|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
JOga

|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Myslíte, že má kreatin nějakej - byť miniaturní - význam v dietě?
Je to principielně asi vyhazování peněz, ale v tom osobně problém nemám. |
Kreatin ti nepatrně zvýší energetický výdej, jinak špeku tě nijak nezbaví.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so prosinec 26, 2009 9:22 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem to nemyslel, spíš že mám v plánu relativně dost náročnýho pohybu, cvičení a ještě box...
|
|
| nahoru |
|
 |
john_rambo
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenosti s creatin pH-X od firmy Biotech?
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 2:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj
Rozhodl jsem se pro creatin monohydrát a zaměřil jsem se na kvalitu, takže z toho co sem si pročetl mi jako nejlepší vyšel Creapure od weidera. Jenže ten tady na ronniem neni dostupný a na jinem mém oblibenem shopu zase mají jen velke baleni a ja bych chtěl malé.
Jako druha možnost se mi líbí Crea pure od Extrifitu, proto bych se chtěl zeptat na porovnani techto dvou vyrobku, jestli je ten od extrifitu take kvalitni a jestli se vyplati připlatit si (v tomto případě se jedná o dvojnásobek).
Od extrifitu to vychazi 500g za 360kč a od weidera 600g za cca 900kč (250g za cca 400kč) což je značný rozdíl
https://obchod.ronnie.cz/s-1853-crea-pure.html
https://obchod.ronnie.cz/s-95-pure-creatine.html
Díky moc a hodne svalu do noveho roku
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 3:08 pm Předmět: |
|
|
jsou velky rozdily v kvalite mezi nejlevnejsima a nejdrazzsima kreatinama?
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 4:47 pm Předmět: |
|
|
no tak moderatori co sem cetl hodne doporucujou monohydraty a to je vsechno priblizne stejne ceny ( pokud nejsou v akci nebo tak neco , coz byva hodne 1+1 zdarma nebo tak )
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 5:58 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | jsou velky rozdily v kvalite mezi nejlevnejsima a nejdrazzsima kreatinama? |
Nemyslim si ze kreatin ktory stoji o 30% viac je o 30% ucinnejsi... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 01, 2010 7:06 pm Předmět: |
|
|
| john_rambo napsal: | | Máte někdo zkušenosti s creatin pH-X od firmy Biotech? | Já ho měl teď na podzim (dvě 210 kapslový balení). Řekl bych normální monohydrát, sice píšou, že tam něco dávají. Dával jsem 7 kapslí ráno a 7 večer každý den. Účinky normální jako od běžného monohydrátu. Chystám se výhledově (donazimy :-) na opravdu kvalitní monohydrát Creapure®, abych porovnal, jestli je v tom rozdíl. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 01, 2010 7:07 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | jsou velky rozdily v kvalite mezi nejlevnejsima a nejdrazzsima kreatinama? | Myslím si, že rozdíly určitě budou, minimálně třeba v čistotě toho přípravku. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
john_rambo
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | john_rambo napsal: | | Máte někdo zkušenosti s creatin pH-X od firmy Biotech? | Já ho měl teď na podzim (dvě 210 kapslový balení). Řekl bych normální monohydrát, sice píšou, že tam něco dávají. Dával jsem 7 kapslí ráno a 7 večer každý den. Účinky normální jako od běžného monohydrátu. Chystám se výhledově (donazimy :-) na opravdu kvalitní monohydrát Creapure®, abych porovnal, jestli je v tom rozdíl. |
Aha díky, jo a proč jsi nasadil takové dávkování oproti dávkování, které uvádí výrobce?
|
|
| nahoru |
|
 |
MMA
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 7:42 pm Předmět: |
|
|
ja som mal cre alkalyn a poviem vam ze sila isla strasne hore a vaha tak isto odporucujem radsej nez monohydrat
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá leden 01, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
| MMA napsal: | | ja som mal cre alkalyn a poviem vam ze sila isla strasne hore a vaha tak isto odporucujem radsej nez monohydrat |
Ja ho mel taky a nesla nahoru ani vaha ani sila...., to uz spis ten monohydrat
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 01, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
| john_rambo napsal: | | Aha díky, jo a proč jsi nasadil takové dávkování oproti dávkování, které uvádí výrobce? | protože chci brát asi těch 10g monohydrátu denně. Biotech pH-X má 750mg tablety a 7 tablet je bratru 5g, takže 5g ráno a 5g večer (a nejsou to Gambrinusy).
Dávkování od výrobce je jedna věc a praxe druhá. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: pá leden 01, 2010 10:36 pm Předmět: |
|
|
| marzochi napsal: | Ahoj
Rozhodl jsem se pro creatin monohydrát a zaměřil jsem se na kvalitu, takže z toho co sem si pročetl mi jako nejlepší vyšel Creapure od weidera. Jenže ten tady na ronniem neni dostupný a na jinem mém oblibenem shopu zase mají jen velke baleni a ja bych chtěl malé.
Jako druha možnost se mi líbí Crea pure od Extrifitu, proto bych se chtěl zeptat na porovnani techto dvou vyrobku, jestli je ten od extrifitu take kvalitni a jestli se vyplati připlatit si (v tomto případě se jedná o dvojnásobek).
Od extrifitu to vychazi 500g za 360kč a od weidera 600g za cca 900kč (250g za cca 400kč) což je značný rozdíl
https://obchod.ronnie.cz/s-1853-crea-pure.html
https://obchod.ronnie.cz/s-95-pure-creatine.html
Díky moc a hodne svalu do noveho roku |
Nechci nijak hanit Extrifit, ale vyzkoušel jsem už několik monohydrátů, ale po tomto minimální výsledky. Teď mám od Scitecu a o proti Extrifitu nebe a dudy. _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
ivolens
|
Zaslal: so leden 02, 2010 10:51 am Předmět: |
|
|
| honda20 napsal: | | marzochi napsal: | Ahoj
Díky moc a hodne svalu do noveho roku |
Nechci nijak hanit Extrifit, ale vyzkoušel jsem už několik monohydrátů, ale po tomto minimální výsledky. Teď mám od Scitecu a o proti Extrifitu nebe a dudy. |
Dobrý den, já měl zase nejlepší výsledky právě s Extrifitem. Zkusil jsem všechny jejich kreatiny a vždy jsem byl velmi spokojen.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|