OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
m1ro

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2010 1:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodim sem dnesni prvni zkusenost s pripravkem Gakic a Xpand. Jako zarytej odpurce tehle NO doplnku jsem je ze srandy koupil, protoze jsem to proste musel zkusit No takze jsem tomu moc neveril, ze to funguje a tak jsem do sebe pred treninkem napral zakladni davku (8 tablet) Gakic a zakladni davku (4 tablety) Xpand. Sezral jsem to a cekal co se bude dit Po prvnich 10 minutach pohoda, po 20 minutach mi zacalo bejt horko jak hovado a po pul hodine jsem musel otevrit okno, protoze se to horko nedalo vydrzet Po 45 minutach jsem zacal plnej elanu cvicit. Zacal jsem benchem s rozcvickou, super. Pak jsem prilozil, jeste vic super, citil jsem ohromnou silu a rikal si, do prdele, ono to fakt funguje. Pak jsem nalozil po chvilce 80% maxima a jel jsem jako nikdy pred tim a 90 kilo mi prislo jako nehorazne lehky. JENZE! Po 5 opakovanich jsem musel tu cinku polozit, protoze jsem myslel, ze mi vylitne srdce z hrudi No, trenink vypadal tak, ze jsem mel neuveritelne hodne energie, kterou jsem proste nedokazal korigovat a nemohl se soustredit. Navic po pul hodine to krute nabralo na ucinku a mel jsem tep asi tak 600 pulsu za minutu Myslel jsem, ze je to muj posledni trenink v zivote, pred ocima jsem mel hvezdicky, mesicky, ptacky, motylky a jinou podobnou havet Proste stav na zkolabovani Takze jsem si ten trenink moc neuzil, protoze se nedalo soustredit a myslel jsem ze umiram. Ale melo to i klady. Ruce jsem mel tak napumpovany ze vypadaly na prasknuti, mely na obvodu + 1cm vic nez z beznyho treninku. O zilach nemluvim, jako Coleman v nejlepsich letech Takze zaver - ta sila je neuveritelna, aspon pro mne, vydrz jako nikdy, vsechno mi prislo lehky a mohl bych jet porad, ale neda se to vydrzet, srdce proste nestihalo. Navic po treninku jsem se podival do zrcadla a doslova uskocil, kdyz jsem videl svoje oci. Kravy tak, ze belmo nebylo videt. Musim vyradit Xpand a snizit davkovani Gakic, treba to bude ok potom, verim tomu. Jinak to vyhodim z vokna a uz o tom nechci slyset, umrit se mi nechce Jo a uznavam, ze jsem blbec a trosku jsem to podcenil Jinak s tlakem jsem v zivote problem nemel. Nechci delat nejakou reklamu, jen jsem musel napsat svoji zkusenost. Navic nemuzu usnout, uz jsou dve rano a ja jedu na plnej plyn
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prochm

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2010 6:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já s tímto doplňkem žádné zkušenosti nemám ale po tom co jsem si přečetl výše uvedený příspěvek ho určitě vyzkouším.Z toho co jsem slyšel od známích co ho brali tak uvádí hlavně to větší napumpování při cvičení.Co se týče toho zvýšeného tepu tak o tom se nezmiňovali.Každopádně až ho vyzkouším tak sem napíšu mou zkušenost.
Roumec

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2010 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Xpand nech, zkus snizit ten druhej sajrajt, xpandu sem jednou pixl pred treningem i 8 tablet a srdce bylo v normalu. Myslim ze to druhy asi dela ty zazraky.
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
hooliganko

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2010 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co rikate na kombinaci : predtreninkovy nano vapor , potreninkovy anabolic halo a creatin monohydrat ?
LamiSz

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2010 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mate nekdo zkusenosti s Mass xxplosion?
c87

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2010 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m1ro to je neco ako Efedrin
m1ro

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2010 1:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

c87: No hele, silenost Do ted jsem nemel odvahu zkusit to znovu. Dal jsem jen Xpand 4 tablety a v klidu, nic moc jsem necitil. No nic, zejtra to asi zkusim, dam jen polovicni davku, treba mne to nezabije Nejlepsi bylo ze ve skole den na to jsem byl porad celej rozklepanej a bylo mi neuveritelne spatne od tlaku, bylo to na mne i videt. Nemel jsem o tom mluvit, ted jsem pro vsechny za sypace a steroidaka jeste vic nez kdy pred tim

prochm: Urcite sem napis az to zkusis, jak to cejtis. No i kdyz ty jsi zase obrovskej jak tank, tak to treba budes davkovat pixlu pred treninkem a stejne nic nepocitis Ja mam necelych 90kg, ale davkovani podle vahy jsem tam nikde nevidel no.
Aratan2

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má smysl po tréninku kombinovat HMB s BCAA?
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aratan2 napsal:
Má smysl po tréninku kombinovat HMB s BCAA?

S tim hmb-eckem to mas tezky ale tak 9 z 10 lidi ti rekne ze nefunguje, zkus a uvidis jak zareagujes,ale moc sanci bych tomu nedaval
hooliganko

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2010 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevíte někdo , kde na netu můžu koupit testery nano vaporu ? já se díval všude a nikde je nemaj .. nemůžu to bohužel brát dlouhodobě , ale chtěl bych aspoň ten tester .. nebo jestli to někdo máte doma tak mi odsypejte 3 odměrky a pošlete dobírkou zaplatím
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2010 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:
nevíte někdo , kde na netu můžu koupit testery nano vaporu ? já se díval všude a nikde je nemaj .. nemůžu to bohužel brát dlouhodobě , ale chtěl bych aspoň ten tester .. nebo jestli to někdo máte doma tak mi odsypejte 3 odměrky a pošlete dobírkou zaplatím

kdyz si na jistych strankach koupis Synthu6 od BSN dostanes tester Nano Vaporu (3davky)..google..nano vapor tester a určitě na to narazíš
hooliganko

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2010 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dexterjoleefuck napsal:
hooliganko napsal:

kdyz si na jistych strankach koupis Synthu6 od BSN dostanes tester Nano Vaporu (3davky)..google..nano vapor tester a určitě na to narazíš

viděl jsem , ale na co mi bude syntha6 nepotřebuju
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2010 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:
dexterjoleefuck napsal:
hooliganko napsal:

viděl jsem , ale na co mi bude syntha6 nepotřebuju

jim napiš že chceš vyzkoušet vapor jestli by ti neposlali vzorek..za zkousku nic nedas a oni s tim podle me problem mit nebudou
hooliganko

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2010 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

už jsem jim napsal :) v poslední době slýchávám jak to kluci od nás papaj a prý je to mega .. tak to chci aspoň zkusit
hooliganko

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2010 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a když už jsem tady tak jaký je podle váš nejlepší no?
z hlediska soustředěnosti , zvětšení síly atd.. ?
já bych to viděl na vapora nebo no-xplode , jaké jsou vaše názory?
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: