bude kolem ty dvacky proteinu. Zazivaci problemy jsem nikdy nejak nepozoroval a ze jsem jich uz par zdlabl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Raul

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 1:08 pm Předmět: |
|
|
už to tu určitě několikrát bylo, ale jsem dneska nějakej línej to hledat...když si chci brát sachariďák s sebou do posilky, můžu to smíchat s vodou už doma nebo až pak po tréninku? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Raul napsal: | | už to tu určitě několikrát bylo, ale jsem dneska nějakej línej to hledat...když si chci brát sachariďák s sebou do posilky, můžu to smíchat s vodou už doma nebo až pak po tréninku? díky |
radsej po v posilke, uz len pre to ze to bude teple kym docvicis... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 1:13 pm Předmět: |
|
|
klidně před, je to úplně jedno _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
lamerr
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 10:37 am Předmět: |
|
|
mam otazocku dostal som megamass 4000 tak ho chcem vyjest do mesiaca len vobec netusim ako si to rozdelit do dna v treningovy den a netreningovy aj s proteinom [ + mam aj glukozu a maltu] ... s proteinom som nemal problem co a jak davat ale teraz mam aj megamass tak prosim poradte
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Fukar
|
Zaslal: po leden 18, 2010 3:26 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Co rikate na ten compress b.i.g? mel sem ochutnavku a dost dobre, uz aby mi to poslali |
Chuťově fajn /mám banán/, jen ta rozpustnost vaše velebnosti, ta je s prominutím na ho*no...Všechno si připravuju v práci, mám na to vždy pár minut ale tohle fakt nestíhám, aby to nehrudkovalo, shaker, lžíce...Doma jsem zkoušel s mixérem, ale ani na druhý stupeň to "nebylo ono".
Docela krok z5 oproti Mutant Massu, co jsem měl předtím...tak snad to složení je opravdu k něčemu...
Ale ono kdyby se všechno rozpouštělo tak snadno jako Matrix, byli bychom asi moc rozmazlený, nebo nevím
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 18, 2010 3:33 pm Předmět: |
|
|
Zajimavy, ja s rozpustnosti problem nemam, tech par hrudek co tam zustane po zatrepani shakerem mi chutna :)
Jo a mam cokoladu, mozna je ta rozpustnost u kazde prichute trochu jina _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Fukar
|
Zaslal: po leden 18, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
Tak to je třeba dobrý vědět, takže čokoládka  ...já vždycky zvolím jinou příchuť podle toho, co už mám doma...a protože mám čokoládový Matrix, kupuju sachariďák jiné chuti...no jo, halt se tím prokoušu až na dno a pak uvidíme...
Hmmm...to máme kolik...+-6 odměrek denně...hmhm, měsíc to vydržím
|
|
| nahoru |
|
 |
harmon3k
|
Zaslal: út leden 26, 2010 12:25 pm Předmět: |
|
|
chtel sem se optat.
Kdyz docvicim a vrznu do sebe maltu pripadne gainer..
zvedne se me tak inz. ze se me udela uplne blbe trepou se me ruce ,mota hlava,studenej pot,trva to do te doby nez si za hodinu po cviceni dam jidlo pak to prestane.
Je to normalni ?Co delam blbe su nakej porouchanej bo co
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út leden 26, 2010 12:30 pm Předmět: |
|
|
| harmon3k napsal: | chtel sem se optat.
zvedne se me tak inz. ze se me udela uplne blbe trepou se me ruce ,mota hlava,studenej pot,trva to do te doby nez si za hodinu po cviceni dam jidlo pak to prestane.
Je to normalni ?Co delam blbe su nakej porouchanej bo co |
tohle se mi občas stávalo, když jsem užíval po tréninku čistou glukóu s proteinem...teď používám Compress BIG od Nutrendu, kde je speciální formule pro postupnější uvolňování a nestalo se mi to ještě ani jednou. Takže se zkus zamyslet nad tím, kolik glukózy nebo malty jednorázově dávkuješ, příp. zkusit kvalitní gainer.
|
|
| nahoru |
|
 |
harmon3k
|
Zaslal: út leden 26, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | harmon3k napsal: | chtel sem se optat.
Je to normalni ?Co delam blbe su nakej porouchanej bo co |
tohle se mi občas stávalo, když jsem užíval po tréninku čistou glukóu s proteinem...teď používám Compress BIG od Nutrendu, kde je speciální formule pro postupnější uvolňování a nestalo se mi to ještě ani jednou. Takže se zkus zamyslet nad tím, kolik glukózy nebo malty jednorázově dávkuješ, příp. zkusit kvalitní gainer. |
kdyz davam maltu nebo glukozu po cviceni je to cca 30-50 gr max
ale mam to smichane 1 ku 1 s vitargem
az to dojedu vyzkousim ten b.i.g a uvidim
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: út únor 02, 2010 11:08 am Předmět: |
|
|
Ha tak jsem si koupil od Promilu - Energy for Mass, dal jsem si ho zatím pěkně 2x a dvakrát jsem se taky pěkně po*ral :)
Má někdo s tímhle gainerem podobnou zkušenost?A pro lepší pocit toho mám hned 4kg (Vanilka).
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út únor 02, 2010 11:10 am Předmět: |
|
|
jewix mas strasne malou hlavu :D beres na to neco? Draper totiz neco takoveho shani :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|