|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
m1ro
|
Zaslal: čt leden 14, 2010 1:52 am Předmět: |
|
|
Hodim sem dnesni prvni zkusenost s pripravkem Gakic a Xpand. Jako zarytej odpurce tehle NO doplnku jsem je ze srandy koupil, protoze jsem to proste musel zkusit  No takze jsem tomu moc neveril, ze to funguje a tak jsem do sebe pred treninkem napral zakladni davku (8 tablet) Gakic a zakladni davku (4 tablety) Xpand. Sezral jsem to a cekal co se bude dit  Po prvnich 10 minutach pohoda, po 20 minutach mi zacalo bejt horko jak hovado a po pul hodine jsem musel otevrit okno, protoze se to horko nedalo vydrzet  Po 45 minutach jsem zacal plnej elanu cvicit. Zacal jsem benchem s rozcvickou, super. Pak jsem prilozil, jeste vic super, citil jsem ohromnou silu a rikal si, do prdele, ono to fakt funguje. Pak jsem nalozil po chvilce 80% maxima a jel jsem jako nikdy pred tim a 90 kilo mi prislo jako nehorazne lehky. JENZE! Po 5 opakovanich jsem musel tu cinku polozit, protoze jsem myslel, ze mi vylitne srdce z hrudi  No, trenink vypadal tak, ze jsem mel neuveritelne hodne energie, kterou jsem proste nedokazal korigovat a nemohl se soustredit. Navic po pul hodine to krute nabralo na ucinku a mel jsem tep asi tak 600 pulsu za minutu  Myslel jsem, ze je to muj posledni trenink v zivote, pred ocima jsem mel hvezdicky, mesicky, ptacky, motylky a jinou podobnou havet  Proste stav na zkolabovani  Takze jsem si ten trenink moc neuzil, protoze se nedalo soustredit a myslel jsem ze umiram. Ale melo to i klady. Ruce jsem mel tak napumpovany ze vypadaly na prasknuti, mely na obvodu + 1cm vic nez z beznyho treninku. O zilach nemluvim, jako Coleman v nejlepsich letech  Takze zaver - ta sila je neuveritelna, aspon pro mne, vydrz jako nikdy, vsechno mi prislo lehky a mohl bych jet porad, ale neda se to vydrzet, srdce proste nestihalo. Navic po treninku jsem se podival do zrcadla a doslova uskocil, kdyz jsem videl svoje oci. Kravy tak, ze belmo nebylo videt. Musim vyradit Xpand a snizit davkovani Gakic, treba to bude ok potom, verim tomu. Jinak to vyhodim z vokna a uz o tom nechci slyset, umrit se mi nechce  Jo a uznavam, ze jsem blbec a trosku jsem to podcenil  Jinak s tlakem jsem v zivote problem nemel. Nechci delat nejakou reklamu, jen jsem musel napsat svoji zkusenost. Navic nemuzu usnout, uz jsou dve rano a ja jedu na plnej plyn
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: čt leden 14, 2010 6:59 am Předmět: |
|
|
Já s tímto doplňkem žádné zkušenosti nemám ale po tom co jsem si přečetl výše uvedený příspěvek ho určitě vyzkouším.Z toho co jsem slyšel od známích co ho brali tak uvádí hlavně to větší napumpování při cvičení.Co se týče toho zvýšeného tepu tak o tom se nezmiňovali.Každopádně až ho vyzkouším tak sem napíšu mou zkušenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: čt leden 14, 2010 11:18 am Předmět: |
|
|
Xpand nech, zkus snizit ten druhej sajrajt, xpandu sem jednou pixl pred treningem i 8 tablet a srdce bylo v normalu. Myslim ze to druhy asi dela ty zazraky. _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: út leden 19, 2010 1:14 pm Předmět: |
|
|
co rikate na kombinaci : predtreninkovy nano vapor , potreninkovy anabolic halo a creatin monohydrat ? _________________ osobne zkoumana treninkova analogie :
mesic treninku , strava : 2 oplatky s minerálkou
mesic odpocinku , strava : 2 oplatky s vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
LamiSz
|
Zaslal: út leden 19, 2010 8:03 pm Předmět: |
|
|
mate nekdo zkusenosti s Mass xxplosion?
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: st leden 20, 2010 1:54 am Předmět: |
|
|
c87: No hele, silenost  Do ted jsem nemel odvahu zkusit to znovu. Dal jsem jen Xpand 4 tablety a v klidu, nic moc jsem necitil. No nic, zejtra to asi zkusim, dam jen polovicni davku, treba mne to nezabije  Nejlepsi bylo ze ve skole den na to jsem byl porad celej rozklepanej a bylo mi neuveritelne spatne od tlaku, bylo to na mne i videt. Nemel jsem o tom mluvit, ted jsem pro vsechny za sypace a steroidaka jeste vic nez kdy pred tim
prochm: Urcite sem napis az to zkusis, jak to cejtis. No i kdyz ty jsi zase obrovskej jak tank, tak to treba budes davkovat pixlu pred treninkem a stejne nic nepocitis  Ja mam necelych 90kg, ale davkovani podle vahy jsem tam nikde nevidel no.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
Má smysl po tréninku kombinovat HMB s BCAA? _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Aratan2 napsal: | | Má smysl po tréninku kombinovat HMB s BCAA? |
S tim hmb-eckem to mas tezky ale tak 9 z 10 lidi ti rekne ze nefunguje, zkus a uvidis jak zareagujes,ale moc sanci bych tomu nedaval
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: út únor 16, 2010 8:04 am Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | hooliganko napsal: | nevíte někdo , kde na netu můžu koupit testery nano vaporu ? já se díval všude a nikde je nemaj .. nemůžu to bohužel brát dlouhodobě , ale chtěl bych aspoň ten tester .. nebo jestli to někdo máte doma tak mi odsypejte 3 odměrky a pošlete dobírkou zaplatím |
kdyz si na jistych strankach koupis Synthu6 od BSN dostanes tester Nano Vaporu (3davky)..google..nano vapor tester a určitě na to narazíš |
viděl jsem , ale na co mi bude syntha6 nepotřebuju
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: út únor 16, 2010 9:44 am Předmět: |
|
|
a když už jsem tady tak jaký je podle váš nejlepší no?
z hlediska soustředěnosti , zvětšení síly atd.. ?
já bych to viděl na vapora nebo no-xplode , jaké jsou vaše názory?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|