|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
jewix

|
Zaslal: út únor 02, 2010 11:16 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | jewix mas strasne malou hlavu :D beres na to neco? Draper totiz neco takoveho shani :) |
nechávám si pravidelně trhat vlasy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
...arny...
|
Zaslal: st únor 03, 2010 3:58 pm Předmět: |
|
|
CHCI SE ZEPTAT,CO PIJETE IHNED PO TRÉNINKU?JESTLI NAPŘÍKLAD NĚJAKÝ GAINER (MUTANT MASS),NEBO PROTEIN SMÍCHANÝ S MALTODEXTRINEM?ČETL JSEM,ŽE BY SE IHNED PO TRÉNINKU PROTEIN NEMĚL PÍT,TAK JAK TO JE?DÍKY MOC ZA OCHOTU A ZA ODPOVĚĎ!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st únor 03, 2010 4:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DennisW
|
|
| nahoru |
|
 |
Jeff Willett
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 10:37 am Předmět: |
|
|
| ...arny... napsal: | | CHCI SE ZEPTAT,CO PIJETE IHNED PO TRÉNINKU?JESTLI NAPŘÍKLAD NĚJAKÝ GAINER (MUTANT MASS),NEBO PROTEIN SMÍCHANÝ S MALTODEXTRINEM?ČETL JSEM,ŽE BY SE IHNED PO TRÉNINKU PROTEIN NEMĚL PÍT,TAK JAK TO JE?DÍKY MOC ZA OCHOTU A ZA ODPOVĚĎ!!! |
Pamatuj, že vždy záleží na metabolismu člověka a intenzitě tréninku:
Pokusím se přiblížit jak by mělo potréninkové jídlo zhruba vypadat:
1.Rychlé cukry (glukóza-někdo je zastáncem malty, někdo jen glukopuru, každopádně můžeš i tyto dva zdroje zkombinovat-teď ve světě letí jako komplex cukr organic barley-organický ječmen-je to v podstatě Vitargo), 2.rychlé bílkoviny (izolát CFM,hydrolyzát -štěpení dle daltonů 28-30)3.BCAA (vždy s převahou Leucinu,poměr 4:1:1)
4.glutamin (L-Glutamin nebo ještě lépe glutaminové peptidy)
5.kreatin (nejlépe monohydrát creapure).
Gramáž psát nebudu, protože je to zase individální.
Pokud máš problém přibrat, tak bych šel do toho gaineru.Vždy ale sleduj použitou bílkovinu (hydrolyzát kolagenu, sojový izolát, sušená sladká syrovátka jsou zdroje k ničemu) hledej syrovátkový koncentrát, lépe izolát a ještě lépe zpracované metodou CFM popř micelární kasein.Může to být dvacítka i když teď výzkumy spíš ukazují, že je lepší 30-40.
Musíš sám vyzkoušet co ti bude sedět
|
|
| nahoru |
|
 |
PUMPING IRON
|
Zaslal: čt únor 18, 2010 2:38 pm Předmět: |
|
|
Jaký by jste mi doporučili GAINER z těchto 3?
Popřípadě jak je dávkovat ihned po tréninku,když mám 70kg!Díky
MUTANT MASS (PVL Nutrients)
PROFESSIONAL GAIN 15 (Extrifit)
MASS UP 3600 (Muskulvit)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne únor 21, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | Ha tak jsem si koupil od Promilu - Energy for Mass, dal jsem si ho zatím pěkně 2x a dvakrát jsem se taky pěkně po*ral :)
Má někdo s tímhle gainerem podobnou zkušenost?A pro lepší pocit toho mám hned 4kg (Vanilka). |
V tomhle gaineru je podle etikety cca 30% laktózy, takže tipuju, že máš problém s trávením laktózy a tudíž si se po*ral :-)
Měl sis vybrat gainer 15% nebo 25% od promilu, tam myslím laktóza není nebo jen v minimálním množství. Ten energy for mass je myslím levnější než tyto 2, protože tam je asi právě ta levnější laktóza.
Naposledy upravil Spazik dne ne únor 21, 2010 12:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: ne únor 21, 2010 12:28 pm Předmět: |
|
|
| PUMPING IRON napsal: | Jaký by jste mi doporučili GAINER z těchto 3?
Popřípadě jak je dávkovat ihned po tréninku,když mám 70kg!Díky
MUTANT MASS (PVL Nutrients)
PROFESSIONAL GAIN 15 (Extrifit)
MASS UP 3600 (Muskulvit) |
mutanta ..
|
|
| nahoru |
|
 |
PUMPING IRON
|
Zaslal: po březen 01, 2010 8:33 pm Předmět: |
|
|
co říkáte na tento? CarboJet® Gain (Amix)
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveFirst
|
Zaslal: út březen 02, 2010 11:14 pm Předmět: dávkování |
|
|
Ahoj koupil sem si cfm gainer 10 (na krabici je Pavol Jablonský). V posilovně mi řekli, že mám brát 2 sáčky denně při netréninkovém dni a 3 při tréninkovém. Chci aby mi krabice déle vydržela, tak uvažuji o tom brát při netréninkovém dni 1 sáček (rozdělený na 2 půlky) a při tréninkovém dni 2 sáčky (3 dávky, po tréninku celý sáček). Do jaké míry může nižší dávkování zbrzdit rozvoj mé svalové hmoty? Podotýkám, že vážím 62 kg a předpokládám, že ty dávky jsou vytvořeny pro těžší lidi než jsem já. Díky za reakce
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út březen 02, 2010 11:21 pm Předmět: Re: dávkování |
|
|
| DaveFirst napsal: | Ahoj koupil sem si cfm gainer 10 (na krabici je Pavol Jablonský). V posilovně mi řekli, že mám brát 2 sáčky denně při netréninkovém dni a 3 při tréninkovém. Chci aby mi krabice déle vydržela, tak uvažuji o tom brát při netréninkovém dni 1 sáček (rozdělený na 2 půlky) a při tréninkovém dni 2 sáčky (3 dávky, po tréninku celý sáček). Do jaké míry může nižší dávkování zbrzdit rozvoj mé svalové hmoty? Podotýkám, že vážím 62 kg a předpokládám, že ty dávky jsou vytvořeny pro těžší lidi než jsem já. Díky za reakce |
Zalezi kolik kalorii nepokryjes z jidla..
Neexistuje zadny univerzalni davkovani jak ti rekli v posilovne.
Davej hned po treninku,a pak to je na tobe muzes napriklad 1davku behem dne jako svacinu, atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveFirst
|
Zaslal: st březen 03, 2010 10:43 pm Předmět: Re: dávkování |
|
|
| ShawnRay napsal: | | DaveFirst napsal: | Ahoj koupil sem si cfm gainer 10 (na krabici je Pavol Jablonský). V posilovně mi řekli, že mám brát 2 sáčky denně při netréninkovém dni a 3 při tréninkovém. Chci aby mi krabice déle vydržela, tak uvažuji o tom brát při netréninkovém dni 1 sáček (rozdělený na 2 půlky) a při tréninkovém dni 2 sáčky (3 dávky, po tréninku celý sáček). Do jaké míry může nižší dávkování zbrzdit rozvoj mé svalové hmoty? Podotýkám, že vážím 62 kg a předpokládám, že ty dávky jsou vytvořeny pro těžší lidi než jsem já. Díky za reakce |
Zalezi kolik kalorii nepokryjes z jidla..
Neexistuje zadny univerzalni davkovani jak ti rekli v posilovne.
Davej hned po treninku,a pak to je na tobe muzes napriklad 1davku behem dne jako svacinu, atd. |
A myslíš že je lepší brát jeden sáček na svačinu nebo půl sáčku na svačinu a půl před spaním (aby se látky vstřebávali rovnoměrněji)?
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st březen 03, 2010 10:50 pm Předmět: Re: dávkování |
|
|
| DaveFirst napsal: | | A myslíš že je lepší brát jeden sáček na svačinu nebo půl sáčku na svačinu a půl před spaním (aby se látky vstřebávali rovnoměrněji)? |
omg , dej si ten sacharidák v případě, že nemáš možnost si zajistit energeticky plnohodnotné jídlo, množství si musíš odzkoušet sám na sobě, před spaním to rozhodně nežer
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: ne březen 14, 2010 10:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|